Sadism la mal de....Dunare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Oct 2006, 21:57

exu... scrie:Cre' ca asta ma caracterizeaza cel mai bine...e simplu...nik e operat si nu poate riposta in frun fel :twisted:
in rest, no coment...
crezi tu....
niklai scrie: va astept cu drag cu PARUL si cu DRUJBA aveti cuvintul meu si eu si localnici din zona va asteptam sa deveniti civilizati prin aceasta terapie a PARULUI

:lol: :lol: dupa asa o terapie nu te vad bine,te lasi de pescuit...in cel mai rau caz te apuci de stationar,ca nu te mai poti deplasa :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Oct 2006, 22:11

Ba deloc frate, de 2 ani il tot amenint pe niklai ca merg la giurgeni,inca n'am ajuns, da' stiu ca vom trage o bauta vartoasa cand ne vom afla la mal de dunare, in cabana cumnatului sau paduraru', binenteles dupa ce vom fi rupt gura stiucii in prealabil...o iesire la giurgeni, este mai tare decat una'n delta (bergenbier :wink: ), cu siguranta...nu poate sa se faca el capitain planet si nici altu', doar ca e bine ca mai vorbim si noi discutii...
ÃŽmi plac peştele...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 25 Oct 2006, 07:18

Asa da asta e Exu pe care-l stiu eu frate optimist si increzator.O sa ne gasim si mal de dunare Exule sa-ti arat locurile mele de acolo si sincer o sa-ti treaca de Delta pentru ca la mine la Giurgeni sunt alte facilitati decit la dunare si mult mai multa liniste si padurea este fff deasa vara e un adevarat congelator in padure vino tu la vara sa vezi cu ocheanul tau sa ai ce povesti la intoarcere.A era sa uit si sa vezi munti de gunoaie facute de asa zisi pescari de w/e vin dau la peste beau k porci si pleaca fara sa faca un pic curat si zici sa nu-i astepti cu DRUJBA strica minunatie de peisaj cu munti de gunoaie.Cu multa stima pt.voi Niklai.

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 04 Noi 2006, 08:11

Avenit si iarna si sa terminat si macelul la malul dunarii e timpul ca si pesti sa se mai relaxeze un pic.Doamne ce liniste e pe malul dunari acuma nu vezi picior de pescar e o minunatie sa stai singur pe malul dunarii sa vezi cum dunarea curge molcom la vale.Dar vine iar primavara si...sa dus linistea.Poate pescarul modern se va comporta mai civilizat cu natura in anul ce vine.NO COMMENT.Niklai.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Noi 2006, 11:08

niklai scrie:NO COMMENT.Niklai.
mah Niklai,dar ai comentat totusi ceva....e ca si cum ti-as spune ceva si la urma as completa "nu-ti zic nimic" :D

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 05 Noi 2006, 20:43

Bine e parerea ta si o respect dar fara sa fi ironic nu se poate?daca vrei sa raspunzi cuiva fa-o in limita bunului simt si atunci vei fi respectat pe masura raspunsului dat eu asa cred ca se pastreaza aici un climat placut.Niklai.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 05 Noi 2006, 21:51

Dar nu inteleg la ce te referi Niklai, caci Michael are perfecta dreptate. Eu nu cred ca Michael ar vrea sa fie rautacios cu tine, dar cand folosesti NO COMMENT dupa ce ai facut in prealabil ceva comentarii, risti sa apara astfel de comentarii :)....

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Noi 2006, 22:02

attilaf scrie:Dar nu inteleg la ce te referi Niklai, caci Michael are perfecta dreptate. Eu nu cred ca Michael ar vrea sa fie rautacios cu tine, dar cand folosesti NO COMMENT dupa ce ai facut in prealabil ceva comentarii, risti sa apara astfel de comentarii :)....
Ma lasati baiatu'n pace :twisted: V'ati pus pe el???asa nu comenteaza el...
ÃŽmi plac peştele...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 05 Noi 2006, 22:04

exu... scrie: Ma lasati baiatu'n pace :twisted: V'ati pus pe el???asa nu comenteaza el...
Doamne fereste, departe de mine acest gand, mai ales ca Niklai este un spirit mai revolutionar..si avem nevoie de astfel de oameni printre noi..

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Noi 2006, 23:22

no comment !

Scrie răspuns