Sadism la mal de....Dunare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
niklai
junior
junior

Re: curent

Mesaj de niklai » 10 Sep 2006, 12:39

Ai mare dreptate cazurile astea sau inmultit peste tot [entru ca aduce mare profit si rapid si cum toti vor bani si putere nu e de mirare ca sunt si cei ce trebuie sa pazeasca coruptia si faradelegea is tot in barca lor.Unde sa strigi ca ai sa strigi ca in desert.Iar pescuitul la curent electric e doar inceputul mergi la orice post de politie din satele riverane dunarii si ai sa gasesti zeci de instalatii de curent pregatite sa plece pe dunare.Politia le confisca si le pastreaza pentru ei pentru proprile lor afaceri.NO COMENT.Niklai.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 10 Sep 2006, 14:51

In legatura cu greenpeace Romania...este o gluma buna, nu stiu cine'a pus adresele de mail pe net, insa nu'mi raspunde nime' frate...poate ca tre' sa vb direct la centru la greenpeace, astfel poate primesc frun raspuns...sau poate ca voluntarii din Romania, mai au si alte treburi, iar timpul lor liber, este atat de putin, incat nu le permite nici sa'si citeasca mailurile...
ÃŽmi plac peştele...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 10 Sep 2006, 16:01

Sau sub masca de greenpeace romania se pot ascunde tot mari braconieri care azi sunt cu tine cot la cot la manifestatie si miine ii vezi in barca braconierilor zic si eu nu dau cu paru'.NO COMENT.Niklai.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Sep 2006, 20:59

deja o dai in paranoia :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 11 Sep 2006, 16:29

niklai scrie:Sau sub masca de greenpeace romania se pot ascunde tot mari braconieri care azi sunt cu tine cot la cot la manifestatie si miine ii vezi in barca braconierilor zic si eu nu dau cu paru'.NO COMENT.Niklai.
Ei nici chiar asa frate...io ziceam doar ca nu dau de ei, probabil ca se organizeaza baietii...da' ma duc la ei, ca au adresa pe site doar...
ÃŽmi plac peştele...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 11 Sep 2006, 17:39

S-o crezi tu asta man vrei sa-ti zic citi ecologisti aflati pe malul dunarii faceau braconaj?dar lasa nu iti mai zic la ce vrei sa te astepti din partea unora care sunt pusi sa vegheze ceva si devin mari profitori sper ca in cazul Grennpeace sa nu fie asa.NO COMENT.N

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 16 Sep 2006, 17:52

Deja sa inregistrat un mic succes la insistentele mele si ale cumnatului meu padurarul politia din sat a facut un mic control la unul care avea instalatie de pescuit cu curent electric si care era deja cunoscut ca detine asa ceva si printr-un miracol ia facut tipului dosar penal si l-a trimis la Slobozia cu DUBA.Seful de post spune ca e retinut si o sa faca ceva detentie ca pe acasa nu l-am mai vazut.Ramine de vazut sa nu se afle cine la lucrat ca e grav.De unde nu te astepti de acolo vine norocul.Seful de post asteapta ca sefii lui sa-l laude un pic.Ha,ha,daca mai face fapte de genul asta poate.Cu stima Niklai.P.S. d-le Michael sa stii ca PARANOIA se poate lua si nu doresc acest lucru.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Sep 2006, 13:11

niklai scrie:P.S. d-le Michael sa stii ca PARANOIA se poate lua si nu doresc acest lucru.
stai linistit...de mine nu se prinde mai nimic :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 21 Sep 2006, 14:45

Ma bucur ca nu se i-a dar si ca nu v-ati suparat dar cred ca a fost un raspuns al d-voastra mai ...fortat un pic cu...paranoia aia.Vedeti cind se vrea se poate face cite ceva si in ale...braconajului.Niklai.

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 21 Sep 2006, 14:45

Ma bucur ca nu se i-a dar si ca nu v-ati suparat dar cred ca a fost un raspuns al d-voastra mai ...fortat un pic cu...paranoia aia.Vedeti cind se vrea se poate face cite ceva si in ale...braconajului.Niklai.

Scrie răspuns