Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
marius_m_fish
- junior

Are rost sa va spun cat de tare m-a buimacit iesirea mea de anul asta in zona dintre Giurgeni si Harsova??? Sa-i vezi pe gagi (trei in barca) cum trec la 15-20m de malul unde tu ai cortul ... si sa auzi cum piuie generator/amplificator (ma rog ce "ustensile" au ei) si sa te intrebi ce d...u fac ei acolo si in momentul ala o moca pana in kil sa sara ca arsa afara din apa doar pentru a ajunge in minciogul celor din barca?!?! Shi eu ma miram ca in 3 zile nu am avut decat un somotei la juma de kil ... (eliberat cu grija nu cumva sa-l ranesc ...

... )
Ca sa fie totul mirific ... au mai trecut odata si in timpul noptzii...
Shi totushi pestele se incapatzaneaza sa existe in astfel de ape ... mare minune Dunarea asta ...

-
niklai
- junior

Ai mare dreptate locurile sunt frumoase si chiar bune de pescuit localnici de nu-i bagi in seama sunt pasnici dar ce te faci cu animalele astea de braconieri.Usor, usor dispar ei singuri odata cu intrarea in U.E. sa dea al de sus asa sa fie.Cind mai iesi la Giurgeni poate ma anunti si pe mine si ne intilnim acolo la o partida de pescuit si poate iti arat si citeva locuri minunate.Cu stima Niklai.
-
piticu
- veteran

-
georgelucius scrie:niklai asta tine de civilizatie deci nu are rost sa te oftici.
peste multi multi ani sunt convins ca romanul va fi altfel.
aha. mort va fi intradevar altfel..
nu cred ca exista premize care sa ne permita de pe acum exprimarea acestei convingeri, si anume aceea ca lucrurile se vor inbunatati in mintea conationalilor nostri...
in acelasi timp, nu pot sa nu remarc superba ambiguitate (...peste multi ani...)
tocmai asta ma face sa fiu de acord cu tine: peste milioane de ani, cind soarele se va raci, si sistemul solar va crapa definitiv, romanul va deveni brusc austriac. pentru ultima oara. cu stil.
Si vorba ta, ... tine de civilizatie...DECI nu ne putem "oftica"...

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
niklai
- junior

Ai dreptate cind s-o raci soarele de tot atunci va deveni romanul austriac trag si eu sperante ca tot romanul poate poate mintea romanului s-o mai coace un pic si va deveni si el civilizat.In felul acesta nu poate sa mearga spre bine cu atita braconaj si fara pic de mila exploateaza tot ce exista luciu de apa.NO COMENNT.Niklai.
-
Sorin
- Moderator

nu e asa grav
sunteti prea pesimisti
pe piticu-l inteleg ca se duce lohnu drecu si e deprimat
chestia-i simpla si se face in doo etape :
1. dat cu matura (legea) peste ochi la aia care fac prostii ...si cum se pare ca noi genetic nu vom putea face asta niciodata , sa speram, ca cu integrarea in marea Muiune Europeana , o vor face altii .
2. generatia care va respecta legea de frica, va spune la aia mici ce nu e voie se faca , iar astia o vor lua de buna si va deveni o a doua natura....and so on...
deci mai dureaza , dar nu pana la racirea soarelui .....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
niklai
- junior

Nu inteleg ce ai vrut tu sa spui nu cred ca se va face in doua etape treaba asta chestia este ca se duce draq pestele din dunare cu atita braconaj la greu si atita poluare.NO COMENNT.
-
piticu
- veteran

-
niklai scrie:Nu inteleg ce ai vrut tu sa spui nu cred ca se va face in doua etape treaba asta chestia este ca se duce draq pestele din dunare cu atita braconaj la greu si atita poluare.NO COMENNT.
niklai... lasa-l pe domnul... e contabil... ashtiaaaa... shi stersu la *** il planifica-n etape. adica din 2-3 sau din 4... asta pina face o fapta buna si devine... economixt! ...ceea ce e foarte rar (ala care o face ia de obicei premiul Nobel - vezi alt topic

)
am exagerat, intradevar. saptamina asta am fost pe Dunare. am fost placut surprins sa vad pe un mal la Calarasi un comandament anti poluare, pregatit sa bareze si sa trateze petrolul sirbesc scapat, venit din amonte. am informatii ca n-o sa ajunga nici o picatura pin la Calarasi, dovada a faptului ca cineva, acolo mai sus (chiar roman fiind), si-a facut treaba...
nu le zic bravo, este jobul lor... daaaar... daca incepem sa ne facem treabaaa... e ok. in momentul ala devenim europeni.
zimbind, piticu.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
niklai
- junior

Da Piticule ai mare dreptate si eu ma ingrozeam la faptul ca pata de ulei ar putea ajunge si la mine la Giurgeni si ar strica bunatate de fauna si flora din preajma.Ma incred in ce spui tu cu comandamentul antipoluare si dupa cum spui si tu asa ar trebui sa fie fiecare sa-si faca treaba nu numai comandamentul acela si alte departamente puse sa vegheze bunul mers al treburilor cit despre Dunare sper ca intr-o zi se va intra in normalitate ar fi si pacat sa nu fie asa avem locuri de pescuit la malul Dunarii slava Domnului berechet dar trebuiesc si intretinute altfel sunt sufocate de gunoaie.NO COMENNT.Niklai.
-
Michael
- Moderator

off topic:Niklai,de ce tot scrii "no comment" daca de fapt scrii comentarii?

-
niklai
- junior

Pentru ca nu vreau sa mai dezvolt prea mult subiectul dau doar raspuns si atit.PANIMAIESI sau ma rog UNDERSTAND me.Cu stima Niklai.