Sadism la mal de....Dunare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 17 Oct 2006, 11:24

no comment :)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Oct 2006, 18:28

panimai,panimai Niklai :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 24 Oct 2006, 08:33

Scuze nu am vrut sa fiu asa dur dar imi pare bine ca ai inteles mesajul meu de ce scriu mereu no comment.Am venit de curind de la Giurgeni am stat o saptamina la mal de dunare sa ma relaxez dupa operatia de fiere facuta si credeti-ma a fost minunat o vreme frumoasa cald afara lume numai bucuresteni si buzoieni erau la peste pe malul dunari.Am trecut pe la toti si le-am atras atentia in privinta gunoiului si toti au raspuns afirmativ vor face curat la plecare eu am spus eu am auzit.Parca in ciuda au facut au aruncat gunoiul tot in dunare si au lasat o priveliste dezolanta nu imi vine sa cred ca au putut face asa ceva.Dragi pescari care cititi acest topic si veniti la peste la Giurgeni si cunoasteti locurile de acolo si veniti mai des la pescuit acolo va astept cu drag cu PARUL si cu DRUJBA aveti cuvintul meu si eu si localnici din zona va asteptam sa deveniti civilizati prin aceasta terapie a PARULUI.NO COMMENT.Niklai.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Oct 2006, 13:32

Ia panimaiu!!! :twisted:
Topicu' tau, a plecat de la faptu', ca Dunarea s'a revarsat, cxa pestele a intrat la depus, apoi apele s'au retras si a ramas pestele acolo...peste care este prins de catre toata lumea, cu inconstienta fara a le pasa ca este puiet...poate doar o asociatie de pescari, sau frun ONG din domeniu, sa fi putut face ceva, adica:-sa prinda cumva pestele si sa'l elibereze inapoi in Dunare, sau sa faca cumva sa pazeasca acele locuri, sa nu pescuiasca cineva puietu'...Da' are frate cineva puterea asta???...poate doar ajvps'ul, da' alora nu le pasa...este vorba de mult mai multe locuri, in care s'au revarsat apele, in aceasta primavara, si la Calarasi, Giurgiu si aiurea, de'a lungu' firului Dunarii...totu' tine de constiinta, mergi in delta si prinzi marlite, le eliberezi, insa in acele locuri, unde a inundat Dunarea, doar cine are putina constiinta, ar elibera pestele prins in Dunare...
ÃŽmi plac peştele...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 24 Oct 2006, 15:19

Total gresit omule poate nu ai citit bine si te-ai luat dupa intuitie despre topicul asta ai citit citeva articole si gata sa dai si tu un raspuns eu am scris in topicul asta despre sadism la malul dunari nu la jepsile formate de dunare si de pestele din ele care bineinteles era condamnat la moarte.Sadism practicat de pescari mai putin binevoitori care prind o gramada de peste mic carasei si crapcean mic si in loc sa-l arunce in dunare il arunca pe nisipul de asta vara incins la maxim si il lasa sa moara acolo in ideea ca "il scot pe tot asta mic sa-i fac loc sa vina ala mare".Mai citeste odata topicul si ai sa intelegi mesajul.Si sa-ti mai zic ceva majoritatea 90% era bucuresteni.NO COMMENT.Niklai.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Oct 2006, 16:11

niklai scrie:Total gresit omule poate nu ai citit bine si te-ai luat dupa intuitie despre topicul asta ai citit citeva articole si gata sa dai si tu un raspuns eu am scris in topicul asta despre sadism la malul dunari nu la jepsile formate de dunare si de pestele din ele care bineinteles era condamnat la moarte.Sadism practicat de pescari mai putin binevoitori care prind o gramada de peste mic carasei si crapcean mic si in loc sa-l arunce in dunare il arunca pe nisipul de asta vara incins la maxim si il lasa sa moara acolo in ideea ca "il scot pe tot asta mic sa-i fac loc sa vina ala mare".Mai citeste odata topicul si ai sa intelegi mesajul.Si sa-ti mai zic ceva majoritatea 90% era bucuresteni.NO COMMENT.Niklai.
Scz man...ma prind mai greu io... :twisted: no coment??????? :shock:
ÃŽmi plac peştele...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 24 Oct 2006, 16:21

Imi pare bine sa sti ca am fost un pic rautacios cu tine dar e bine ca ai inteles la ce m a refeream eu.Scuzele mele de rigoare.Niklai.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Oct 2006, 20:28

niklai scrie:Imi pare bine sa sti ca am fost un pic rautacios cu tine dar e bine ca ai inteles la ce m a refeream eu.Scuzele mele de rigoare.Niklai.
Si "no coment"??? :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Oct 2006, 21:15

exu... scrie:
niklai scrie:Imi pare bine sa sti ca am fost un pic rautacios cu tine dar e bine ca ai inteles la ce m a refeream eu.Scuzele mele de rigoare.Niklai.
Si "no coment"??? :twisted:
:lol: :lol:
exu-le,de ce esti rau?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Oct 2006, 21:26

Cre' ca asta ma caracterizeaza cel mai bine...e simplu...nik e operat si nu poate riposta in frun fel :twisted:
in rest, no coment...
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns