RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 14 Apr 2009, 13:05

OK .... :bere: . Atat am vrut sa aud . Sa nu poata face ceva legal . Ca asa daca comenteaza am eu ac de cojocul lor ............... :twisted: .

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 14 Apr 2009, 13:17

eu am o cunostinta silvicultor care e paznic de vanatoare la munte si era si paznic de pescuit. am vorbit recent cu el si habar n-avea ca RNP-ul nu mai are apele de munte. si cam asa e in toata tara. asa ca te poti trezi cu surpriza de a fi luat pe sus, chiar daca nu e in litera legii. dupa aia, umbla si da-i in judecata etc... :evil:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 14 Apr 2009, 13:24

Si ce e de facut . Nu are nimeni nici o hartie oficiala sau ceva sa avem si noi la mana. Doar in Romania se poate intampla asa ceva . Sa fii legal si sa fi fu...ut..... :oops: . Un act ceva doveditor ca RNP nu mai e sef pe apele de munte, sa avem la noi in caz ca apare cineva sa ne intrebe sa i-i dam cu el in cap. :lol: :lol: :lol: ..........

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Apr 2009, 13:41

pai n-ar fi mai bine sa aiba ei "neste" hartii cu care sa demonstreze ca au apele de munte.
S'altare și bunăstare !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 22:49

pastravarul 77 scrie:Mai fara gluma ......Nu am chef sa ma duc 300Km si sa i-mi strice ziua vri-un ciudat care e inbracat in verde. Si inca o intrebare ma pot duce si pe apele care erau interzise de RNP .
Dar de ce pui problema atat de "defetist"? Cum adica sa iti strice ziua ciudatul in verde? Mai bine propune-ti sa i-o strici tu lui! Ia la tine ceva conondent gen bata de baseball, ceva usturacios gen spray de piper si ceva puturos gen ulei de castor. Propune-ti de la inceput si jura-ti ca daca se ia ala aiurea de tine sa ii faci viata un iad! :evil: Padurarul care vine aiurea in control fara a mai avea dreptul trebuie in acelasi timp pedepsit, umilit si "reeducat", asa incat sa isi invete lectia prin gesturi-reflex, precum cainele lui Pavlov! Cand te vede trebuie sa i se declanseze reflexul de fuga, instinctul de supravietuire! :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 22:53

taicanoe scrie:pai n-ar fi mai bine sa aiba ei "neste" hartii cu care sa demonstreze ca au apele de munte.
Nu pui bine problema. Niciodata padurarii nu vor avea la ei hartii doveditoare. In primul rand ca nu umbla cu hartii scrise la ei. Oricum nu le foloeste la nimic ca 80% sunt analfabeti deci tot pe tine te-ar pune sa citesti!
In al doilea rand, nea pdurarul, un ignorant total in ale istoriei, e sincer convins ca el, din mosi stramosi, de la Burebista pana la Menumorut si apoi la Basescu a fost insarcinat cu paza apelor si padurilor! Deci ce decid domnii de la Bucuresti pentru el nu are nici o valoare! Il convingi doar prin...legea fortei, aratandu-i ca nu are rost sa riste inutil... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 22:55

pastravarul 77 scrie:Si ce e de facut . Nu are nimeni nici o hartie oficiala sau ceva sa avem si noi la mana. Doar in Romania se poate intampla asa ceva . Sa fii legal si sa fi fu...ut..... :oops: . Un act ceva doveditor ca RNP nu mai e sef pe apele de munte, sa avem la noi in caz ca apare cineva sa ne intrebe sa i-i dam cu el in cap. :lol: :lol: :lol: ..........
Ii poti da in cap si fara sa ii arati ceva in prealabil! :lol: Stii cum se zice in filmele cu cowboys: intai tragi dupa aia intrebi cine e!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 22:58

apsalba scrie:
Fario,
vezi sa fi in regula pentru ca pe Sebes si Valea Frumoasei s-ar putea sa dai ochii cu inspectorii nostri. Ti-as recomanda (daca te tin pingelile ) sa facem o partida pe Galcescu. Ce zici? :lol: :lol: :lol: C&R.
Inspectorii vostri sper pentru binele lor sa stie sa inoate in ape reci de munte ca vor avea ocazia sa se scalde, si mai sper sa aiba pe ei vesta antiglont ca le va fi utila. Asta daca vor sa imi ureze "fir intins"!
Normal ca voi fi in regula, ca am permis ANPA, dar asta nu oamenii tai APSALBA au dreptul sa ma verifice ci inspectorii ANPA si jandarmii, politia. Vezi ca stiu legea...incearca-ti talentele cu altii pe care ii poti speria! :lol:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 15 Apr 2009, 06:35

Fario nu stiu ce sa zic. Eu as evita sincer conflictele si oricum cand merg la pescuit de regula sunt insotit de cel mai bun prieten al omului adica un pachet de muschi de 40-45 kg cu dinti albi si lungi, foarte cuminte pana la comanda IAL. Totusi vreau sa stiu ceva legal un act ceva doveditor ca asa vorbim mult si degeaba.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Apr 2009, 08:16

apsalba scrie: vezi sa fi in regula pentru ca pe Sebes si Valea Frumoasei s-ar putea sa dai ochii cu inspectorii nostri.
:lol: :lol: :D :D :lol: :lol:

Cum ii recunoastem? Au costum, cravata si diplomat? :lol:

Scrie răspuns