RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 02 Mai 2009, 16:51

Mai da ce tari sant unii,sprayuri smecherii ,poate si o pusca de la ciorogarla ca esti aproape cine stie.....................pescuit pe gratis vreo 2 ani la pret de 6 peturi la 2 l de bere,dupa aceea ne uitam la discovery,,,,,

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Mai 2009, 21:37

Pe 1 mai am pescuit pe Teleajen, langa Cheia (Jud.Prahova). Eram vreo 3 pescari pe o intindere de cativa km si desigur nimeni nu a tinut cont de placutele pe care scria Pescuitul interzis. Pe la 12.00 au venit 2 padurari sa ne strice cheful dar le-am aratat permisul de ANPA si le-am zis sa verifice bine legile si sa afle ca RNP nu m ai are ape de munte in gestiune...Din noi cei 3 unul nu avea deloc permis si a preferat sa stranga sculele ca sa nu mai aiba scandal. Restul de 2 ne-am tinut tari pe pozitii nu de alta dar luasem si ceva alcool la bord si aveam si rudele si prietenii la gratarele de pe poiana asa ca...putea deveni tragic pentru oamenii in verde. Nu nuitati ca oamenii RNP-ului sunt si ei oameni si pot fi a. intimidati, 2. corupti. Nu va plangetiu ca nu se poate, e clat ca se poate!

shoricelu
junior
junior

Mesaj de shoricelu » 15 Iun 2009, 08:24

mda....

Scrie răspuns