RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Apr 2009, 12:59

Branco_s scrie:Eu sunt sceptic,vis-a-vis de acest"permis" :( si il consider ca o taxa aruncata in spatele nostru , de catre Guvern , pentru a mai strange ceva bani la "Buget"......si apropo de Bazinele piscicole ale domeniului public...acestea cred ca sunt aproape toate arondate , date in administrare unor asociatii sau societati ...... deci acestea vor percepe in plus o taxa......asadar alti bani " alta distractie".. :x
La ce mai e nevoie de acest asa zis "permis de pescuit" , daca pe ori unde merg la pescuit voi mai plati. :oops:
branco_s,

trezestete!!!
innainte de a emite niste supozitii,care nu au nici o baza legala,e bine sa te informezi cat mai temeinic cu putinta.
daca si Petrosaniul este in Romania,atunci sa stii ca nici o apa din judetul vostru nu este arondata nici unei asociatii.
cauta si citeste legislatia nu te lua dupa "sosotelile" lui X si Y auzite pe la colturi :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Apr 2009, 02:22

Exact, asa e. Contractele prin care ANPA concesionase apele unor asociatii, inclusiv RNP care nu e asociatie, au expirat sau au fost anulate! Deci nu mai sunt valabile! Pana sa fie reconfirmate, asociatiile nu mai au dreptul sa ceara alt "permis" de pescuit. Nici carnet de membru-pescar...

grayling30
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grayling30 » 30 Apr 2009, 06:01

in anii trecuti stiam ca Bistrita aurie, in zona Sesuri-Carlibaba, a fost inchisa (pentru unii, ca cei de sus pescuiau fara probleme, chiar cu momeli naturale...). acum se poate merge cu permisul ANPA? ma poate lamuri si pe mine cineva???

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Apr 2009, 07:08

Fario_nebunu scrie:Exact, asa e. Contractele prin care ANPA concesionase apele unor asociatii, inclusiv RNP care nu e asociatie, au expirat sau au fost anulate! Deci nu mai sunt valabile! Pana sa fie reconfirmate, asociatiile nu mai au dreptul sa ceara alt "permis" de pescuit. Nici carnet de membru-pescar...
Fario,
Atentie! Nu au fost incheiate contracte, ci ceva mult mai grav; au fost date niste decizii ale presedintelui ANPA, in baza OM 331/2008, care nu au fost anulate, desi FNPSR a solicitat in scris acest lucru pe motiv de nelegalitate a lor. Faptul ca tu le declari nule nu este valabil. Sunt convins ca sti cine trebuie sa le anuleze.
Ce pot sa va confirm este ca RNP va restructurata din temeli.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Apr 2009, 07:36

grayling30 scrie:in anii trecuti stiam ca Bistrita aurie, in zona Sesuri-Carlibaba, a fost inchisa (pentru unii, ca cei de sus pescuiau fara probleme, chiar cu momeli naturale...). acum se poate merge cu permisul ANPA? ma poate lamuri si pe mine cineva???
Da, poti pescui cu permis ANPA.

grayling30
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grayling30 » 30 Apr 2009, 07:47

multumesc ptr lamuriri

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Apr 2009, 16:46

grayling30 scrie:multumesc ptr lamuriri
Totusi pe langa permis fa ca si mine: ia-ti si un spray lacrimogen cu piper. E indicat pentru toti agentii disturbatori cu care te poti intalni in codru: ursi, lupi, padurari etc. Dai un ban dar merita investitia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mai 2009, 05:06

Nu stiu daca stiti, dar la fapt de seara, a cedat gestionarea resurselor acvatice din apele de munte catre RNP. Pe langa permisul dat de ANPA, veti avea placerea sa-l cunoasteti si pe vesnicul padurar cu chitantierul.
Tentativa inceputa de gigi stefan de a desfiinta asociatiile nouinfiintate si dezbinarea pescarilor, incepe sa-si arate roadele. Tot inainte, tovarasi.

PS Cand mergeti la pescuit, luati-l si pe deontologul de la Cluj sa-i invete legile.

Branco_s
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Branco_s » 01 Mai 2009, 22:42

No, cum e..?
Ati fost careva pe vreo apa de munte,....nu va luat nici un RNP-ist la intrebari....?
Eu am fost pe Valea Sohodolului(Runcu)din Gorj....,si apa este arondata unei societati :oops: ......si am luat autorizatie pe zi-----30ron....
VOI...?
Ieri am fost la Directia Silvica Gorj (tg jiu) si m-am intresat de regimul de pescuit in apele de munte ce apartin de ei...... Mi-au spus sa revin luni (4 mai) sa imi elibereze autorizatie pe sezon( in jur de 300 ron)... tot ca si anul trecut.
Revin la ideea de acum cateva zile : permisul ANPA.... ESTE DOAR O TAXA PLATITA LA STAT....ca doar suntem tara cu cele mai multe taxe si impozite!!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Mai 2009, 14:23

Branco_s scrie:...Eu am fost pe Valea Sohodolului(Runcu)din Gorj....,si apa este arondata unei societati :oops: ......si am luat autorizatie pe zi-----30ron....
...................................
Revin la ideea de acum cateva zile : permisul ANPA.... ESTE DOAR O TAXA PLATITA LA STAT....ca doar suntem tara cu cele mai multe taxe si impozite!!!!
care societate/asociatie??
cum se numeste ea??
prin ce acte ti-au dovedit ca este arondata lor??

cat priveste ideea ta................cum zici tu :?

Scrie răspuns