Apsalba, mi se pare mie sau esti nitelus masochist?apsalba scrie:Mai bine bolnav decat mincinos si infractor. De fapt nici nu ma mira, daca singur declari ca nu esti pescar sportiv. Sportul are niste principii care tin in primul rand de educatie. Pofta buna.

Mai comic e faptul ca l-ai ales ca exemplu de "raufacator" chiar pe Miki desi el e pescar sportiv vechi si neabatut. Bun, omul a pescuit in martie sau aprilie la pastrav pe parau de munte unde era si clean. Sa spunem ca aici ai avea ceva de obiectat si o paine de mancat. Dar....M. a eliberat toti pestii prinsi si s-a comportat corect pe malul apei. Recunosc ca ma asteptam sa primesc bobarnace fiindca in ce ma priveste nu doar ca am fost deja din ianuarie la pastrav ci am si retinut cativa pesti, am utilizat si rama ca momeala etc. Insa ma intreb de ce ai fi tu cel mai in masura sa dai lectii de morala altora? Cumva te crezi un fel de "Jeanne d'Arc", fecioara pura si dura, a acestui forum? Ai stofa de justitiar? Sau faptul ca ai o biata asociatie de pescari si ati populat si voi cateva paraie si lacuri iti da dreptul sa te crezi instanta morala numarul 1? Oricum e bizar ca sari repede calul si treci la jigniri!