apsalba scrie:Mai bine bolnav decat mincinos si infractor. De fapt nici nu ma mira, daca singur declari ca nu esti pescar sportiv.
he,he,he !!! imi dau seama cata ura ai acumulat in tine de la atata m_ie, cata ai luat in ultima perioada, de la toti si de peste tot, daca simti acuma asa o nevoie acuta sa ma jignesti pe mine cu orice pret...
sau poate ca, ... de la doze prea mari, ai devenit dependent
un pic de abstinenta in saptamana patimilor cred ca ti-ar face bine !

stii vorba aia: "de obicei, hotul striga hotii",... cam asa faci si tu aici la faza cu mincinosu' si infractoru'...
cat despre "pescaru' sportiv", intr-un fel e normala reactia ta...
noi doi intelegem diferit notiunea de pescar sportiv,...
tu vrei sa fie masa ta de manevra,... zici ca vorbesti in numele lor, dar de fapt uneltesti meschin impotriva vointei lor, nu le ceri parerea niciodata, dar zici ca vrei sa-i reprezinti,...cu forta, daca nu de voie buna

... esti ridicol ! de fapt habar n-ai ce e aia pescar sportiv, stii doar ce ti-ar place tie sa fie ca sa poti sa-ti faci mendrele pe seama lor...
apsalba scrie:Sportul are niste principii care tin in primul rand de educatie...
uite cu afirmatia asta as putea fi de acord ! cu ideea, nu cu tine !

pentru ca tu n-ai de unde sa stii treaba asta decat din auzite, de la altii, sau poate de pe net ! pescar nu esti, principii n-ai, nici scrupule

, iar cu educatia stai destul de prost mai ales la capitolul maniere !
si-mi pare ca nici cine stie ce sportiv de performanta n-a iesit din tine !