RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Apr 2009, 10:21

eu am fost deja anul asta in situatia sa trebuiasca sa recunosc deschis "in fata organului" ca dau dupa clean pe un astfel de parau cristalin :D
singurul lucru deosebit care s-a intamplat cu aceasta ocazie a fost faptul ca nevastamea care culegea urzici cinci metri mai incolo a izbucnit instantaneu intr-un ras nejustificat, dar faza a trecut neobservata, nefiind clar daca nu cumva fenomenul se intampla din cauza urzicilor prea intepatoare in primavara asta :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Apr 2009, 10:37

Fario_nebunu scrie: Tavi, mai bine vin cu o sacosa de cleni congelati si le arat paznicilor. Si cand plec acasa ii donez copiilor saraci din primul sat intalnit. In cateva zile? Pai prohibitia la ses si deal nu e dupa 16 aprilie? Sau voi incepeti ceva mai devreme....
La noi incepe in 13 aprilie.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Apr 2009, 12:26

Ce chestie domne!Ca si la noi ...tot ...in 13... :lol: M-am linistit :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Apr 2009, 15:39

miky scrie:eu am fost deja anul asta in situatia sa trebuiasca sa recunosc deschis "in fata organului" ca dau dupa clean pe un astfel de parau cristalin :D
singurul lucru deosebit care s-a intamplat cu aceasta ocazie a fost faptul ca nevastamea care culegea urzici cinci metri mai incolo a izbucnit instantaneu intr-un ras nejustificat, dar faza a trecut neobservata, nefiind clar daca nu cumva fenomenul se intampla din cauza urzicilor prea intepatoare in primavara asta :lol: :lol: :lol:
Adevaru-i ca ti-ai fortat norocul! Poate zicea ca nu e clean in apa aia si sa pleci mai la vale! Nu mai bine recunosti ca dai dupa beldita sau zglavoaca? :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2009, 21:33

MihaiV scrie:
miky scrie:eu am fost deja anul asta in situatia sa trebuiasca sa recunosc deschis "in fata organului" ca dau dupa clean pe un astfel de parau cristalin :D
Adevaru-i ca ti-ai fortat norocul! Poate zicea ca nu e clean in apa aia si sa pleci mai la vale! Nu mai bine recunosti ca dai dupa beldita sau zglavoaca? :lol: :lol:
Pai vezi? De aia e bine sa ai la tine, cum zicea Tavi, un clean congelat sau impaiat, plastificat etc. :lol: Zici ca l-ai prins mai de dimineata si de aia e atat de...deshidratat. Pana la urma paznicul nu e autorizat sa decida ce peste traieste in acea apa! El nu poate interzice pescuitul pe o apa ci la una sau mai multe specii de peste, corect?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2009, 21:40

Miki, era tare sa zici ca dai la crap sau la salau! :lol: Si sa ii arati pe telefon o poza cu un pestd in asta....Cat despre nevasta si rasul "nejustificat", era fain de tot sa apara si un urs langa voi. Sunt curios cine radea mai tare: tu, paznicul, nevasta sau...Mos Martin? :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Apr 2009, 08:54

Quat erat demonstrandum. Ziceai ca esti pescar sportiv? Halal. Mai stiu vreo cativa din aceeasi categorie. Urzicile erau pentru garnitura?

MihaiV,

Zglavoaca este specie protejata si este interzis pescuitul ei.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Apr 2009, 09:50

apsalba scrie:Ziceai ca esti pescar sportiv?
Apsalba, esti un om bolnav ! Stai jos !

plus ca la tine functioneaza perfect reflexul Pavlov : periodic, dar constant simti nevoia sa fii facut de kkt,... daca la ora potrivita nu e nimeni sa o faca, ...tu faci pe dracu in 4 si te faci singur :lol:

1) in mintea ta: pescar sportiv = masa de manevra
eu niciodata n-am zis ca ma complac in categoria asta

2) pentru satisfactia ta, pe paraul respectiv, chiar era clean... putin, si mic dar mai era... paraul era unul din judetul Alba, probabil ca de aia era asa putin, ca avea gija apsalba de el :lol:

3) urzicile sunt sanatoase, ... schimba sangele,... nu si caracterul
deci tie nu ti-ar ajuta la nimica :lol:
or fi si ele o specie protejata, in prohibitie...

4) sunt absolut sigur ca daca s-ar da fonduri pentru urzici, brusc ti-ai da seama ca "le iubesti ca pe resursa acvatica vie" dintotdeauna, si ai pune saua si pe ele... mai stii, poate ai defini atunci si culegatorul sportiv de urzici,...

ai reusit sa fii penibil si in Duminica de Florii... Bravo ! Hai, ... vezi ce faci si de Paste ! :lol:
haidi pa ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Apr 2009, 13:39

Mai bine bolnav decat mincinos si infractor. De fapt nici nu ma mira, daca singur declari ca nu esti pescar sportiv. Sportul are niste principii care tin in primul rand de educatie. Pofta buna.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Apr 2009, 19:04

apsalba scrie:Mai bine bolnav decat mincinos si infractor. De fapt nici nu ma mira, daca singur declari ca nu esti pescar sportiv.

he,he,he !!! imi dau seama cata ura ai acumulat in tine de la atata m_ie, cata ai luat in ultima perioada, de la toti si de peste tot, daca simti acuma asa o nevoie acuta sa ma jignesti pe mine cu orice pret...
sau poate ca, ... de la doze prea mari, ai devenit dependent :lol: :lol: :lol:
un pic de abstinenta in saptamana patimilor cred ca ti-ar face bine ! :D
stii vorba aia: "de obicei, hotul striga hotii",... cam asa faci si tu aici la faza cu mincinosu' si infractoru'...
cat despre "pescaru' sportiv", intr-un fel e normala reactia ta...
noi doi intelegem diferit notiunea de pescar sportiv,...
tu vrei sa fie masa ta de manevra,... zici ca vorbesti in numele lor, dar de fapt uneltesti meschin impotriva vointei lor, nu le ceri parerea niciodata, dar zici ca vrei sa-i reprezinti,...cu forta, daca nu de voie buna :D ... esti ridicol ! de fapt habar n-ai ce e aia pescar sportiv, stii doar ce ti-ar place tie sa fie ca sa poti sa-ti faci mendrele pe seama lor...
apsalba scrie:Sportul are niste principii care tin in primul rand de educatie...
uite cu afirmatia asta as putea fi de acord ! cu ideea, nu cu tine ! :D
pentru ca tu n-ai de unde sa stii treaba asta decat din auzite, de la altii, sau poate de pe net ! pescar nu esti, principii n-ai, nici scrupule :lol:, iar cu educatia stai destul de prost mai ales la capitolul maniere !
si-mi pare ca nici cine stie ce sportiv de performanta n-a iesit din tine ! :lol:

Scrie răspuns