RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 18 Iun 2009, 15:06

Am vorbit azi cu un avocat , care dupa ce a citit toate hartiile + protocolul a spus ca eu mi-am platit dreptul de a pescui pe toate apele din tara asa ca protocolul nu are nicio valabilitate la cei care si-au platit permisul inainte de data emiterii protocolului . Un drept pe care l-am castigat si care pe 2009 nu poate sa il ia nimeni . Este ca si taxa de poluare , adica cei care au adus masini inainte de intrarea in vigoare a noii taxe , ar fi obligati sa o plateasca retro . Un protocol incheiat intre ANPA si RNP nu poate anula o lege si nici nu poate fi mai presus de ea .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Iun 2009, 16:38

Genule, mi-e teama ca avocatul ala nu s-a uitat si pe permisul tau, sa vada data de pe el! :lol:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Iun 2009, 20:04

Genule ai dreptate legat de avocat. La fel si Mihai. Mi-am luat si eu un avocat. Este foarte obiectiv si rezolva orice litigiu cu promtitudine. Daca vreti pot sa vi-l recomand si voua. Cand ma duc la pescuit la Belis numai in el imi sta toata speranta.Altfel nu se mai poate. Daca cumva vin cei de la RNP apelez la el. Il scot imediad din traista. Are cam un metru lungime, este din gorun neam a lu Horea. La fel de drept ca si legea moteasca. Cand "il prezint in public" , toti inaltii imparatiei, ma saluta si isi vad de treaba.Nu de alta dar poate isi amintesc de trecutul istoriei.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 19 Iun 2009, 06:15

MihaiV scrie:Genule, mi-e teama ca avocatul ala nu s-a uitat si pe permisul tau, sa vada data de pe el! :lol:
chitanta e din februarie :P

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Iun 2009, 07:02

Va pierdeti in amanunte. ANPA nu are dreptul sa incheie astfel de protocolale. Cititii atributiile din HG 1194/2008. Ce s-a facut este mai mult decat o ilegalitate. Este o magarie care sper sa fie repede transata in instante pentru a nu mai bulversa pescuitul sportiv.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 19 Iun 2009, 08:52

io cred ca nu au avut de ales , atat RNP cat ANPA e tras pe sfoara de MADPR , pana nu a aparut protocolu asta ANPA a fost cel "corect" care stia legea ...
om normal nu crede ca vreun punct din acest protocol referitor la amenajari,paza, repopulare sa fie indeplinit ... e rusine ca exista un astfel de protocol ... mai nou e vorba " UE se termina la capatul AUTOSTRAZILOR " 8) aici nu s-a schimbat nimic 8)

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 19 Iun 2009, 09:10

legislatia actuala vorbeste de un singur permis de pescuit sportiv, cel
eliberat de ANPA.
orice contract, protocol, trebuie actualizat cu legislatia, altfel
nu mai este valabil. deci nu se modifica legislatia in functie de
contracte ci invers.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Iun 2009, 10:36

genu scrie:
MihaiV scrie:Genule, mi-e teama ca avocatul ala nu s-a uitat si pe permisul tau, sa vada data de pe el! :lol:
chitanta e din februarie :P
Ai cumva copie legalizata dupa chitanta??? :roll: :shock: :roll:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 19 Iun 2009, 10:53

Dar ei au cumva dreptul sa ceara chitanta ? :roll: Eu stiam ca trebuie prezentat permisul de pescuit si nu chitanta . Scrie undeva ca sunt obligat sa pastrez chitanta ? Si la magazin daca , cumperi ceva esti obligat sa pastrezi chitanta pana iesi din magazin . Dupa aceea nu e specificat nici acolo .

el_disku
junior
junior

mda..

Mesaj de el_disku » 19 Iun 2009, 13:22

Eu am platit.. am chitanta.. dar nu miam ridicat permisul.. Au dreptul sa imi faca ceva cei de la rnp? Au dreptul sa dea amenzi? Banuiesc ca aceeasi lege NU le da dreptul de control. Cat despre protocolul semnat e illegal din punct de vedere juridic. Un protocol nu e mai presus decat o lege.

Scrie răspuns