In cazul asta nu mai poti sa sustii argumentatia cum ca ai platit inainte de protocol.genu scrie:Dar ei au cumva dreptul sa ceara chitanta ?Eu stiam ca trebuie prezentat permisul de pescuit si nu chitanta . Scrie undeva ca sunt obligat sa pastrez chitanta ? Si la magazin daca , cumperi ceva esti obligat sa pastrezi chitanta pana iesi din magazin . Dupa aceea nu e specificat nici acolo .
RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
RNP Romsilva
Permisul este permis. Nici un alt act nu poate tine loc de permis, asta e clar.Eu am platit.. am chitanta.. dar nu miam ridicat permisul.. Au dreptul sa imi faca ceva cei de la rnp? Au dreptul sa dea amenzi? Banuiesc ca aceeasi lege NU le da dreptul de control. Cat despre protocolul semnat e illegal din punct de vedere juridic. Un protocol nu e mai presus decat o lege.
Legea spune ca pescuitul sporiv se efectueaza numai in baza permisului de pescuit. Nu zice ... sau a chitantei!
Cu protocolul insa ai perfecta dreptate. Nimeni nu poate fi mai presus decat legea. Nici chiar un protocol, Ordin de Ministru, etc. Acestea reprezinta lgislatie secundara, care si ele trebuie sa respecte legislatia primara!
-
- veteran
Curtea de Apel Alba a judecat azi Cererea in contencios privind suspendarea si ulterior anularea Protocolului ANPA-RNP. Conform hotului prins, s-au invocat exceptii, amanari, etc. Curtea a ramas in pronuntare pentru data de 29 iunie privind suspendarea si a amanat pentru data de 8 septembrie cererea de anulare si cateva exceptii pe care le-am invocat. Sper ca de saptamana viitoare sa pescuiti linistiti pe apele de munte.
-
- veteran
Apsalba, nu fi naiv! Indiferent de verdictul curtii, RNP tot va face controale si tot nu va renunta...cred ca numai daca ar declara public Basescu cum ca ANPA da permisul s-ar linisti apele!apsalba scrie:Curtea de Apel Alba a judecat azi Cererea in contencios privind suspendarea si ulterior anularea Protocolului ANPA-RNP. Conform hotului prins, s-au invocat exceptii, amanari, etc. Curtea a ramas in pronuntare pentru data de 29 iunie privind suspendarea si a amanat pentru data de 8 septembrie cererea de anulare si cateva exceptii pe care le-am invocat. Sper ca de saptamana viitoare sa pescuiti linistiti pe apele de munte.
Cat despre pescuitul "liniostit", eu deja pescuiesc linistit la pastrav din ianuarie, am in buzunar petarde, spray lacrimogen si chestiile astea imi umplu psihicul de o liniste imensa!

tacerea celor despre care vorbesti,poate avea mai multe semnificatii.apsalba scrie:Fario,
Nu toti suntem nebuni. Mai exista si ceva idealisti care cred in idea de lege si de normalitate. Ma numar printre acestia din urma. Sper sa nu ma insel.![]()
![]()
![]()
Ce ma deranjaza este tacerea seminficativa a deontologilor din presa de specialitate care tac ca porcul in papusoi. Chestie de caracter.
sunt sigur ca ai incercat sa le gasesti si singur.
faptul ca nu se raliaza la lupta ta si nu se inregimenteaza alaturi de tine si de organismul pe care il conduci,poate avea si intelesul ca nu sunt de acord cu metodele si motivele tale,sau pur si simplu nu sunt de acord cu persoana ta si interesele tale.
asta ca sa le gasesc o scuza,insa .........la fel de bine ar putea sa initieze si ei diverse proteste pe care sa le sustina ,dar se pare ca interesele sunt cu totul altele.
atata timp cat orice organism,organizatie sau individ va pune interesele propii mai presus de interesul majoritar,nu v-a exista o coeziune de forte si nici un rezultat multumitor pt majoritate.
Eu nu prea stiu interesele APS-urilor, ascunse sau nu, pentru ca m-am apucat tarziu de pescuit si implicit de forum. Constat acum ca desi toti ne-am ofuscat de protocolul cu Romsilva, singurul care a si actionat e apsalba ca reprezentant al federatiei. De ce nici o asociatie AJVPS care apara la fel interesele pescarilor nu a contestat in instanta acest protocol?apsalba scrie:Curtea de Apel Alba a judecat azi Cererea in contencios privind suspendarea si ulterior anularea Protocolului ANPA-RNP. Conform hotului prins, s-au invocat exceptii, amanari, etc. Curtea a ramas in pronuntare pentru data de 29 iunie privind suspendarea si a amanat pentru data de 8 septembrie cererea de anulare si cateva exceptii pe care le-am invocat. Sper ca de saptamana viitoare sa pescuiti linistiti pe apele de munte.
Asa ca tin sa il felicit pe Aps alba si ii doresc sa castige procesul cu anpa.
Eu nu il cunosc pe apsalba si nici nu am schimbat vreo vorba sau mesaj cu dansul. Daca il felicit este doar ca este singurul (daca mai sunt si altii imi cer scuze) care actioneaza, in numele membrilor, si incearca sa taie monopolul Romsilva de pe apele de munte.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!