RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Iul 2009, 21:12

apsalba scrie:
PS Emitentul notiunii de ''gasca flamanda'' crede ca in aceasta tara toti sunt niste calici. .
...nu chiar toti sunt calici in tara asta.
...doar cei care vor sa ajunga sus prin minciuna si demagogie
...astia fac parte din gashca "...escu"
...se pare ca iti place stilul "FLY"...se vede ca te simti cu musca pe caciula... :lol:
apsalba scrie: Toate sunt frumoase pana cand este de trecut la treaba. O stiu din proprie experienta. Am norocul ca sunt un tip perseverent si nu renunt usor la ce m-am inhamat. Faptele o confirma.
...lauda de sine ...in cazul asta chiar pute ...a kkt
...calicule... :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2009, 21:20

Adelin a scris in arena ceva misto
Uite o replica tare care trebuie retzinuta, insa putzin ajustata:"...kktul se descompune singur!" Cum de nu mi-a trecut prin minte pana acuma, caci e geniala prin simplitate!
Dau o bere Adelin :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Iul 2009, 07:03

old_radu a zis:
apsalba scrie: Toate sunt frumoase pana cand este de trecut la treaba. O stiu din proprie experienta. Am norocul ca sunt un tip perseverent si nu renunt usor la ce m-am inhamat. Faptele o confirma.
...lauda de sine ...in cazul asta chiar pute ...a kkt
...calicule... :lol: :lol: :lol:[/quote]

Serios? Faptul ca pun la dispozitia unei asociatii 26 ha luciu de apa este o lauda? Ia trage o geana pe aici.
http://www.fnpsr.ro/index.php?option=co ... itstart=16
Poate asta te convinge. Mirosul de kkt pe care il simti s-ar putea sa provina din proprii nadragi. Nu ar strica sa verifici. :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Iul 2009, 14:41

ok ok...promit ca ti trimit tie sa mi cureti...am auzit ca ai legaturi puternice cu ****
Ps: pun pariu ca salivezi deja :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Iul 2009, 15:33

apsalba scrie:... Mirosul de kkt pe care il simti s-ar putea sa provina din proprii nadragi. Nu ar strica sa verifici. ...
...am verificat , nu-i de acolo
...in mod sigur vine de la creierul tau cel mic care este in faza de descompunere
...cakicule

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Iul 2009, 17:47

Incredibil la ce poate duce o discutie despre RNP Romsilva. Aerul tare al padurilor in loc sa oxigeneze mintile unora se pare ca le face rau si nu fac decat sa tulbure apele limpezi ale paraielor. Domnilor revenitiva si poate treceti la subiect. Cuvantul pe care-l folositi pentru a va unge nu va reprezinta. :D :D :D

Sau poate ne-am inselat noi cititorii cand neam creat o alta parere despre voi ? :shock:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iul 2009, 00:02

lucky_51 scrie:Incredibil la ce poate duce o discutie despre RNP Romsilva. Aerul tare al padurilor in loc sa oxigeneze mintile unora se pare ca le face rau si nu fac decat sa tulbure apele limpezi ale paraielor. Domnilor revenitiva si poate treceti la subiect. Cuvantul pe care-l folositi pentru a va unge nu va reprezinta. :D :D :D

Sau poate ne-am inselat noi cititorii cand neam creat o alta parere despre voi ? :shock:
Cred ca nu aerul tare al padurii i-a invrajbit pe acesti pescari altminteri politicosi ci chiar pronuntarea numelui RNP! Numele aste e obscen si grosolan in sine, daca mai adaugi si ceva epitete te ia cu greturi! :oops:

Scrie răspuns