RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="Fario_nebunu"] Promit ca in acele 7 zile o sa prind pastravi cat pentru tot sezonul, cate 30 pe zi, ca sa am in congelator pe toata iarna! Nu e bai, oricum minunata RNP va repopula in primavara.
Deci recunosti ca RNP face treaba, dar vrei sa profiti de pe urma celor care cotizeaza cinstit recunoscandu-le meritele.

Deci recunosti ca RNP face treaba, dar vrei sa profiti de pe urma celor care cotizeaza cinstit recunoscandu-le meritele.

-
- veteran
Nici vorba! RNP = patria coruptilor si hotilor. Ma refeream la munca lor de rutina si la prostia de a crede ca daca arunci 1000 de alevini de pastrav pe un rau lung de 15 km gata, ai populat si ai compensat ce au prins pescarii!lucky_51 scrie:Fario_nebunu scrie: Promit ca in acele 7 zile o sa prind pastravi cat pentru tot sezonul, cate 30 pe zi, ca sa am in congelator pe toata iarna! Nu e bai, oricum minunata RNP va repopula in primavara.
Deci recunosti ca RNP face treaba, dar vrei sa profiti de pe urma celor care cotizeaza cinstit recunoscandu-le meritele.![]()
![]()
RNP = Ruina Nationala si Prostie!

- vanatoruldepesti
- veteran
Cei de la RNP sunt interesati doar de taiatul lemnelor. Ii doare in fund de pescuit, exceptand batalia pentru incasarea taxelor. Voi posta saptamana aceasta poze de pe fundul lacului Vidra cu balta verde care a mai ramas acolo.
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar 

-
- veteran
Pai deja s-a golit complet Vidra? Uauuu, inseamna ca acum curge Lotrul cu debitul lui de pe vremuri...greu sa mai prinzi vreun pastrav in apa aia!vanatoruldepesti scrie:Cei de la RNP sunt interesati doar de taiatul lemnelor. Ii doare in fund de pescuit, exceptand batalia pentru incasarea taxelor. Voi posta saptamana aceasta poze de pe fundul lacului Vidra cu balta verde care a mai ramas acolo.
Protocolul inchiat intre ANPA si RNP va fi consfiintit prin noua lege a pescuitului.
In acest sens va invit sa cititi raportul comun al comisiei de agricultura si al comisiei de mediu la proiectul de lege pentru modificarea si aprobarea OUG 23/2008. Sunt multe chestiuni interesante printre care si faptul ca permisele de pescuit vor fi eliberate numai de asociatii precum si reciprocitatea recunoscuta de lege pentru permise:
http://www.cdep.ro/comisii/agricultura/ ... 363_08.pdf
In acest sens va invit sa cititi raportul comun al comisiei de agricultura si al comisiei de mediu la proiectul de lege pentru modificarea si aprobarea OUG 23/2008. Sunt multe chestiuni interesante printre care si faptul ca permisele de pescuit vor fi eliberate numai de asociatii precum si reciprocitatea recunoscuta de lege pentru permise:
http://www.cdep.ro/comisii/agricultura/ ... 363_08.pdf
In ciuda parerilor forumistilor, am dat curs punctelor de vedere exprimate de fisherman si musti si azi am inregistrat recursul la incheierea privind suspendarea.genu scrie:apsalba ? nimic , nimic ?
PS. Musti, judecatoarea era blonda.
flydb,
Te mira proiectul de lege? De ce? Nu ti-am spus ca parerile voastre de pe acest forum sunt doar refulari? Deciziile, precum vezi, le iau altii. Trage concliuziile cuvenite.