RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 03 Iul 2009, 07:16

lucky_51 scrie::D :D :D

Intrebare, daca protocolul se va anula, urmeaza haiducie in baza permisului ANPA sau noi reguli si taxe facute de altcineva?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 11:01

lucky_51 scrie::D :D :D

Intrebare, daca protocolul se va anula, urmeaza haiducie in baza permisului ANPA sau noi reguli si taxe facute de altcineva?
Urrmeza haiducie din 8 septembrie pana pe 14! Deci tu zici ca noi astia afiliati la ANPA suntem haiduci, nu smecherii cu chitanta de RNP? Clar ca nu mai au timp intr-o saptamana sa elaboreze reguli noi si nici sa bage taxe. Promit ca in acele 7 zile o sa prind pastravi cat pentru tot sezonul, cate 30 pe zi, ca sa am in congelator pe toata iarna! Nu e bai, oricum minunata RNP va repopula in primavara. Daca cei 210 pastravi adulti erau in apa ei ar fi mancat in total cam 2000 de alevini de salmonide asa ca de fapt eliminandu-i fac un bine Romsilvei... :lol: si celorlalti pescari!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Iul 2009, 13:12

Azi am primit motivarea la cererea de suspendare (etapa premargatoare cererii de anulare).
Instanta a considerat ca nu se impune suspendarea pentru ca nu aduce prejudicii federatiei, ci pescarilor, care nu sunt parte in proces. :lol: :lol: :lol: Frumoasa motivare, nu? Termenul este si mai dulce: paguba nu este evidenta. Si in continuarea motivarii se zice ca nu sunteti pagubiti pentru ca RNP elibereaza permise ANPA. Asa a inteles judecatoarea vazand chitantele padurarilor. :lol: :lol: :lol:
Sentinta este cu drept de recurs in cinci zile. Ce ziceti? Sa-l fac sau sa va las la mana padurarilor? Astept pareri.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 13:23

apsalba scrie:Azi am primit motivarea la cererea de suspendare (etapa premargatoare cererii de anulare).
Instanta a considerat ca nu se impune suspendarea pentru ca nu aduce prejudicii federatiei, ci pescarilor, care nu sunt parte in proces. :lol: :lol: :lol: Frumoasa motivare, nu? Termenul este si mai dulce: paguba nu este evidenta. Si in continuarea motivarii se zice ca nu sunteti pagubiti pentru ca RNP elibereaza permise ANPA. Asa a inteles judecatoarea vazand chitantele padurarilor. :lol: :lol: :lol:
Sentinta este cu drept de recurs in cinci zile. Ce ziceti? Sa-l fac sau sa va las la mana padurarilor? Astept pareri.
Fa cum iti dicteaza constiinta! :lol: Cat despre mana padurarilor....e la mana lor cine se lasa controlat de ei!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Iul 2009, 17:27

apsalba scrie:Azi am primit motivarea la cererea de suspendare (etapa premargatoare cererii de anulare).
curat murdar coane fanica,
pai judecatoarea asta e tare nesimtita,pur si simplu ea nu te recunoaste ca reprezentant de marca al pescarilor romani.
ptiuuu,halal sa'i fie nerusinatei :wink:
parerea mea??
eu zic sa ne lasi ..........in pace :wink: :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Iul 2009, 20:25

apsalba scrie:...

...in traducere libera , asta ar insemna :"- Ce ziceti , pica ceva , de-o maslina , o scobitoare ... ceva ?"
...in cazul asta...
adiwolf scrie: eu zic sa ne lasi ..........in pace :wink: :D
:lol: :lol: :lol:

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 03 Iul 2009, 21:00

saracii pastravi iara trebuie sa ceara ajutor de la U.E.cand aud ce macel vreau sa faca unii !!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Iul 2009, 08:54

OK. Nu voi declara recurs la cererea de suspendare. Va doresc o buna intelegere cu padurarii.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Iul 2009, 09:05

adica renunti asa usor la lupta ?

sunt putin dezamagit de atitudine ...
S'altare și bunăstare !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 04 Iul 2009, 09:58

Pana acum n-am intervenit in discutie, desi am urmarit-o.

Apsalba, e de facut recursul ala, fie si numai pt. imbecilismul motivarii deciziei instantei. Vrei sa spui ca madam judecatoarea a pus semnul egal intre permisul ANPA reglementat prin lege (unde e prevazuta si valoarea) si chitanta data de RNP in baza protocolului cu ANPA? O curiozitate: e blonda tipa?
Romania, The Land of Choise! :twisted:
Pe de alta parte cred ca a fost si o scapare din partea ta in formularea si motivarea cererii de suspendare. Constituindu-te parte in proces ca asociatie, nu poti demonstra ce daune iti provoaca direct taxa padurarilor, atata timp cat nu o platesti (daca am inteles bine pozitia instantei).
Cat despre apelul tau la parerea forumistilor, stii bine ca la noi multe se bazeaza pe subiectivism, antipatii, partizanate, etc. Daca vrei o opinie neutra, a mea e ca demersul tau merita sustinut. Nu stiu prin ce mijloace. Apropos de petitii, fa-o si ti-o semnez.

Scrie răspuns