RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Iun 2009, 06:47

genu scrie:Si iar o sa prelungeasca pana la sfarsitul sezonului si iar mai trece un an ... :cry:
Quo vadis? S-o lasam asa?

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 18 Iun 2009, 07:04

Nu nu , Doamne fereste .

shoricelu
junior
junior

Mesaj de shoricelu » 18 Iun 2009, 08:18

mi se zbarleste parul pe cap cititnd posturile din topicul asta. Si eu care credeam (nebun fara minte) ca o sa pot merge anul asta nestingherit la pescuit pe ape de munte... Nu e nimeni printre noi de profesie avocat sa ne spuna ce se poate face in cazul in care vine cineva pe un rau (normal, amenajare piscicola, din moment ce are un pom pus de-a doua pe care RNP il invoca a fi stavilar construit de mana omului)? Din inima mea de copil va spun, mi-e greatza mai abitir decat atunci cand am inteles ce teapa am luat ca m-am nascut in tara asta...
Va multumesc.

PS: si, sa inteleg totusi, ca daca gasesc un rau fara amenajari, pot pescui fara probleme!?!??

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Iun 2009, 08:43

Normal ca toate apele de munte sunt amenajari piscicole facute de Doamne Doamne cand a facut lumea. Iar atunci cand le-a facut nu cred ca a incheiat vreun protocol cu RNP-ul.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 18 Iun 2009, 09:18

Soricel, ,, Din inima mea de copil va spun, mi-e greatza mai abitir decat atunci cand am inteles ce teapa am luat ca m-am nascut in tara asta..."

Copile, parinti tai stiu ce greu o duci tu langa ei ? :cry:

shoricelu
junior
junior

Mesaj de shoricelu » 18 Iun 2009, 09:24

nu stiu de ce, mi-am luat zborul pe la 19 ani de langa parinti :) Si-i sfatuiesc pe toti copiii sa faca la fel. Altfel... pot aparea consecinte in perceperea umorului fin si sustinerea anumitor topice....
Astept incontinuare raspunsul unui om care ne poate ajuta cu un sfat avizat.
Multumesc anticipat si pentru pastrarea subiectului.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 18 Iun 2009, 11:23

am mai citit odata protocolul si acum dau seama ca ANPA nu a facut nimic ... tot am cautat protocolul pe siteul lor si n-am gasit ... de fapt MAPDR a delegat RNP-ul, ANPA n-o avut de ales ... precum nici RNP ... citind acum da impresia ca se pune in egalitate RNP-ul cu ANPA si punctul 3.1, 4.1, 4.2, 4.3 se pare ca exclude ANPA din joc ...
totusi 6.2 da sansa sa termina prostia insa intrebarea este care dintre parti are curaju sa faca primul pas ? :lol:

p.s. nu cred apsalba ca la judecatorie rezolvi ceva impotriva MAPDR , daca reusisi, dau jos palaria ! :roll:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Iun 2009, 13:09

Nu ar fi prima oara cand reusesc. Si licentele de acvacultura date pe barajele de pe Olt tot eu le-am anulat. Fi convins ca si protocolul asta va avea aceeasi soarta. E facut parca pentru a fi anulat. Sper ca de marti sa fie suspendat si pana luna viitoare sa fie anulat complet.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Iun 2009, 13:09

_Sanya scrie:am mai citit odata protocolul si acum dau seama ca ANPA nu a facut nimic ... tot am cautat protocolul pe siteul lor si n-am gasit ...
Nici nu o sa-l gasesti pentru ca nu este consfiintit prin lege publicata in MO. Sau poate ca este numai in capul sefilor lor, umplut cu vapori de alcool, la una dintre sindrofiile "vanatoresti" organizate de RNP pe banii din permisele noastre.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Iun 2009, 14:38

danone scrie:Nici nu o sa-l gasesti pentru ca nu este consfiintit prin lege publicata in MO.
Nu e necesara publicarea in MO. E valabil pana cand o instanta in suspenda sau anuleaza.

Scrie răspuns