Quo vadis? S-o lasam asa?genu scrie:Si iar o sa prelungeasca pana la sfarsitul sezonului si iar mai trece un an ...
RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mi se zbarleste parul pe cap cititnd posturile din topicul asta. Si eu care credeam (nebun fara minte) ca o sa pot merge anul asta nestingherit la pescuit pe ape de munte... Nu e nimeni printre noi de profesie avocat sa ne spuna ce se poate face in cazul in care vine cineva pe un rau (normal, amenajare piscicola, din moment ce are un pom pus de-a doua pe care RNP il invoca a fi stavilar construit de mana omului)? Din inima mea de copil va spun, mi-e greatza mai abitir decat atunci cand am inteles ce teapa am luat ca m-am nascut in tara asta...
Va multumesc.
PS: si, sa inteleg totusi, ca daca gasesc un rau fara amenajari, pot pescui fara probleme!?!??
Va multumesc.
PS: si, sa inteleg totusi, ca daca gasesc un rau fara amenajari, pot pescui fara probleme!?!??
nu stiu de ce, mi-am luat zborul pe la 19 ani de langa parinti
Si-i sfatuiesc pe toti copiii sa faca la fel. Altfel... pot aparea consecinte in perceperea umorului fin si sustinerea anumitor topice....
Astept incontinuare raspunsul unui om care ne poate ajuta cu un sfat avizat.
Multumesc anticipat si pentru pastrarea subiectului.

Astept incontinuare raspunsul unui om care ne poate ajuta cu un sfat avizat.
Multumesc anticipat si pentru pastrarea subiectului.
am mai citit odata protocolul si acum dau seama ca ANPA nu a facut nimic ... tot am cautat protocolul pe siteul lor si n-am gasit ... de fapt MAPDR a delegat RNP-ul, ANPA n-o avut de ales ... precum nici RNP ... citind acum da impresia ca se pune in egalitate RNP-ul cu ANPA si punctul 3.1, 4.1, 4.2, 4.3 se pare ca exclude ANPA din joc ...
totusi 6.2 da sansa sa termina prostia insa intrebarea este care dintre parti are curaju sa faca primul pas ?
p.s. nu cred apsalba ca la judecatorie rezolvi ceva impotriva MAPDR , daca reusisi, dau jos palaria !
totusi 6.2 da sansa sa termina prostia insa intrebarea este care dintre parti are curaju sa faca primul pas ?

p.s. nu cred apsalba ca la judecatorie rezolvi ceva impotriva MAPDR , daca reusisi, dau jos palaria !

Nici nu o sa-l gasesti pentru ca nu este consfiintit prin lege publicata in MO. Sau poate ca este numai in capul sefilor lor, umplut cu vapori de alcool, la una dintre sindrofiile "vanatoresti" organizate de RNP pe banii din permisele noastre._Sanya scrie:am mai citit odata protocolul si acum dau seama ca ANPA nu a facut nimic ... tot am cautat protocolul pe siteul lor si n-am gasit ...