RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu atilaf. Este infractiune. Acesti domni fac comert cu inscrisuri emise de statul roman pe care acesta a incasat taxe.Ce este distractiv este ca baietii cred ca OM 231/2006 este in vigoare, desi el a fost abrogat tot printr-un ordin al ministrului. Ca sa va dati seama ca este o manarie, toate actele (protocolul, raspunsul la procedura prealabila) nu au avizele serviciilor juridice ale institutiilor.
-
- veteran
OK dar nu vad cum de Buckz din partea ANPA si Munteanu din partea RNP nu si-au obligat oamenii de la serviciul juridic sa puna stampila. Ce era atat de greu sa le ordone? Doar sunt mari sefi...cine li se poate pune impotriva? Sau poate s-au temut ca juristii vor face "sapaturi", investigatii.apsalba scrie:Nu atilaf. Este infractiune. Acesti domni fac comert cu inscrisuri emise de statul roman pe care acesta a incasat taxe.Ce este distractiv este ca baietii cred ca OM 231/2006 este in vigoare, desi el a fost abrogat tot printr-un ordin al ministrului. Ca sa va dati seama ca este o manarie, toate actele (protocolul, raspunsul la procedura prealabila) nu au avizele serviciilor juridice ale institutiilor.

Aici Fario are foarte mare dreptate. Cand am cumparat permisul ANPA, pe el se scria ca e valabil pe toate apele publice din Romania(RNP nu avea nicio apa la acel moment). In momentul in care ANPA a lasat RNP sa se ocupe de apele de munte, ANPA imi vanduse deja mie dreptul de a pescui pe apele de munte. Cu alte cuvinte, daca deja am cumparat dreptul de a pescui pe ape de munte, cum poate RNP-ul sa vina sa ma mai taxeze inca odata pe aceleasi ape?.Mai mult sau mai putin, asta e inselaciune., cel putin asa consider eu.
Asa si este. Este o infractiune care se numeste excrocherie si ar trebui pedepsita ca atare conform codului penal . Este ca si cum drumarii dupa ce incaseaza taxa de drum (rovineta) sa paseze drumurile nustiu cui care sa te taxeze din nou cand circuli. Este o taxa abuziva. Permisul de pescuit este ca un contract facut cu ANPA in baza legilor referitoare la pescuitul sportiv. In momentul emiterii acestuia fiecare dintre noi am luat la cunostinta drepturile si obligatiile pe care ni le asumam. Prin protocolul incheiat cu RNP, ANPA isi incalca obligatiile contractuale. Mizerie mare si rusine. Nu m-ar mira sa aflu intr-o zi ca un avion a aterizat pe sediul general al ipocritilor de la ANPA
Asa si este. Este o infractiune care se numeste excrocherie si ar trebui pedepsita ca atare conform codului penal . Este ca si cum drumarii dupa ce incaseaza taxa de drum (rovineta) sa paseze drumurile nustiu cui care sa te taxeze din nou cand circuli. Este o taxa abuziva. Permisul de pescuit este ca un contract facut cu ANPA in baza legilor referitoare la pescuitul sportiv. In momentul emiterii acestuia fiecare dintre noi am luat la cunostinta drepturile si obligatiile pe care ni le asumam. Prin protocolul incheiat cu RNP, ANPA isi incalca obligatiile contractuale. Mizerie mare si rusine. Nu m-ar mira sa aflu intr-o zi ca un avion a aterizat pe sediul general al ipocritilor de la ANPA
Asta se face deja de mult timp.danone scrie:. Este ca si cum drumarii dupa ce incaseaza taxa de drum (rovineta) sa paseze drumurile nustiu cui care sa te taxeze din nou cand circuli. Este o taxa abuziva.
Se plateste rovigneta, dar se plateste si taxa cand treci podurile de la Harsova si Cernavoda si vom plati si taxa pe autostrada Comarnic - Brasov.
Dispretul demnitarilor fata de laegatori nu dateaza de acum ci de 200 de ani. Daca nu era asa nu avea nenea Iancu ce scrie.
Eu am intrebat la noi si am primit raspuns - nefondat - ca la Romsilva trebuie platita taxa.
Unde erau postate ordinul si protocolul?