RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Este foarte simplu. Scriitorii de pe acest forum nu stiu decat sa bage de vina. Desi nu am intrervenit, am urmarit forumul. Nimeni nu a scos un zumzet privind magaria facuta intre ANPA si RNP. Au plecat capul si au marcat banul. Halal atitudine. Daca imi permit sa atrag atentia asupra unor ilegalitati facute fara pic de rusine de autoritati si sa incerc sa le combat, nu o fac pentru orice bagator de vina, nici ca sa-mi faca cineva statuie. O fac din principiu, daca stiti ce inseamna asta. Poate o sa intelegeti odata si acest lucru. Nu este cazul muican. Militienii sunt irecuperabili.genu scrie:Da si tu ai cam lipsit de pe forum si vezi de cand nu a mai scris nimeni un rand . de ce oare ?
-
- utilizator nou
Multumesc, singuraticule netampit !
Ti-am mai repetat, militian o fi fost tac-tu, tampit de fapt si el ca si noi, nu ?
Eu am fost inginer, si daca am lucrat in politie norocul meu.
Dar asta nu-mi da dreptul sa jignesc colegii pescari si nu numai.
Oricum ramai TAMPITUL SEF al FNPSR.
Genule !
De aici o sa iasa ce vrea ANPA din pacate.
Repet: nu sunt de acord cu contractul dintre ANPA si RNP, dar asta nu inseamna ca noi suntem tampiti.
Ti-am mai repetat, militian o fi fost tac-tu, tampit de fapt si el ca si noi, nu ?
Eu am fost inginer, si daca am lucrat in politie norocul meu.
Dar asta nu-mi da dreptul sa jignesc colegii pescari si nu numai.
Oricum ramai TAMPITUL SEF al FNPSR.
Genule !
De aici o sa iasa ce vrea ANPA din pacate.
Repet: nu sunt de acord cu contractul dintre ANPA si RNP, dar asta nu inseamna ca noi suntem tampiti.
Cat timp Ministerul Agriculturii prin ANPA, se va ocupa de EXPLOATAREA DURABILA A REZERVEI PISCICOLE DIN APELE NATURALE ALE DOMENIULUI PUBLIC, o sa avem parte de treburi si mai de" valoare"
Daca nu vom actiona in sensul ca adminstrarea apelor naturale ale domeniului public inpreuna cu rezerva piscicola cu tot sa fie preluata in intregime de MINISTERUL MEDIULUI, nu vom mai ramane de cat cu sloganul DURABILA.
Min Agric sa faca pescuit de acvacultura in apele domeniului privat, sa produca industrial, dar sa lase apele naturale in pace...
Daca nu vom actiona in sensul ca adminstrarea apelor naturale ale domeniului public inpreuna cu rezerva piscicola cu tot sa fie preluata in intregime de MINISTERUL MEDIULUI, nu vom mai ramane de cat cu sloganul DURABILA.
Min Agric sa faca pescuit de acvacultura in apele domeniului privat, sa produca industrial, dar sa lase apele naturale in pace...
albanezule,apsalba scrie:Aveti ocazia sa faceti o petitie, la fel cu cea impotriva asocierii. .....
petitia aia nu stiu cat a cantarit,dar pana la urma si-a atins unul din scopuri,dovada ca la ora actuala se pescuieste cu permis ANPA pe TOATE apele publice din tara asta,fara a fi nevoit sa fi membru cotizant la o asociatie,club sau federatie privata.
dar rolul ei cel mai important a fost acela ca a trezit cateva creiere care la randul lor au dus vestea mai departe si tare imi este teama ca la anul sau cel mult in doi,trei ani,vestitele asociatii rasarite ca ciupercile dupa ploaie ( nu mai enumar motivele aparitie lor) care au vista la o bucatica din bunul public si la o imbogatire subita,dar care nu au fost in stare sa se miste in domeniul privat si sa isi faca o baza a lor ,or sa dispara asa de subit cum au si aparut.
ar fi foarte interesanta o lege care sa oblige asociatiile sau ong-urile sa isi dovedeasca activitatea si implicit scopul existentei lor,ma intreb cate ar mai exista???(cum ar fi forfetarul din economie,nu ca as fi un sustinator al acestei masuri

iar in alta ordine de idei,cat ai lipsit de pe forumuri,a fost liniste si armonie deplina,s-a vorbit de pescuit,cum ti-ai facut aparitia ai si inceput sa zgandari si sa inflamezi spiritele,bag seama ca te manca in kur.
hai sa lasam discutiile astea pt la iarna,ca tot facem asta de cativa ani buni si acuma sa ne vedem de pescuit si sa ne bucuram cat mai putem de natura asta frumoasa si salbatica,inca.
ANPA,cel mai mare c***t din ultimii ani in materie de pescuit sportiv,ca asta ma intereseaza.Nu s-a mai vrut asociere,ok.Dar sa inlocuiesti un rau cu unul mai mare doar la romani se poate intampla.Nu au facut mare branza nici asociatiile,dar macar o data la doua sapt. auzeai ca ies la un control ceva.Era o anumita retinere,o oarecare teama.Acum..Anpa-ul in Sibiu la capitolul asta a fost zero.S-a pescuit mai ceva ca in plin sezon,si aici ma refer la stationar.Nu am vazut asa abundenta de pescari in prohibitie niciodata.Am avut impresia apoi ca s-a dat drumul la braconat la liber si asta ziua in amiaza mare.Am fost si eu impotriva asociatiilor,dar nu mi-am dat seama ce inseamna disparitia lor.La anul trebuiesc incercate si alte variante.
adiwolf,
Nu estri la subiect. Presedintele ANPA nu-si recunoaste permisele pe apele de munte si sustine ca raurile de munte sunt amenajari piscicole, iar RNP poate pune taxa pe ele. Ai fost vreodata sa pescuiesti pe ape de munte si sa vezi aroganta padurarilor? Plus chitantierul?
Daca tu crezi ca este normal, retrag actiunea de anulare a protocolului intre cele 2 virgine (RNP si ANPA). Ca si asa vad ca nu va intereseaza.
Nu vad pozitia deontologului de la Cluj care dadea tare ca ANPA este peste tot. Unde o fi, daca seful ei spune niet?
PS Te invit la Alba sa vezi cu ce se ocupa asociatia noastra. S-a mai si scris pe ici, pe colo.

Nu estri la subiect. Presedintele ANPA nu-si recunoaste permisele pe apele de munte si sustine ca raurile de munte sunt amenajari piscicole, iar RNP poate pune taxa pe ele. Ai fost vreodata sa pescuiesti pe ape de munte si sa vezi aroganta padurarilor? Plus chitantierul?
Daca tu crezi ca este normal, retrag actiunea de anulare a protocolului intre cele 2 virgine (RNP si ANPA). Ca si asa vad ca nu va intereseaza.
Nu vad pozitia deontologului de la Cluj care dadea tare ca ANPA este peste tot. Unde o fi, daca seful ei spune niet?
PS Te invit la Alba sa vezi cu ce se ocupa asociatia noastra. S-a mai si scris pe ici, pe colo.

albanezule,
tu ai zgandarit lucrurile si topicul,tu ai aruncat-o pe aia cu "petitia impotriva asocierii"
cat priveste pe presedintele ANPA impreuna cu toata clica lui de mafioti bugetari ca si cei de la RNP,din punctul meu de vedere poti sa ii bagi si in puscarie ca acolo le e locul la multi dintre ei,dar stii si tu foarte bine ca nu o sa ajungi nicioadata in postura asta,asa ca deocamdata consider toate aceste lucruri simpla "gargara electorala".
de pescuit pe apele de munte am pescuit mai putin fata decat mi-am dorit,dar suficient sa ma lovesc de prostia si indolenta padurarilor de la Bradisor,Balindru sau Vidra(ideea era sa nu ii bagi in seama
)
cat priveste invitatia ta de a veni la alba,.....nu multumesc atata timp cat vine din partea ta,totusi pt faptul ca va ocupati sa amenajati niste locatii private de pescuit care nu se afla pe un curs de apa publica sau nu este un luciu de apa public,toata stima si admiratia si sa dea dumnezeu sa puteti finaliza aceste balti pentru beneficul pescarilor din alba si din toata tara,de ce nu??
am sustinut mereu ca asta este calea de urmat de catre asociatii sau cluburi daca isi doresc sa aiba in propietate luciu de apa,sa cumpere sau sa concesioneze teren,sa sape si sa amenajeze lacuri si balti de pescuit nu sa stea cu ochii beliti pe apele publice.
ilie,
anpa nu a facut nimic pe nici o apa publica din tara asta si nici nu cred ca va face in curand,dar nici asociatiile nu au facut altceva in acest sens,ba mai mult s-au straduit sa mentina haosul si sa tensioneze atmosfera in legislatie.
din punctul meu de vedere,nu asociatiile trebuie sa aiba in grija bunul public,sau cel putin nu in modul in care au propus ele ,de a fi stapane pe acele locuri.
pe tine te-a speriat ce s-a intamplat anul asta in zona ta,dar acest lucru se intampla in alte zone de foarte mult timp.
am mai spus,voi in zona aia a Sibiului a-ti beneficiat de o zona superba de pescuit si de niste oameni care cat de cat au incercat sa isi mai faca datoria,ca au reusit mai mult sau mai putin ,numai voi puteti sa judecati,dar in alte zone si ma refer aici la cursul Oltului pana la varsare pe care il cunosc destul de bine,lucrurile au stat cu totul altfel fata de voi,ceea ce pe tine te mira ca s-a intamplat anul asta pe alte locatii se petrecea acelasi lucru cu buna stiinta ajvpsurilor locale de foarte mult timp.
tu ai zgandarit lucrurile si topicul,tu ai aruncat-o pe aia cu "petitia impotriva asocierii"
cat priveste pe presedintele ANPA impreuna cu toata clica lui de mafioti bugetari ca si cei de la RNP,din punctul meu de vedere poti sa ii bagi si in puscarie ca acolo le e locul la multi dintre ei,dar stii si tu foarte bine ca nu o sa ajungi nicioadata in postura asta,asa ca deocamdata consider toate aceste lucruri simpla "gargara electorala".
de pescuit pe apele de munte am pescuit mai putin fata decat mi-am dorit,dar suficient sa ma lovesc de prostia si indolenta padurarilor de la Bradisor,Balindru sau Vidra(ideea era sa nu ii bagi in seama

cat priveste invitatia ta de a veni la alba,.....nu multumesc atata timp cat vine din partea ta,totusi pt faptul ca va ocupati sa amenajati niste locatii private de pescuit care nu se afla pe un curs de apa publica sau nu este un luciu de apa public,toata stima si admiratia si sa dea dumnezeu sa puteti finaliza aceste balti pentru beneficul pescarilor din alba si din toata tara,de ce nu??
am sustinut mereu ca asta este calea de urmat de catre asociatii sau cluburi daca isi doresc sa aiba in propietate luciu de apa,sa cumpere sau sa concesioneze teren,sa sape si sa amenajeze lacuri si balti de pescuit nu sa stea cu ochii beliti pe apele publice.
ilie,
anpa nu a facut nimic pe nici o apa publica din tara asta si nici nu cred ca va face in curand,dar nici asociatiile nu au facut altceva in acest sens,ba mai mult s-au straduit sa mentina haosul si sa tensioneze atmosfera in legislatie.
din punctul meu de vedere,nu asociatiile trebuie sa aiba in grija bunul public,sau cel putin nu in modul in care au propus ele ,de a fi stapane pe acele locuri.
pe tine te-a speriat ce s-a intamplat anul asta in zona ta,dar acest lucru se intampla in alte zone de foarte mult timp.
am mai spus,voi in zona aia a Sibiului a-ti beneficiat de o zona superba de pescuit si de niste oameni care cat de cat au incercat sa isi mai faca datoria,ca au reusit mai mult sau mai putin ,numai voi puteti sa judecati,dar in alte zone si ma refer aici la cursul Oltului pana la varsare pe care il cunosc destul de bine,lucrurile au stat cu totul altfel fata de voi,ceea ce pe tine te mira ca s-a intamplat anul asta pe alte locatii se petrecea acelasi lucru cu buna stiinta ajvpsurilor locale de foarte mult timp.