RETETE CULINARE preparate din peste

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 01 Mar 2008, 17:07

SF scrie:Adrian Frunza , ai mincat bouillabaise ? Ce ti se pare asa grozav la o mincare facuta din resturile care nu se vind si din pesti si crustacee fara valoare , gen coada de conger eel , morena , porcusor de mare , crab ordinar si din astea . Ia cei mai naspa patru pestii de apa dulce ca sa vezi tabloul unei bouillabaise .

Fir Intins!!!
Oaaa, bouillabaise !!
Cand citetsi bouillabaise iti inchipui ca e cine stie ce delicatesa mancata la un restaurant la un Bourj'AlArab.
si cand colo e un maglavais , la fel ca fishfingershii de la Metro in care condimentele fac legea.

Bine ca acum stiu. :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 01 Mar 2008, 21:12

Mugurstefan scrie:Bine ca acum stiu. :)
Bravo..uraaa.. ..asta este si rolul forumului... informatiei...circula...lumineaza...este ca principiul telecomenzii TV...nu iti place....da mai departe..de gustibus et..... :D

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 03 Mar 2008, 13:56

salut .
revenons a nos moutons .s-a mai animat topicul dar nu grozav .daca romanii ar intelege ca gastronomia e cultura ,poate am fi mai in fata in europa .in lume exista 3 mari bucatarii :chineza ,franceza ,
sud america;restul sunt variante locale .
nota :reteta batraneasca ...iese si cu pui de salcam in loc de pastrav .
o sa incerc sosul cu anchois cu salau desi anchois au aroma prea tare , acopera salaul .
meniul zilei :1)salau pane cu sos grecesc 2)salau in aspic cu sos de hrean .pofta buna !
walleye

Scrie răspuns