Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

- Mesaje: 1025
- Membru din: 23 Noi 2004, 22:52
- Localitate: Timisoara
Mesaj
de Mugurstefan » 01 Mar 2008, 17:07
SF scrie:Adrian Frunza , ai mincat bouillabaise ? Ce ti se pare asa grozav la o mincare facuta din resturile care nu se vind si din pesti si crustacee fara valoare , gen coada de conger eel , morena , porcusor de mare , crab ordinar si din astea . Ia cei mai naspa patru pestii de apa dulce ca sa vezi tabloul unei bouillabaise .
Fir Intins!!!
Oaaa, bouillabaise !!
Cand citetsi bouillabaise iti inchipui ca e cine stie ce delicatesa mancata la un restaurant la un Bourj'AlArab.
si cand colo e un maglavais , la fel ca fishfingershii de la Metro in care condimentele fac legea.
Bine ca acum stiu.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
nuke
- senior

- Mesaje: 437
- Membru din: 16 Sep 2005, 09:38
Mesaj
de nuke » 01 Mar 2008, 21:12
Mugurstefan scrie:Bine ca acum stiu.

Bravo..uraaa.. ..asta este si rolul forumului... informatiei...circula...lumineaza...este ca principiul telecomenzii TV...nu iti place....da mai departe..de gustibus et.....

-
adrian frunza
- veteran

- Mesaje: 877
- Membru din: 14 Oct 2004, 19:15
Mesaj
de adrian frunza » 03 Mar 2008, 13:56
salut .
revenons a nos moutons .s-a mai animat topicul dar nu grozav .daca romanii ar intelege ca gastronomia e cultura ,poate am fi mai in fata in europa .in lume exista 3 mari bucatarii :chineza ,franceza ,
sud america;restul sunt variante locale .
nota :reteta batraneasca ...iese si cu pui de salcam in loc de pastrav .
o sa incerc sosul cu anchois cu salau desi anchois au aroma prea tare , acopera salaul .
meniul zilei :1)salau pane cu sos grecesc 2)salau in aspic cu sos de hrean .pofta buna !
walleye