RETETE CULINARE preparate din peste
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Mesaje: 877
- Membru din: 14 Oct 2004, 19:15
-
- veteran
- Mesaje: 877
- Membru din: 14 Oct 2004, 19:15
salut ilie.
ce dracu iti place la avat.sub 2 kg e un pachet de oase ,are o carne fada, inecata in grasime . am doar 3 retete care il pot face comestibil.tine minte ca nevasta nu are ce cauta in bucatarie cand se gateste peste .in enorma majoritate a cazurilor femeile gatesc din obligatie ,imaginatia femeii in fata tigaii e zero .
ce dracu iti place la avat.sub 2 kg e un pachet de oase ,are o carne fada, inecata in grasime . am doar 3 retete care il pot face comestibil.tine minte ca nevasta nu are ce cauta in bucatarie cand se gateste peste .in enorma majoritate a cazurilor femeile gatesc din obligatie ,imaginatia femeii in fata tigaii e zero .
walleye
[quote="adrian frunza" .in enorma majoritate a cazurilor femeile gatesc din obligatie ,imaginatia femeii in fata tigaii e zero .[/quote]
Sotia mea gateste bine, fel de fel de retete... nu zic mai bine ca mama ca mi-o fur acasa (de la mama)
.
totusi cand e vorba de peste eu ma ocup de la "A" la "Z".
tin minte ca, demult cand ne-am cunoscut noi acum 4 ani, m-a cucerit cu 2 stavrizi la cuptor...o nebunie!
pacat ca de atunci nu am mai gasit stavrid...are o carne deosebita.
Sotia mea gateste bine, fel de fel de retete... nu zic mai bine ca mama ca mi-o fur acasa (de la mama)

totusi cand e vorba de peste eu ma ocup de la "A" la "Z".
tin minte ca, demult cand ne-am cunoscut noi acum 4 ani, m-a cucerit cu 2 stavrizi la cuptor...o nebunie!
pacat ca de atunci nu am mai gasit stavrid...are o carne deosebita.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Stiuca e tot stiuca. Cu mici diferente date de mediul in care traieste (apa curgatoare, apa statatoare sau apa statuta). Ma intreb ce specialist in preparate de peste ar reusi sa dea gust unei stiuci prinsa dintr'o balta formata pe o veche exploatare de turba.old_radu scrie:@ ilie...ai aceiasi parere si despre stiuca prinsa pe rau ?
Asa ca cea mai buna stiuca la gatit ....e bibanul!
ce tare, doar dintr'atat te'ai lasat? doi amarati de stavrizi si te'ai insurat?ovidiu scrie:tin minte ca, demult cand ne-am cunoscut noi acum 4 ani, m-a cucerit cu 2 stavrizi la cuptor...o nebunie!
la mine ordinea e asa:
1. salau, in orice fel l'ai face tot bun iese

2. chefal sau laban, la cuptor cu legume sau gratar.
3. caras, crestat si prajit bine.
iar pe pozitii retrogradabile:
1. stiuca, necomestibila.
2. scobar, necomestibil.
3. mreana, la fel.