Foarte adevarat, dar din pacate lasa si o gramada de deseuri care nu intra in banii dati pe permis.Fario_nebunu scrie: Despre pagubele aduse fondului piscicol - e drept ca 100 de pescari legali care pastreaza 5 kg de peste produc o paguba de 500 kg dar ei macar platesc si din banii lor se fac repopulari, paza si amenajari.
RETETE CULINARE preparate din peste
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
adrian frunza
- veteran

-
adrian frunza
- veteran

cel cu braconajul nu e utopie .am vazut asta vara ce pot face setcile monofilament profesionale ,efectiv rascheteaza pestele .am vazut ce poate face pescuitul cu curent electric ,cum colaboreaza setcarii cu aia cu curent ,cum haituiesc pestele cu socuri electrice .o luna de zile am avut maximum 1,2 tacuri intr-o zi de pescuit .am vazut cum la setcari a cazut bursa la salau ,nu mai aveau cui vinde .daca luam 5 kg pe zi eram soto !
si asta pt ca ma incapatanam sa pescuiesc salau ,daca ma suceam pe stiuca sau ciortan umpleam barca .
si asta pt ca ma incapatanam sa pescuiesc salau ,daca ma suceam pe stiuca sau ciortan umpleam barca .
walleye
Pai era vorba de retete,dai naibii de braconieri,o sa fie si peste o mie de ani de astia,chiar daca dispare pestele.Sincer mie imi place avatul,are un gust mmm,salaul de care nu mai vorbesc,dar nu ma impac cu stiuca,cleanul,desi prind,dar mai bine ii fac cadou sau eliberez.Abia astept primul avat pe anul asta,sa vezi ce haleala ii trag.
- johnnybravo
- Moderator