mersi de suport !
oferta este reciproca !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
miky scrie:aha, deci tu Musti vrei sa zici ca la voi acolo agvpseul e "unul cu fata umana"...
ma,... o fi,... dar tot agvps ramane, daca are inca sefi la Bucuresti !
oricum, ti-am zis, referirea era doar de amorul artei, ca sa ti-o iau inainte sa nu apuci sa ma intrebi tu de agvpsul din Sibiu![]()
apropo ! sa stii ca si la Sibiu sunt oameni cu care se poate discuta in agvps local !
despre asta insa, te las sa dezbati cu Tavi pe marginea statutului agvps, cum se vede el democratic din Oradea, si cum se vede de aici de la poalele varfului Suru...
hai ca acu' chiar am fost scurt !
teoretic da ! practic, fara vointa din interiorul sistemului greu !elias scrie: Se poate urma si la Sibiu exemplul celor de la Oradea?Putem" rupe"pescarii de vanatori?
Oare daca ne mai adunam odata (fly si spinn) ,reusim sa miscam ceva si la noi?Oricum suntem datori cu o bere lui AdiSb.miky scrie:teoretic da ! practic, fara vointa din interiorul sistemului greu !elias scrie: Se poate urma si la Sibiu exemplul celor de la Oradea?Putem" rupe"pescarii de vanatori?
in momentul de fata,... la Sibiu sunt ceva perspective, adica bate un oarecare vant favorabil, deocamdata in faza de adiere...
Tavi stie mai multe despre statut banuiesc, ca l-a citit... despre ce se intampla real in interiorul sistemului ajvps sibiu... ma indoiesc
MustiMusti scrie:... Stiu ca AJVPS Bihor a primit cu delegare de la RNP (sic!) dreptul de a organiza pescuitul sportiv pe o anumita portiune a Crisului Repede inclusa la categoria "ape de munte". ... Ce e sigur, e ca pe aceasta portiune de apa este suficient carnetul de membru AJVPS Bihor, domnii de la RNP scutindu-ne de taxa. Le plac ochii nostri.
Musti, si eu am cochetat demult cu ideea transfrmarii din interior al AGVPSului . Mi se pareaMusti scrie:Uite ca o parte din raspuns ti l-a dat Batranul Radu.old_radu scrie:...scuze de off-topic , dar nu m-am putut abtine...![]()
...CPO -Clubul Pescarilor Oradeni...o "gashca" frumoasa unde incap tineri si batrani , pescari
avansati sau incepatori , bautori de bere sau nu...
Felicitari !
Si-o mica remarca proprie. Noi ne-am "decapitat" AJVPS-ul ala vechi, pe care-l stii tu.
Pescarii s-au cam izolat de vanatori si si-au pus oameni noi in frunte. Nu stiu de ce aceia
care critica AGVPS nu il si restructureaza. Pt. ca pot, folosindu-se de propriul statut. AGVPS
e o organizatie neguvernamentala cu o conducere aleasa, nu numita. Se paote umbla la ea.
Cu RNP e altceva. Nu-i de-al nostru, al civililor. Asa ca onor institutia Statului are legi de respectat si nu sunt dispus sa le tolerez indolenta.