Protocolul rusinos ANPA-RNP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 12:44

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 12:48

Daca ati avut rabdarea sa cititi articolul, vedeti care este obiectivul AGVPSR. De ce nu se transforma in SRL?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Aug 2010, 13:08

Musti scrie:...Si nu stiu daca ai sesizat ironia din formularea cu ochii frumosi si cui ii era adresata. Asa cum nu sunt de acord cu taxa ilegala impusa de RNP pe apele de munte, la fel, nu sunt de acord cu discriminarea pe care RNP o face pe acea portiune de apa, cu toate ca si eu sunt membru AJVPS Bihor. Fii linistit, sunt consecvent si stau bine cu coloana vertebrala, multumesc de intrebare....
uff, uff... :lol: :lol: :lol:
acu e randul meu sa zic ca nici pe tine nu merita sa te zgandare omul :lol:,... da' no ! asa-i cand se vorbeste de lucru tau (generic vorbind)... devii tentat sa o iei mai personal ! Acu m-am mai linistit, credeam ca sunt eu mai defect, dar nu... treaba e mai generala ! :D:D:D

da, eu am sezizat ironia cu ochii frumosi, chiar mi-a placut si ti-am raspuns tot cu o ironie, nu ca nu mi-ar place ochii tai :lol: :lol: :lol: ... pentru ca simt io ca sunt simpatici :D
acu ca nici tu n-ai sezizat ironia mea... nu-i bai, se-ntampla...
cat despre coloana vertebrala, vad ca nici aici n-ai sezizat da' recunosc ca asta o fost mai grea... :lol:
ideea e ca io nu la coloana ta vertebrala ma refeream ci asaaa... generic, in contextul retoricii,...
acu ca sa revenim la ale noastre, discriminarea nu RNPul o face in cazul asta, ... discriminarea in cazul RNP ar fi daca pe cei cu carnet de ajvps bihor i-ar lasa asa moca cum e acuma iar celorlalti le-ar percepe vreo taxa...
ori nu e asa, nu te fa ca nu intelegi: pe portiunea respectiva de apa, nu au voie decat cei care sunt membri cu carnet ajvps bihor, si nu altii... adica daca io vreau sa pescuiesc acolo trebe sa platesc cotizatie la voi la ajvps bihor...nu taxa la RNP .... abuzul in cazul asta este al ajvps bihor ala cu fata umana nu al RNP Bihor ...
io insist sa precizez ca nu urmaream sa dezbatem cazul ajvps bihor, si nu vreau sa continui pe directia asta... singura mea dorinta a fost sa folosesc exemplul asta pentru a evidentia ca judecata este subiectiva, influentata de sentimente si interese locale comode (in cazul asta putem sa-i zicem si de o "autosuficienta" zonala - nu ma pune sa-ti explic termenul, daca nu-l intelegi bine, pentru ca scriu doua pagini :D ) in cele doua cazuri : ajvps bihor si RNP...
nici una nu e alba ca zapada, vorba cuiva pe aici, dar la una accepti sa platesti si sa-i vezi partile disponibile si deschise la discutie, ignorand ilegalitatile, la alta esti intransigent si neinduplecat, asteptand sa... demonstreze ca e competitiva ca-n mediu privat, fiind insa de acord cu piedicile care i se pun, in mod miraculos convenabile tot tie !
pentru a nu mai intelege gresit si a o lua la modul personal, fac precizarea ca toate referirile mele la persoana a 2 singular trebuie luate si intelese impersonal, la modul generic, tot in contextul retoricii, cum ziceam... :D
stii ce ? ... hai sa facem pace pe subiectul asta, pentru ca ajvps bihor, cata vreme se ocupa, grijeste si pazeste pe cat poate, e mult, mult, mult mai bine decat nimica... si daca mai si e deschisa la discutii,... asta-i calea... bagati mare, aveti si respectul si suportul meu (daca trebe vreodata) ... aici in Sibiu, aveti niste prieteni :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 03 Aug 2010, 13:09

parerea mea e ca AGVPSR = FNPSR, dar e doar parerea mea si sunt si of topic, scuze.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 13:10

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 13:13

Zuckala scrie:parerea mea e ca AGVPSR = FNPSR, dar e doar parerea mea si sunt si of topic, scuze.
FNPSR se ocupa numai de pescuit, nu si de vanatoare. Nu are salariati pe care sa-i plateasca din cotizatiile voastre. Are si un alt management. Deci ceva diferente exista. Si culmea, a rezistat si incercarile disperate de subminare la care a fost supusa de vechii vatafi. Este suficient?

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Aug 2010, 13:15

Musti scrie: De unul singur nu reusesti nimic. Altfel sta treaba atunci cand se creeaza o masa critica de pescari manati de idei comune.
exact !

nucus cu fiecare zi trait in rahatul in ce traim se mai apropiem de "masa critica" , stii vorba , mamaliga nu tuna dar cand tuna suna tare ! asta e , asta suntem ... forumurile nu sunt doar un catalizator slab de tot sau doar o metoda de a nu lasa sa se depuna zatzu' pe fund ... forumurile nu o sa aiba mare parte in schimbare , ca daca vrei pe forumuri toti suntem doar carcotasi , nu parerile noastre personale , a catorva pescari care nu reprezinta nici 1% din pescari din tara - o sa schimba lumea ... din pacate pana majoritatea pescarilor nu o sa simte ca nu e bine asa cum e si nu o ia o atitudine totul ramane asa cum e acum, pardon va fi si mai rau ... poate trebuie sa dispara si obletele din ape , cine stie ... depinde de "sensibilitatea" fiecaruia ... dar nu 2-3 forumisti tre sa simte nevoia de a schimba lucrurile ci din 100000 de pescari macar 70000, altfel n-ai cu cine n-ai cui sa schimbi ... Romanul nu ia mana din foc pana nu-i arde, asa am fost invatati, cu vorbe nu poti sa-i convingi multimea , tre sa simte pe propria piele sa vada cu ochii ... nu-i nici o graba , ca daca maine se schimba totul oamenii tot raman aceasi, si o sa ai de-a face cu 99000 de straitari ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Aug 2010, 13:27

apsalba scrie:
Zuckala scrie:parerea mea e ca AGVPSR = FNPSR, dar e doar parerea mea si sunt si of topic, scuze.
FNPSR se ocupa numai de pescuit, nu si de vanatoare. Nu are salariati pe care sa-i plateasca din cotizatiile voastre. Are si un alt management. Deci ceva diferente exista. Si culmea, a rezistat si incercarile disperate de subminare la care a fost supusa de vechii vatafi. Este suficient?
NU!
nu astea sunt diferentele esentiale, pe care le simte pe pielea lui pescarul de rand

diferenta intre AGVPS si FNPSR ar fi:
AGVPS, cu toate bubele ei, de bine de rau a facut cate ceva pentru pescari si pescuit asa la modul general. Si pe ici pe colo, unde mai sunt oameni inimosi inca se mai face
au fost perioade cand au gestionat bine treburile astea, argumentul in sensul asta e ca era peste in apa....e drept ca nu e doar meritul lor, erau alte vremuri, etc
nu reusesc insa sa-mi dau seama care ar fi realizarile concrete si pozitive ale FNPSR?????
ca de cand au aparut si si-au bagat coada, si pe masura ce puterile AGVPS s-au diminuat, e tot mai rau
pestii sunt mai putini, braconajul infloreste, legile (la care au avut o contributie) sunt tot mai proaste...
aa, proiecte SF, delimitari de zone de pescuit in toata tara, amenajarea lacului Oasa (da, a promis si asta, si acum ma umfla rasul :D ), plata unor facturi ... vorbe si minciuni sfruntate!
daca ma intrebati pe mine, intre FNPSR-ul lui apsalba (apropo de management :twisted: ) si AGVPS aleg fara ezitare AGVPS, cu vanatori cu tot. din pacate
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 03 Aug 2010, 13:31

a, da ai dreptate, mi-am schimbat parerea AGVPSR > FNPSR :twisted:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Aug 2010, 13:34

_Sanya scrie:... nemultumirea multimii e cea ce duce la schimbari ridicole ...
apsalba scrie:Sunt in curs :lol: :lol: :lol:
apsalba ,
tu n-auzi bre ca schimbarile ridicole nu ne intereseaza ? :lol: :lol: :lol:
hai... du-te si tu-n concediu... vreo 5 ani... asa, ca oi fi si tu obosit,... si stai linistit ca te chemam noi, cand o fi cazul... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns