Protocolul rusinos ANPA-RNP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 13:51

:D
Pe langa Sibiu au loc ceva concursuri organizate de FNPSR. Pe anumite forumuri sunt si ceva impresii. Ceva cupe se organizeaza in perioada urmatoare. Se dau si ceva premii substantiale. Sunt si ceva lucrari in executie. Se lucreaza la o stategie privind pescuitul si se aduc ceva finantari. Pentru acest motiv nu pot pleca in concediu. Voi sunteti in concediu de 20 de ani.
PS Nu ma intereseaza apelurile tale. Pescuitul nu incepe si nici nu se termina cu tine. Punem pariu ca o sa-mi bati din nou pe la usi? :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Aug 2010, 13:56

Miky am scris ieri un raspuns atat de lung ca am blocat calcul si l-am pierdut :lol: si mi-e cam lene sa incerc sa-l refac asa ca vreau sa-ti urez succes in negocierile cu rnpul si sa-ti spun sa ai grija la portofel, sa-ti pazesti bine buzunarele atunci cand stai la negocieri cu hotul ... adica cu rnp-ul cel care incearca sa incaseze ilegal o taxa inventata.
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Aug 2010, 14:01

apsalba sper ca n-ai uitat ca "ne-am inteles" sa-mi dai mie sa-ti produc miile de placute cu care vei impanzi toate malurile apelor.
Si ca sa vezi ca sunt baiat de inteles in loc de "parandarat" o sa-ti platesc eu factura pe care ai "uitat" sa o achiti.
Onoare si curaj coane Fanica si mai lasane cu fantasmagoriile tale.
S'altare și bunăstare !

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Aug 2010, 14:04

miky scrie:... vreo 5 ani...
cata optimism dom'le :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Aug 2010, 14:09

apsalba, pe mine personal nu ma impresionezi cu concursurile. sunt o gramada de competitii organizate f. bine, vezi ce face LRS, vezi ce fac craparii...dar cu pestele mai greu
stii bancul ala cu cel mai tare bordel?
momentan nu avem femei, dar va place organizarea? :D
nu de concursuri ducem lipsa, dimpotriva
"Sunt si ceva lucrari in executie. Se lucreaza la o stategie privind pescuitul si se aduc ceva finantari."
vorbe, vorbe...
sa nu uiti sa prinzi in decont si factura aia de la populare
:lol:
cat de ridicol poti fi?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Aug 2010, 14:12

cat cat , pai tu n-ai auzit ca la anu se desfiinteaza ANPA si locul lui va fi luat inapoi de FNPSR ? :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 14:19

:lol: :lol: :lol:
Un proverb romanesc spune: Cainii latra, ursul trece. Latrati fericiti. O sa vedem rezultatele. :D
PS Tavi,
Concursurile la care faci referire sunt un fel de roata tiganului. Pescarul carteaza banul, si cei care organizeaza sa fac ca dau premii. Nu-i asa? Mie asa mi s-a parut.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Aug 2010, 14:36

evident nu-i asa, ti s-a parut :D
repet, nu de concursuri ducem lipsa
ne tot ameninti cu rezultatele de cand te stim, dar n-am vazut nici unul :D
cand te prezinti cu ceva concret, finalizat, deci nu concursuri, nu strategii la care "se lucreaza", nu finantari care trebuie sa vina, nu promisiuni neonorate, poate mai povestim
pana una alta, tu esti ala care latra a pustiu pe aici. mie asa mi se pare :D
gata ca poluam topicul
Ultima oară modificat 03 Aug 2010, 14:41 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Aug 2010, 14:41

da ma Tavi dar tema ANPA RNP e epuizat deja , mai are loc numai de barfete si carcoteli :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Aug 2010, 15:32

apsalba scrie::lol: :lol: :lol:
Un proverb romanesc spune: Cainii latra, ursul trece. Latrati fericiti. O sa vedem rezultatele. :D
Apsalba, pana una alta rezultatele FNPSR, pe care ti le asumi, sunt dezastruoase. Poate cel mai mare cataclism produs in pescuitul sportiv in ultimii ani este legea mosita in concubinaj cu tine. Sa lasi apele publice practic fara administrator si fara paza este cu adevarat o catastrofa. Si abia pentru asta nu te va ierta nimeni. Trist este ca te mai si lauzi cu aceste rezultate si extrem degrav e ca nu te opresti. Cu cine te consulti atunci cand iei decizii in numele pescarilor, la nivel national? Cat la suta din numarul total de pescari platitori de permis reprezinti cu federatia aia a ta? Tupeul si indemanarea juridica nu tin loc de reprezentativitate si nici, vai, de pricepere in domeniu.
Chiar are dreptate lumea care te injura pe tine, personal... Si, crede-ma, ai scapat ieftin pana acum doar cu injuraturile.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Scrie răspuns