Protocolul rusinos ANPA-RNP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Aug 2010, 15:51

Musti scrie: Poate cel mai mare cataclism produs in pescuitul sportiv in ultimii ani este legea mosita in concubinaj cu tine. Sa lasi apele publice practic fara administrator si fara paza este cu adevarat o catastrofa. .
Asta ar trebui sa dea de gandit tuturor celor care injura RNP, chiar daca, din anumite puncte de vedere au dreptate.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 03 Aug 2010, 16:32

Tavi scrie:Asta ar trebui sa dea de gandit tuturor celor care injura RNP, chiar daca, din anumite puncte de vedere au dreptate.
Da, ma asteptam la o replica de genul asta cand scriam randurile de mai sus si, din anumite puncte de vedere ( :D ), e indreptatita. De ce nu in totalitate? Pt. ca unii (printre care si eu) nu injur RNP decat cand comite ilegalitati. In speta impune o taxa ilegala. In rest, am mai spus-o, sunt constient ca RNP este in acest moment singura institutie avand capacitatea de a mai administra o apa si, eventual, de a o pazi (macar sambata si duminica). Cum o face e o durere lunga, dar e oricum mai milt decat nimic.
Ce ar trebui sa faca RNP ca sa nu-i injur taxa? Sa faca demersuri pe la minister sa se umble la legea 317, daca asta se doreste... Iar pana atunci sa-si vada de treaba, respectand legislatia in vigoare.
Si pe mine ma doare sufletul nu numai de apele de munte. Toate raurile mari au ramas la mana braconierilor, prin retragerea AGVPS. Care, la randu-i imperfecta, mai tragea cate o raita in control pe garla.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 03 Aug 2010, 17:22

Mai fratilor, pentru paza bunului public si aplicarea legii exista organe abilitate. Vremea poterelor a trecut demult!
Daca fiecare si-ar face treaba pentru care e platit alta ar fi directia in care ne-am indrepta.
Fiecare se gandeste numai de unde mai poate cuipi cate ceva, ca fraieri sunt destui in tara asta. Mi se pare total imoral si ilegal ca o asociatie (nonprofit) sa aiba pretentia sa ii platesti pentru nimic, daca se poate cam cat plateste unu care practica pescuitul comercial la o cantitate intre 10 si 50 de tone de peste (valabil si pentru taxele RNP)! In orice exista o limita a bunului simt.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Aug 2010, 17:44

[
Chiar are dreptate lumea care te injura pe tine, personal... Si, crede-ma, ai scapat ieftin pana acum doar cu injuraturile.[/quote]

Nu a scapat de loc.Asteptati numai putin si se va vedea citi bani a minarit fanica si acolitul sau.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Aug 2010, 18:30

jhonny scrie:[
Chiar are dreptate lumea care te injura pe tine, personal... Si, crede-ma, ai scapat ieftin pana acum doar cu injuraturile.

Nu a scapat de loc.Asteptati numai putin si se va vedea citi bani a minarit fanica si acolitul sau.[/quote]

Ciudatule.
Ii tot astept pe aia cu verificatul de am inceput sa ma plictisesc. Sunt si eu curios sa aflu. Poate imi platiti si cheltuielile pentru utilitati pe care ati uitat sa le platiti cu toate ca le aveati ca obligatii prin contract. Dar de ce cred ca sunt doar goange?
Apropo, vad ca acum am si un acolit. De unde l-ati dibuit? :lol: :lol: :lol: :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 04 Aug 2010, 08:52

chiar nu stiu cum un asemenea caracter poate iesii in fata.cand v-am spus unora acum cativa ani ca asta e raul cel mai mare in pescuitul sportiv din romania nu m-ati crezut.
acum cand apele sunt libere ,nepazite si goale de peste s-a realizat acest lucru.
asta a vrut si asta a ajuns :chioscar sef
s-a dus la magzine si le promitea asa : 60 permisul = 30 la anpa+ 20 aps de apartament_(adica lui si gastii )+ 10 la magazin
asta e managementul lui, asa ca bagati-va la placute de marcat, concursuri,bal(astiere)ti, piste :P :P :P
poate le explici cum prietenul tau de la eco pescar a fost expulzat de acolo si acum are asociatia lui de 3 lei ridichii.
dar iti spun eu cel mai bine pe cine reprezinti la nivel national si chiar mondial : chioscarii

Scrie răspuns