,,Probleme pentru pescarii sportivi Galateni si nu numai,,

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
harpon
junior
junior

tot eu

Mesaj de harpon » 28 Mar 2011, 06:53

Jungla de la Galati o fac ,,fratii nostri,, de peste Prut.. - la noi prohibitie 90-100 zile nu se pescuieste basarabenii pescuiesc sin prohibitie, la noi permis de pescuit la ei nu exista asa ceva, la noi legi peste legi iar la ei nu exista ce predomina la ei pescuitul electric masiv, asa ca tot respectul la noi noua taxa de acces in acest Parc, la ei nici un leu moldovenesc asa ca cam lasa de dorit..... :?: pentru ce platim sa vedem cum pescuiesc fratii nostri :shock: :roll:

M & M
veteran
veteran

discutii

Mesaj de M & M » 28 Mar 2011, 07:56

Domnilor,
In primul rand trebuie sa ne bucure cand cineva asa zis din Hunedoara pescuieste in PARC si se exprima ca fiind concitadin cu noi.Posibil sa fie cineva din "gasca"-scuze dar gasiti-mi alt termen pentru dumnealor.
Sa-i explicam domnului mai multe, nu are sens.....Personal nu am nimic impotriva unei taxe dar cu acei bani sa se faca ceva.Ce a facut pana acum AJPS-ul?Doreste sa administreze o zona inundabila, zona care poate "spala" sume enorme.De ce incalca legea cu taxa de acces de 50lei pentru membrii sai si discriminatoriu pentru ceilalti cate 10lei pe zi?Sunt pensionari care au platit taxa de 50 si au mai fost taxati cu inca o "dijma" de 100lei pentru barca.Cine vine sa viziteze PARCUL?Ba mai mult pe site-ul AJPS GALATI, o sa observati o marire de taxa incepand cu 1 .04.a.c., suntem dusi cu presul ca putem pescui pe toata Dunarea - in Biosfera se pescuieste cu permis de la ARBDD. Cand merge omul la ei il obliga sa semneze ca face munca patriotica pentru o zi si-i rupe carnetul de membru, carnet platit de pescar.
Oare daca sunteti cu adevarat din Hunedoara ne puteti oferi raspunsuri pertinente si legale?
Cred ca trebuie sa-l apostrofam pe GEPETO ca a fost crai pe la Galati.
Pentru cei ce nu stiu GEPETO a fost parintele celui care-i crestea nasul cand spunea minciuni si cel ce a inventat rumegusul cand o fr..a!
PINOCHIO sa-ntelegem ca ai avut familie mare.......rubedenii peste tot...

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 28 Mar 2011, 08:43

Domnilor , daca incalca Legea facetile Plingeri Penale si lasati justitia sa-si faca treaba .
Dar cred ca mai corect ar fi sa-i lasati o perioada de timp sa vedeti cum se desfasoara activitatea in zona . Iar daca nu se face nimica si numai se incaseaza banii degeaba atunci sa actionati in consecinsa .

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 28 Mar 2011, 10:33

Dupa cum stau treburile ar trebui ca cei de la Ministerul Mediului si Padurilor sa le ia din administrare acest parc pentru ca deaja au incalcat legea iar cei de la ANPA Galati ar trebui sa se sesizeze si ei, dar traim in romania si totul este posibil in privinta plangerii de care spuneti dumneavoastra normal ca s-a facut dar problema este de ce a perceput si incasat acesti bani daca incalca o lege iar pana se clarifica cu instanta banii sau dat si va intreb si pe dumneavoastra de ce sau incasat acesti bani,si cum am mai spus acest parc ar trebui administrat de o institutie gen Garda de mediu sau altii care stiu cu ce se mananca asa ceva nu de un SRL condus de acesti domni cu iz politic, si va garantez ca asa ceva nu mai exista nicaieri in tara asta.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Mar 2011, 23:53

harpon scrie: problema este de ce a perceput si incasat acesti bani .

Oare in ziua de azi poti sa faci ceva bemefic fara finantare
Au pus si ei o taxa sa-si finanteze cheltuielile pe care le au cu administrarea Parcului .
Munca patriotica este cam de domeniul trecutului .

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 30 Mar 2011, 06:56

APSHD scrie:
harpon scrie: problema este de ce a perceput si incasat acesti bani .

Oare in ziua de azi poti sa faci ceva bemefic fara finantare
Au pus si ei o taxa sa-si finanteze cheltuielile pe care le au cu administrarea Parcului .
Munca patriotica este cam de domeniul trecutului .
Prietene ,ai o mentalitate de ciocoi,adica vrei sa iei taxa pe ce nu-ti apartine.Daca nu ai dreptul de a incasa acesti bani,de ce tilharesti oamenii?Sper sa se finalizeze corect dosarele penale,astfel incit sa fie invatatura de minte tuturor tilharilor de felul lor.

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 08 Ian 2012, 10:11

S-a incheiat prima runda pe anul 2011 si se vad rezultatele, au luat banii si nu i-au impartit cum trebuie halal pescari sportivi cum spun altii!

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=a ... _A&cad=rja :lol: :lol: :lol:
V-a urma runda a doua pe 2012 :lol:

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 25 Ian 2012, 16:14

Tarifele practicate de asociatia lui ,,AJPS Galati,, pe anul 2011, erau pentru a strange bani de la fraieri si achita datoriile, bravo mai STEFANE si IOANE dar din pacate se mai invarte roata sa vedem pe 2012 ce ne mai pregatesti!

http://www.impact-est.ro/?module=disp_s ... ormat=html :evil: :twisted: :lol:

M & M
veteran
veteran

galateni

Mesaj de M & M » 25 Ian 2012, 18:07

„quod erat demonstrandum”

Scrie răspuns