,,Probleme pentru pescarii sportivi Galateni si nu numai,,

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
harpon
junior
junior

,,Probleme pentru pescarii sportivi Galateni si nu numai,,

Mesaj de harpon » 13 Ian 2011, 08:57

Doresc sa stiu sau sa stim ce ne poate oferi ,,AJPS Galati,, o filiala care a fost infiintata de vreo 3-4 ani la Galati care prin mijloce politice si prin
crearea unor tarife mici privind vizarea permiselor pentru pensionari si elevi ( aici mi se pare ceva normal), a reusit sa acapareze un numar de
cateva mii de membri si tot cu influiente politice au reusit sa puna mana
de anul acesta pe Parcul natural Lunca Prutului, devenind administratori
ai acestui parc natural care este infiintat cu multi ani inainte ca domnii de la AJPS Galati sa viseze la infiintarea acestui AJPS de doi lei si nu se percepeau aceste taxe pentru pescarii si cetatenii care doreau sa mearga la agrement in aceste locuri in afara de taxa de acces in frontiera care si aceasta a fost scoasa de ceva timp,iar de anul acesta stimatii domni ( in frunte cu stimatul domn :censored: stie el fost director la apa si canal, acum mare PNL, :censored: in Galati si vor sa perceapa taxe de 10 ron pe zi, pentru cetatenii care merg in acea zona pescarii care vor sa pescuiasca la Prut inclusiv la Dunare intre Mm.72.5 Gura-Prutului - Mm.78 (Zona-Libera Galati) si cei care vor sa mearga la agrement cu familia sau prietenii, :help:
Prin aceste randuri as dori sa aflu si parerile pescarilor sportivi ce merg
prin aceste zone si daca putem sa facem ceva pentru noi caci AJPS Galati
au facut pentru ei (fiind administratorii acestui parc vor avea acces la bani multi (fonduri de la Ministerul Mediului sii doare in :censored: de cei care merg sa se recreeze pe malul apei in general noi pescarii)
Cu stima pentru cei ce stiu ce e microbul de care nu putem sa scapam!
Dar as dori sa scapam de acest (AJPS caracatita politica) sa va fie rusine
domnilor (director si administrator al acestui srl. AJPS Galati)
Astept parerile voastre si ce putem face cu stima si :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 09:02

Pai luati si voi un 7.62,cu luneta.....si direct in mijlocul fruntii...in rest sint zbateri inutile :cry: Sa nu uitam ca stramosii nostrii nu foarte indepartati plateau bir pe fumarit ,bir pe aia,bir pe ailalta(mincare ,aer,sol,),si din pacate istoria se repeta...Copii nostri vor ajunge sa plateasca taxa ,daca vor sa respire aerul curat al unei paduri...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 13 Ian 2011, 09:15

Mersi pentru idee :wink: stiti pe cineva cu un 7.62, o sa punem mana de la mana sal inchiriem ca cred ca suntem cativa Galateni pe acest sait :bere:
Si din informatiile mele sunt cateva cadre militare pe acest sait care au avut FB la trageri pe timp de noapte! :elkgrin:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 13 Ian 2011, 10:28

„Cetatenii nedreptatitiâ€

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 13 Ian 2011, 10:40

Da , si mie imi place sa cred ca taxa asta ar mai filtra asa zisii " pescari " .

De " turisti " ce sa mai vorbim , am vazut ce ramane in urma lor dupa un week-end la cort in zona .

Dar ..... COCALARII se descurca platesc si fuga la gratar si manele in zona protejata !!!!

Mie imi place cum suna chestia : AGREMENT :lol: :!:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Ian 2011, 17:24

semlecangheorghe scrie:...Copii nostri vor ajunge sa plateasca taxa ,daca vor sa respire aerul curat al unei paduri...
...care padure ?
...ce-i aia ?

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 13 Ian 2011, 17:48

Cu respect Bogdane vorbeam de noi in general pescarii sportivi , stiu ca te numeri printre acestea si intradevar poate stii foarte multe in tainele acestui ,,hoby'' vad ca esti la zi cu politica dar pentru tine sa stii ca AJPS Galati a fost infiintata de persoana de care vorbeam cu :censored:, care chipurile sa retras din acesta asociatie (dar o conduce din telefoane)si nici decum de cel care o administreaza acum care il consideri tu un adevarat pescar sportiv (poate chiar este toata stima) iar acea persoana nongrata de care iti spuneam chiar a avut acum
vreo doi ani probleme cu garda de mediu din judet, el sa retras din asociatie dar si-a lasat samanta acolo (fata) ca sa fii mai documentat, stiu prea multe ca sa intru in detalii iar daca tu esti membru la aceasta
asociatie nu este o scuza ca sa intri in detalii politice de membri in PC<PSD> sau PNL, oricum dracu sai ia pe toti sau stima poate esti vreun membru prin vreun partid politic, oricum stima pentru tine pentru cea ce stii, cunosti si le explici la altii dar aici era vorba de noi pescarii sportivi in general, chiar daca era 1,2,3 sau poate 10 care stateau pe acolo cu cortul la batranete, asta nu este un motiv ca acest ONG, sa perceapa taxa pentru acea zona, exista si alte institutii abilitate (Garda de mediu un
exemplu este si la Galati care putea foarte bine si poate cu ceva experienta in domeniu sa administreze un parc natural cu mult mai bine
decat acest ONG (SRL) de doi lei pe care il aclamezi cu atata ardoare, din datele mele stiu caci oricum voi sunteti cu pescuitul pe zona vestica (Siretul) deci ar trebui sa nuti dai cu parerea la cei ce pescuiesc numai in zona estica. Chiar as vrea sa ne cunoastem la asociatie defata cu toti membrii sa vedem daca iti mai sustii si in fata lor parea ta, cu stima si respect sper sa nu te fi deranjat din cuvinte Bogdane! Si haideti Galateni ca mai sunteti pe acest sait curaj!
P.S Iar special pentru BLACKMAMBA tinere esti mai mult BLACK de cat
MAMBA (sau scuze cei trei care au speriat vestu)

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 13 Ian 2011, 18:06

Haideti pescari Zamoloxis, Cipanu, Patraulea,M&M, si altii infirmati sau confirmati parerile nostre curaj ca oricum nu ne vedem la fata :bere:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 13 Ian 2011, 18:06

Domnule , nu va cunosc dar trebuie sa va pun o intrebare simpla .

De ce ma tutuiti ?

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 13 Ian 2011, 18:11

Domnule nu vam tutuit spun astea din pura experienta lati lasat pe Bogdan la inaintare sil aclamati din umbra oricum stima pentru Bogdan, e deosebit iar dumneavostra daca veniti de 2-5 ori in zona aia mi se pare normal sa va dati cu parerea dar poate avem ocazia sa ne cunoastem. :wink:

Scrie răspuns