,,Probleme pentru pescarii sportivi Galateni si nu numai,,
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cauta si tu un in zona ta care face actiuni antibraconaj si alte lucruri pt pescarii de pe apele publice ,eu iin zona mea am gasit asta http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... g34337#newLaurF scrie:Salut!
incerc sa imi dau seama din cate discutati aici in care asociatie merita sa ne inscriem anul acesta...nu as zice ca sunt lamurit...voi pt care din ele ati optat?
-
- utilizator constant
tot eu
Salut, pai la ce au oferit pescarilor pana acum sau de acum in colo asociatiile din Galati cred ca la nici una nu merita sa fii membru.

sal
Cu permisul de la ANPA, o copie dupa CI, si completezi o cerere la sediul IJPF Galati, si ai rezolvat 
Iar pentru Prut te inscrii la AJPS Galati care este administratorul Parcului Lunca Prutului, si platesti urmatoarele taxe:
80 ron + 20 ron taxa de inscriere in asociatie
50 ron - taxa cica de mediu
100 ron - taxa cica de mediu daca intri cu barca de fibra etc,
( pentru barca pneumatica nu platesti)
adica total 250 ron pe an, atentie daca esti membrul lor iar daca vii cu carnetul de membru de la alta asociatie platesti taxa de 10 ron pe zi, la
Galati nu exista reciprocitate intre asociatii pentru ca vor sa castige putini bani stima! si fire intinse.
P.S, nu stiu de ce percep asemenea taxe pentru Prut nu se compara cu Delta care are cam aceleasi taxe.
Dar pe ei ai intereseaza banii,banii si numai banii!
Bravo lor ca au de unde sai ia, asa ca parerea mea este ca la tarifele astea sa mergi in Delta ca ai ce sa vezi, stima si fire intinse.
Culmea ironiei ca pentru banii pe carei percep de la oameni nu ofera nimic deaia ma duc repede sa platesc

Iar pentru Prut te inscrii la AJPS Galati care este administratorul Parcului Lunca Prutului, si platesti urmatoarele taxe:
80 ron + 20 ron taxa de inscriere in asociatie
50 ron - taxa cica de mediu
100 ron - taxa cica de mediu daca intri cu barca de fibra etc,
( pentru barca pneumatica nu platesti)

Galati nu exista reciprocitate intre asociatii pentru ca vor sa castige putini bani stima! si fire intinse.
P.S, nu stiu de ce percep asemenea taxe pentru Prut nu se compara cu Delta care are cam aceleasi taxe.
Dar pe ei ai intereseaza banii,banii si numai banii!
Bravo lor ca au de unde sai ia, asa ca parerea mea este ca la tarifele astea sa mergi in Delta ca ai ce sa vezi, stima si fire intinse.
Culmea ironiei ca pentru banii pe carei percep de la oameni nu ofera nimic deaia ma duc repede sa platesc

tot eu
Asta da treaba dar realitatea este alta, spre exemplu la AJPS Galati cand te duci iti da permisul anpa dar nu-ti spune ca trebuie sa mai platesti si alti bani
de ce (ca sa nu piarda membri la tarifele care le percep) asa si la AJVPS mergi vizezi dar la fel nu spune ca (domnu cu permisul de la noi pescuiesti pe Siret si dunare in anumite zone nu ai voie la Prut (ca sa nu piarda membri), si nu inteleg de ce nu au facut reciprocitate intre asociatii, ceia ce se intampla in toata tara, (asta nu mai inteleg) de aceea cred cai intereseaza numai ,,CASH'' si nu se gandesc la pescari, ca asai la noi.
Bravo lor ca ne ia banii si noi nu stim de ce
de ce (ca sa nu piarda membri la tarifele care le percep) asa si la AJVPS mergi vizezi dar la fel nu spune ca (domnu cu permisul de la noi pescuiesti pe Siret si dunare in anumite zone nu ai voie la Prut (ca sa nu piarda membri), si nu inteleg de ce nu au facut reciprocitate intre asociatii, ceia ce se intampla in toata tara, (asta nu mai inteleg) de aceea cred cai intereseaza numai ,,CASH'' si nu se gandesc la pescari, ca asai la noi.

Re: tot eu
Aceeasi situatie si la noi in Bihorharpon scrie:Asta da treaba dar realitatea este alta, spre exemplu la AJPS Galati cand te duci iti da permisul anpa dar nu-ti spune ca trebuie sa mai platesti si alti bani
O bataie de joc fata de pescaru de rand nu s-a mai vazut in ultimii ani.
Interesele asociatiilor se resfrange asupra pescarilor,care nici in data de 9.02.2011 habar nu au unde au voie sa pescuiasca,cu ce permise.Bataie de joc.