2010
foto si articol din ANTIDOTUL

Curva portocalie De Iulian Grosu | 30 mai 2010, 23:47
Pe nasolul ?sta l-am v?zut o singur? dat?. S-a întîmplat în septembrie 2006, cînd gagiul era director la Ap? Canal Gala?i. A organizat o conferin?? de pres?, ca s? spun? c? a intrat în greva foamei (am?nunte aici). M-am dus la conferin?? ca s? fac mi?to de el. ?i m-am distrat pe seama fraierului. El o ardea apocaliptic c? i-a sc?zut glicemia de cînd a intrat în greva foamei, c? este sl?bit, c? cine va r?spunde în cazul în care lui i se va întîmpla ceva. Pulea Sp?taru, cine plm s? r?spund?!? Papagalu' nu în?elesese c? nu îi p?sa nim?nui de protestul lui, c? li se rupea atît lui Nicolae, cît ?i lui Durbac? de faptul c? el s-a l?sat de mîncat.
?i apropo de mîncat, i-am spus individului c? îl suspectez c? bag? gr?tare ?i senvi?uri în el pe timpul a?a-zisei greve, atîta vreme cît î?i desf??oar? protestul la el acas?, cu frigiderul plin de ceaf? de porc. Am f?cut caterinc?, ne-am distrat cu to?ii la conferin?a de pres?, iar de atunci nu am mai auzit de el. Ba nu, mint, în vara lui 2008, gagiul ap?rea prin ziare cu poz?, c? partidului lui cu 2,5 membri (PER) îl sus?ine pe Marius Stan la prim?rie.
Ion ?tefan, mentalitate de slug?
Ion ?tefan, c?ci a?a se nume?te în buletin nenea ?sta care halea senvi?uri pe blat, în timp ce f?cea greva foamei, a ie?it cumva din via?a public?. S-a tirat deodat?, s-a dat la fund cum se zice. Dar s? nu crede?i c? lupt? din greu ca s? reziste în fa?a crizei, gîndindu-se de unde s? fac? rost de bani pentru mîncare ?i facturi. Gagiul este director la Direc?ia de Po?t? cam de un an jum?tate, de cînd s-a dus s? stea capr? în PDL, cu spatele la Toader ?i cu fa?a la Necula. În campania electoral? pentru europarlamentare, Ion ?tefan a dat ordin ca afi?ele electorale cu Titi Dumitriu s? fie puse pe rafturile oficiilor po?tale din Gala?i, c?ci nasolul are mentalitate de slug?.
Vede?i cum a ?tiut Ion ?tefan s?-?i aranjeze ploile? Cît a fost la PC, l-a pupat în pantofi pe Durbac? pîn? a ajuns director la Ap? Canal. Apoi a fugit la PER, pe post de pre?edinte, desigur. Apoi am impresia c? a fuzionat un pic cu PIN-ul lui Cozmin Gu??, pentru ca în final s? vin? benevol s? î?i dea chilo?ii jos în bordelul PDL. Ca director la Po?t?, Ion ?tefan cred c? are pe pu?in 70 de milioane de lei net. O leaf? mai mult decît prietenoas? în vremurile astea, pentru care Ion ?tefan nu face mare lucru. Trebuie doar s? stea s?-l fac? al?ii Po?t?.
Categorii: Din Gala?i
Textul acesta a fost scris, gindit si conceput ca un pamflet. In consecinta va rugam sa-l consumati ca atare!
Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata "Comentarii".
SI 2011 "ALTA PALARIE"

"EU NU STIUUUUUUUUUU!"
Poate cineva sa-mi comunice concluzii?
deci: ...........
rezulta ca: ..........
ce demonstreaza: .........