Pro si contra AGVPS Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
hmm deci tot nu am scapat de AJVPS???...ma aia chair nu se simt >......aaa da stai asa ai sunt nesimtiti. Hai sa va spun o bomba.
anu trecut permisu doar la ses era injur de 100ron anu asta kt ziceti k ii??
Uite ca li frica si au ieftint hotia lor doar 70ron.
Deci ce se intampla?? le este frik?? sau ce.... eu unu zic k ar fi mult mai bine fara ei...si daca tot am intrat in UE ar fi bine sa avem un pic de grija de locul de pescuit.....in modul asta nu ar mai trebui sa se faca curatenie cu un alai de oamenire... si nu cred k nu iar place la cineva sa gaseasca un loc curat de pescuit sa iti fie drag si priveliste....k doar in fond ne bucuram si de natura knd iesim la o partida de pescuit nu doar de "trofeu" prins
Uite ca li frica si au ieftint hotia lor doar 70ron.

Deci ce se intampla?? le este frik?? sau ce.... eu unu zic k ar fi mult mai bine fara ei...si daca tot am intrat in UE ar fi bine sa avem un pic de grija de locul de pescuit.....in modul asta nu ar mai trebui sa se faca curatenie cu un alai de oamenire... si nu cred k nu iar place la cineva sa gaseasca un loc curat de pescuit sa iti fie drag si priveliste....k doar in fond ne bucuram si de natura knd iesim la o partida de pescuit nu doar de "trofeu" prins

Va anunt ca protocoalele incheiate de ANPA si CNAFP cu RNP au fost atacate in instanta de contencios pentru a fi anulate, ca fiind incheiate ilegal. Pe perioada judecatii si pana la ramanerea definitiva a hotararii privind nulitatea lor, vor fi suspendate si nu pot produce efecte. Ordinele de care vorbea cineva mai sus, daca nu vor fi emise cu respectarea legii, vor fi atacate in contencios.
Cat despre art. II.1 de care se agata toti nostalgicii RNP, va anunt ca va fi ridicat ca exceptie pe 7 martie la ICCJ in recursul la Ord.231-2006, pentru a se pronunta asupra aplicabilitatii lui.
Cat despre art. II.1 de care se agata toti nostalgicii RNP, va anunt ca va fi ridicat ca exceptie pe 7 martie la ICCJ in recursul la Ord.231-2006, pentru a se pronunta asupra aplicabilitatii lui.
Daca a fost initiat un alt demers rezultatul este previzibil! Informeaza-ne si pe noi despre continutul " protocoalelor" si viciile acestora. In numele cui le ataci? Al federatiei asociatiei sau in nume propriu? In favoarea s-au "pe seama lor"? Ce bine ar fi daca inginerii s'ar ocupa de tehnica medicii de pacienti juristii de legi etc. Asta da exceptie! Apropos ce legatura are CNAFP cu RNP? Ce glume faci! Daca ar fi si bune ce bine ar fi! Comportamentul tau este identic cu al satenilor dintr-un sat care nu mai mergeau la biserica. Un concetatean venit din America cu o stare materiala buna vorbeste cu preotul sa anunte enoriasii ca incepind de duminica urmatoare vor primi 100$ de participare. Consecinta. Tot satul duminica de duminica mergea la biserica. "Americanul" dupa un an de zile foarte multumit de inpiratia avuta dar analizind rezervele financiare discuta cu preotul si impreuna hotarasc sa injumatateasca suma oferita pentru participare de la 100$ la 50$. Satenii aflind acest lucru fac miting protesteaza aducind injurii "americanului" care-si permite "sa faca economie pe banii lor".
Citeste coane Fanica din bibliografia pe care ti-am postat-o in topicul p.p.2007 pina descifrezi sensul dat de legiuitor.
Citeste coane Fanica din bibliografia pe care ti-am postat-o in topicul p.p.2007 pina descifrezi sensul dat de legiuitor.
Protocoalele au fost postate pe acest forum. Rezultatul acestora a fost ca CNAFP a modificat unilateral, prin santaj, contractele asociatiilor si nimeni nu s-a sesizat. Vor fi atacate in numele asociatiei, care a facut procedurile prealabile prevazute de lege. Ce are CNAFP cu RNP? Are un protocol incheiat ilegal. De cand domeniul public al statului se imparte la taraba? Au auzit de lege? Ordinele ce se vor emite se emit dupa protocoale ilegale? Tin sa te anunt ca daca instanta va admite actiunea, e rost si de ceva penal, avand in vedere ca este o hotarare de instanta care a stabilit clar ca este un singur gestionar si pe care domnii respectivi o incalca cu seninatate.
Da sar parea ca sunt prea multi de <DE CE>
Ultima oară modificat 24 Feb 2007, 14:04 de către mrvily, modificat 1 dată în total.
oaie scrie:continui!
de ce nu pot pescui linistit?de ce apsa ma streseaza?de ce ajps nu face nimic?de ce sunt braconieri?de ce au aparut asociatii independente?stiu la asta raspuns:sa se certe intre ele!
de ce nu se fac controale?de ce pestii nu sunt eliberati?de ce nu aparut ordinul de prohibitie pe 2007?de ce nu intereseaza pe nimeni pescuitul?de ce e poluare?de ce trebuie sa merg stresat la pescuit cand ar tebui sa ma relaxeze?de ce imi place sa pescuiesc?de ce imi place apa?de ce eliberez pestii?de ce exista atatea polemici?pt bani?de ce ?conteaza banii?
DE CE NU PUTEM PESCUI LINISTITI???????!!!!???
La una iti dau eu raspunsul.
Ordinul de prohibitie pe 2007 a aparut anul trecut cind se specifica:prohibitia incepe ETC.ETC pentru ani 2006 si 2007 deci ordinul exista citeste-l bine pe cel de anu trecut.
Cu stima,

pe tine teo furat carevaBadie_talmaciu scrie:hmm deci tot nu am scapat de AJVPS???...ma aia chair nu se simt >......aaa da stai asa ai sunt nesimtiti. Hai sa va spun o bomba.
Uite ca li frica si au ieftint hotia lor doar 70ron.![]()

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
"Din caietul grefierului"(sa ne amuzam de continutul postarii anterioare-apsalba)
Iar a visat urit. Se autopronunta pentru a crea senzatii tari! Despre ce santaj faci vorbire? Contractul odata semnat este legea partilor. Modificarea unilaterala conduce la nulitate absoluta. Ce a impartit CNAFP cu RNP? Cind si cu ce ocazie? Despre ce penal vorbesti stimabile? Care hotarire a stabilit existenta unui singur gestionar la nivel national? Ce instanta are competenta sa dea o hotarire impotriva prevederilor legale?Nu realizezi ca in lupta cu RNP si MAPDR ai alergat de unul singur si ai iesit pe locul doi? Cu cine te-ai confruntat in instanta? De ce nu-i actionezi in instanta caci te-au ignorat si ai zburdat de unul singur? Citeste si reciteste ord. 1133 si 1134 pina reti ca ministru vorbeste ca si legea de gestionari si nu de gestionar. Esti de o consecventa incurabila dar din pacate vinzi numai iluzii. Te rog citeste bibliografia postata pe topicul pp 2007 pentru a nu te mai framinta in necunoastere.
Iar a visat urit. Se autopronunta pentru a crea senzatii tari! Despre ce santaj faci vorbire? Contractul odata semnat este legea partilor. Modificarea unilaterala conduce la nulitate absoluta. Ce a impartit CNAFP cu RNP? Cind si cu ce ocazie? Despre ce penal vorbesti stimabile? Care hotarire a stabilit existenta unui singur gestionar la nivel national? Ce instanta are competenta sa dea o hotarire impotriva prevederilor legale?Nu realizezi ca in lupta cu RNP si MAPDR ai alergat de unul singur si ai iesit pe locul doi? Cu cine te-ai confruntat in instanta? De ce nu-i actionezi in instanta caci te-au ignorat si ai zburdat de unul singur? Citeste si reciteste ord. 1133 si 1134 pina reti ca ministru vorbeste ca si legea de gestionari si nu de gestionar. Esti de o consecventa incurabila dar din pacate vinzi numai iluzii. Te rog citeste bibliografia postata pe topicul pp 2007 pentru a nu te mai framinta in necunoastere.