Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Feb 2007, 15:45

danubiu scrie: Legea ii recunoaste pe cei de la RNP gestionari ...
Explicami o singura chestie: de ce directorii RNP afirma ca RNP nu mai are gestiunea apelor de munte? Or fi ei mai fraieri?

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 22 Feb 2007, 15:55

Misule , de ce paznicii de la RNP dau bonuri de zi ? De ce sunt platiti paznicii RNP-ului in continuare ? De ce se leaga de tine pe malul apei ? De ce ar renunta la niste ape pe care le-au populat si au fost inchise cativa ani ? Cine o sa le gestioneze ? Crezi ca poti merge pe orice parau la pescuit doar cu permisul ? Prea multe "de ce "-uri si nimica concret . Cei de la noi de la RNP au spus ca "nu-ti fa probleme ca vin permisele pana pe 1 mai " .Ce sa mai cred ? De ce ? Oi fi eu batut in cap dar ... asta e .

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Feb 2007, 16:28

continui!
de ce nu pot pescui linistit?de ce apsa ma streseaza?de ce ajps nu face nimic?de ce sunt braconieri?de ce au aparut asociatii independente?stiu la asta raspuns:sa se certe intre ele!
de ce nu se fac controale?de ce pestii nu sunt eliberati?de ce nu aparut ordinul de prohibitie pe 2007?de ce nu intereseaza pe nimeni pescuitul?de ce e poluare?de ce trebuie sa merg stresat la pescuit cand ar tebui sa ma relaxeze?de ce imi place sa pescuiesc?de ce imi place apa?de ce eliberez pestii?de ce exista atatea polemici?pt bani?de ce ?conteaza banii?
DE CE NU PUTEM PESCUI LINISTITI???????!!!!???

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Feb 2007, 16:31

vorba lui alifantis:
deas avea 4 dromadere nas mai visa hipopotami

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Feb 2007, 17:06

genu scrie:Misule , de ce paznicii de la RNP dau bonuri de zi ?
Unde? La voi au taiat anul asta vreun bon de zi? La Cluj n-au mai taiat bonuri din august 2006. Am vorbit atat cu padurarii cat si cu dir. si mi-au confirmat acelasi lucru: "deocamdata ... canci!" ca sa parafrazez frumusetea aia de film!
Ai tu vreun bon de pescuit eliberat de RNP dupa august 2006? Ca de zvonuri sunt satul!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Feb 2007, 17:26

RNP-ul din Hunedoara nu a mai eliberat din vara anului 2006 chitante pentru apele gestionate de ei.
Numai AGVPS Hunedoara a eliberat permise pentru pescuit in ape de munte contra cost in acest an si le-am facut un dosar penal care momentan se afla in cercetari la Politia Municipiului Hunedoara.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Feb 2007, 01:21

ce sa zic....naspa solutia! Dar era previzibila treaba aia cu lipsa de interes!

Asta e!

Deci cum ramane, pazeste AGVPS-ul? :D
near the beer

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Feb 2007, 07:46

Crezi ca daca ne-au dat in judecata nu avem interes? Astept motivarea instantei, si voi continua actiunea. Sa nu se culce pe urechea asta.

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 23 Feb 2007, 09:45

Esti foarte derutant in exprimare! De ce semnalizezi stinga si faci dreapta?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 23 Feb 2007, 15:18

@ genu si ceilalti

Lucrurile sunt extrem de complicate. Un singur lucru este foarte clar si este scris in actuala lege a pescuitului: permisul de pescuit sportiv este eliberat de asociatiile de pescari.Este evident ca este vorba despre permisul de pescuit in apele publice. Toate apele de munte sunt ape publice. Pentru mine este foarte clar ca, pe actuala lege a pescuitului ,RNP nu are dreptul sa emita permise nominale catre pescarii sportivi. Singura varianta legala ar fi ca RNP sa distribuie permise de pescuit prin intermediul asociatiilor pe baza unor contracte incheiate cu acestea. Dar, atata vreme cat ordinul 1134 este in vigoare iar ordinul 231 este suspendat( pentru ca este ilegal si incalca legea pescuitului) singurul permis valabil este cel tiparit de CNAFP. In absenta vignetei eu il vad valabil in toate apele publice din tara. Daca o sa apara insa vigneta( una singura sau 3) aceasta va fi necesara pe apele de munte. Eu am propus ca banii incasati din vanzarea vignetei pentru munte sa se intoarca la RNP pentru gestionare durabila si paza.

@ danubiu

Ce mai stiti de procesul vignetei ?

Scrie răspuns