Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Mar 2007, 20:59

Domnul Iuga,
Cand va referiti la oportunisti si infractori, precizati si ceva nume, asa ca ziaristul serios. Vreau sa ii anunt pe anumiti domni, ca MAPDR, in urma solicitarii noastre si a documentelor prezentate, se pare ca se va constitui in parte civila alturi de APS Alba, pentru a-sui recupera patrimoniul sutit de Selaru si Nastase. Vom vedea ce se va intampla.

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 03 Mar 2007, 11:52

Iarta-l Doamne ca nu stie ce vorbeste!
Pui pariu ca incerci o alta senzatie tare? Chiar te baga in seama ministerul. Nu cumva ei te compatimesc?
Alo federatia verificati-va pacientii si nu-i mai lasati singuri in lume pentu ca se expun atunci cind evita(mai mereu) trecerile de pietoni sau atunci cind trec pe rosu murdaridu-se atit ei dar stopind si participantii la trafic iar pe voi va atrage concomitent in persoana responsabila civilmente si nu numai atit.
Daca nu ai beneficia de prezumtia de vinovatie si daca eu as fi calomniat la maniera-ti proprie ti-as face cunostinta cu prevederile codului penal aplicat.

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 05 Mar 2007, 01:47

ovidiu14 scrie:iuga si danubiu
nu va voi comenta postarile
treaba voastra si cu asta basta dar
o intrebare :
ce faceti voi ca lucrurile sa mearga mai bine ?

ca vad ca la postari va pricepeti
1. Nu inteleg ce legatura am eu cu danubiu, in afara de faptul ca urmarim acelasi pacient? Pozitia noastra fata de restul problemelor (vezi AGVPS) este diametral opusa.
2. Chiar nu fac nimic? Scuza-ma dar nici macar nu-ti stiu numele.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 05 Mar 2007, 10:08

o grija in minus pt tine
mai bine ca l-ai uitat :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 05 Mar 2007, 15:16

mie unu '' a mi place'' ajvps pt ca de 4 ani de cand vizez permisul la ei nu am fost controlat niciodata.ma gandesc oare are rost sa mai dau 85 lei pe an?
vineri pescuiam pe suceava in dreptul rampei de gunoi si pe langa mine erau 5 taranoi care trageau'' la grebla'' de zor.oare aveau permisele vizate?cei de la ajvps suceava nu controleaza nici apele din oras apoi cum ar mai controla si in afara lui? :?:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 05 Mar 2007, 20:22

Florinescu,poate-ai vrut sa zici braconieri si nicidecum taranoi!Stau si ma intreb cum a ajuns statutul de taran a fi vorba de ocara?Oare parintii tai sau bunicii stiu cum te adresezi?Ati fost oraseni din mosi stramosi?Felicitari!!Scuze de off topic,dar nu m-am putut abtine cand vad asemenea exprimari din ziua de azi.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 05 Mar 2007, 22:51

Scuze si mie de off topic dar sunt sigur ca Florinescu nu a vrut sa jigneasca taranii. Expresia "taranoi" este folosita atat in exprimarea literara, cat si in vorbirea curenta, numai in context negativ si exprima o trasatura de caracter [(augmentativ de la ţăran) peiorativ = persoană cu purtări grosolane; bădăran; mitocan; mârlan; mahalagiu. /ţăran + suf. ~oi] . Nu are asadar nimic comun cu obarsia noastra.
@ovidiu14
Vorbesc serios. Cunosc mai multi cu numele Ovidiu iar avatarul tau nu-mi da prea multe indicii :lol: . Oricum, da-mi voie sa cred ca, asa cum spun tuturor, forumul este doar un loc de duel in plan ideatic, nu se extinde in spatiul fizic, in relatiile interumane iar daca ne cunoastem deja, cand ne vom intalni, sa ma anunti ca tu esti al 14-lea, cu o bere in mana. Randul doi si trei il dau eu :lol:

Scrie răspuns