Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 20 Feb 2007, 04:10

Si incet mai trece un sezon si iar ramanem pe nicaieri :( . Chiar nu se poate face nimica ?

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 20 Feb 2007, 04:57

apsalba scrie:Constat ca nici astazi judecatoria sectorului 2 nu s-a pronuntat asupra exceptiilor judecate in data de 12.02.2007. Lansez un concurs de ipoteze:
1. Judecatoarea nu a terminat de citit dosarul si evita sa dea o solutie
2. Sunt presiuni asupra ei
3. Ate cauze (nomonalizati)
Eu merg pe varianta 3. Ai pierdut din nou dar te faci ca nu vezi insa o sa platesti 3570ron onorariu avocat. Din banii pescarilor? Hai fii generos si da de la tine, ca ai de unde. Doar nu te-au facut 35 de milioane. Mai reduci eventual din bugetul alocat "nucleului competitional" pe care il sponsorizezi. Vezi sa nu recidivezi in rateuri juridice, ca nu mai pupa baietii Laponia. Mai bine te-ai concentra pe ce stii mai bine. Fa proiecte si scenarii, strange gunoaiele si educa riveranii si lasa AGVPS-ul in pace, ca se duce singur pana la urma, din lipsa de sustinere. Tu faci mai mult rau decat bine. Cu cat pierzi mai multe procese, cu atat le dai mai multa legitimitate.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2007, 07:44

Am vazut si eu. Vezi ca este cu recurs.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 07:49

Florentine, te-ai angajat cu juma de norma la AGVPS? Felicitari!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 20 Feb 2007, 08:19

florentiniuga scrie: Fa proiecte si scenarii, strange gunoaiele si educa riveranii si lasa AGVPS-ul in pace, ca se duce singur pana la urma, din lipsa de sustinere. Tu faci mai mult rau decat bine. Cu cat pierzi mai multe procese, cu atat le dai mai multa legitimitate.

Ete scartz, s-a gasit cine sa intervina, hai dle, tu ai facut ceva de dai la sfaturi pentru toti si pentru toate si gasesti solutiile perfecte???
Ia angajeaza-ti tu avocati buni si lupta-te cu un colos comunist sa vad ce bine ti-a fi pe banii tai si cat avant pionieresc vei avea!!!!
Nu il inghit eu pe Popescu insa in cazul asta ii iau apararea, s-a gasit ciobu sa rada de oala sparta..... :!:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Feb 2007, 08:26

florentiniuga scrie:
apsalba scrie:Constat ca nici astazi judecatoria sectorului 2 nu s-a pronuntat asupra exceptiilor judecate in data de 12.02.2007. Lansez un concurs de ipoteze:
1. Judecatoarea nu a terminat de citit dosarul si evita sa dea o solutie
2. Sunt presiuni asupra ei
3. Ate cauze (nomonalizati)
Eu merg pe varianta 3. Ai pierdut din nou dar te faci ca nu vezi insa o sa platesti 3570ron onorariu avocat. Din banii pescarilor? Hai fii generos si da de la tine, ca ai de unde. Doar nu te-au facut 35 de milioane. Mai reduci eventual din bugetul alocat "nucleului competitional" pe care il sponsorizezi. Vezi sa nu recidivezi in rateuri juridice, ca nu mai pupa baietii Laponia. Mai bine te-ai concentra pe ce stii mai bine. Fa proiecte si scenarii, strange gunoaiele si educa riveranii si lasa AGVPS-ul in pace, ca se duce singur pana la urma, din lipsa de sustinere. Tu faci mai mult rau decat bine. Cu cat pierzi mai multe procese, cu atat le dai mai multa legitimitate.

interesant punct de vedere, d.le. te deranjeaza cumva proiectele si stransul gunoaielor?
mai nou d.ta esti fan declarat Ajvps? de ce sa-i lase in pace? ca sa fure in continuare? ca sa ia banii de la pescari contra unor chitante? :evil:

off topic: la Iasi exista pescari care inca nu stiu cum arata permisul de pescuit. nu au stiut niciodata. ei stiu de carnetul de membru. nu ma intrebati la ce asociatie au platit.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 20 Feb 2007, 08:40

Ia angajeaza-ti tu avocati buni si lupta-te cu un colos comunist sa vad ce bine ti-a fi pe banii tai si cat avant pionieresc vei avea!!!!
Ca nea Fanel face din lupta cu AGVPS un titlu de glorie e normal. Eu nu vad in asta decat incercarea disperata de a obtine vizibilitate. Incercarea disperata a unui tantar de a deveni armasar. AGVPS duce o lupta grea in perioada asta. Lupta unui mahmur obez, incercand sa ajunga la toaleta, cu picioarele tremurand. Nea Fane nu vrea sa scoata betivu dan casa. Vrea doar sa ajunga inaintea lui la toaleta. Nea Fane eu iti urez succes si sper sa nu te manjeasca netrebnicu sau , mai grav, sa te scapi pa mata. Oricum, nu vad nimic glorios in toata tevatura asta. Hai, incordeaza-ti bine sfincterele si bafta!
Mie-mi place-n Delta!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Feb 2007, 08:42

leba scrie:
off topic: la Iasi exista pescari care inca nu stiu cum arata permisul de pescuit. nu au stiut niciodata. ei stiu de carnetul de membru. nu ma intrebati la ce asociatie au platit.
sunt si aici pe forum cativa care au marcat banii la asociatia aia de care nu te-ntrebam. Habar n-au pe ce lume traiesc.
Pe unii ii inteleg, nu au acces la informatie. Dar cu acces la net, membru pe un forum unde s-a zis de n+1 ori care-i faza cu permisul eliberat de CNAFP, cu informatia la un click distanta.... pe astia nu-i inteleg.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2007, 13:46

Ii anunt pe toti care cred ca lupta cu AGVPS s-a terminata ca se inseala. Chiar daca va trebui sa mut cauza la Curtea Europeana de Justitie si tot o sa o fac. Exceptia cu lipsa interesului este cusuta cu ata alba. Oricum va fi, cauza se va judeca pe fond. Ce a obtinut AGVPS nu este decat o amanare. Intentionez sa sesizez si Parchetul General pentru a cerceta modul cum s-a constituit AGVPS si cum si-a subtilizat patrimoniul. Observ ca aici este o problema cu justitia. Daca o decizie a ICCJ, irevocabila, nu este decat o biata foaie de hartie, pe care nu o ia in seama un judecator, inseamna ca justitia s-a ratacit pe drumul spre europa. Astept motivarea sentintei si voi proceda in consecinta. Cat despre domnul cu gunoiul, il anunt ca am pregatit farasul. Sa-mi spuna numai de unde sa-l adun.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 20 Feb 2007, 15:47

mai nene ma uimeste perseverenta de care dai dovada! zau ca as vrea sa fiu si eu asa perseverent in viata ,ca tine!

Scrie răspuns