Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Feb 2007, 16:19

Ieri a fost termen in procesul privind nulitatea absoluta referitoare la inscrierea AGVPS in registrul persoanelor de drept privat. Avocatul paratei AGVPS a venit cu un teanc de exceptii; exceptia de necompetenta a instantei de judecata, exceptia de lucru judecat si mai vechea exceptie de lipsa de interes a APS Alba.
La exceptia de lipsa de competenta i-am servit art. 56 din OG 26/2000.
La exceptia de lucru judecat a venit cu hotararea Tribunalului Alba prin care tribunalul a respins cererea de constatare a nulitatii pe care am solicitat-o pentru AJVPS Alba si care nu este definitiva, fiind pe rol la CA Alba,termen 22.02.2007, tribunalul declinandu-si competenta asupra propriei hotarari. Aici am acceptat exceptia invocand decizia 685/1999 a ICCJ irevocabila, prin care s-a interzis inscrierea AGVPS ca persoana de drept privat. De aici s-ar puta sa i se traga definitiv, avand in vedere art. 126 din constitutie pe care l-am invocat. Exceptia lipsei de interes am eliminat-o cu propria actiune a paratei, care ne-a chemat in judecata sa ne anuleze contractul cu CNAFP. Maine voi afla ce a hotarat instanta. In fata probei indubitabile data de Decizia irevocabila a ICCJ, nu cred ca mai sunt discutii. Pot eventual sa mai traga de timp. Dar, cu justitia di Romania se poate orice. Sper ca a intrat totusi in Europa.

pityu
veteran
veteran

Pro si contra AGVPS

Mesaj de pityu » 13 Feb 2007, 23:02

Fane ! Vestile astea le asteptam cu sufletul la gura!
zici ca ..."Maine voi afla ce a hotarat instanta."
Asteptam cu pumnii stransi !
V ...(de la VICTORIEEEE !!!!)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Feb 2007, 12:45

Azi am verificat la condica instantei ce s-a hotarat. Pronuntarea asupra exceptiilor invocate se face maine, 15.02.2007. Vineri voi posta decizia instantei.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Feb 2007, 10:06

Stiti chiar nu am nimic cu AJVPS da chiar nu se vede nimic dupa ei, nu ser vad unde se duc banii. Ar trebui sa facem o petitie ceva pt chestea asta pana la urma sunt bani nostri nu? I vezi doar k vin in control Si confisca tot ce prinde dar cu bani de la amenzi ce se intampla??? Unde dispar?? Si nu cred k ati vazut pe undeva sau ati auzit de repopulare!! A unei balti sau o actiune de ecologizare sustinuta de AJVPS. Eu unu stiu sigur ca nu am auzit/vazut asa ceva. Este nesimtire curata.

Deci ce ziceti facem o petitie ????? :x :x :x :x :fluch

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 10:19

Petitia ar fi ca latratul la luna. Baietii astia, in nesimtirea lor, nu baga in seama nimic, doar banii fraierilor pe care ii baga in buzunar. Singura care ii poate potoli este justitia, care trebuie sa-i desfiinteze. Actiunile sunt in curs.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 16 Feb 2007, 11:03

Badie_talmaciu scrie: I vezi doar k vin in control Si confisca tot ce prinde dar cu bani de la amenzi ce se intampla??? Unde dispar?? Si nu cred k ati vazut pe undeva sau ati auzit de repopulare!!
La voi cei de la asociatie confisca si dau amenzi ? :shock: :shock: :shock:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 16 Feb 2007, 14:30

apsalba scrie:Petitia ar fi ca latratul la luna. Baietii astia, in nesimtirea lor, nu baga in seama nimic, doar banii fraierilor pe care ii baga in buzunar. Singura care ii poate potoli este justitia, care trebuie sa-i desfiinteze. Actiunile sunt in curs.
Alooo, adminul, moderatorii?? Somati?
Parca pe forum nu erau permise atacurile la persoana, dar apsalaba nu numai ca a sarit calul, dar sare intreaga herghelie.

Mi s-a urat sa citesc peste tot ca sunt "fraier ca am permis vizat la AJVPS. Am mai explicat si pe alt topic ca alta solutie nu am avut (neavand alta asociatie in judet) si sunt constient ca AJVPS e o solutie "imorala" dar macar e o solutie pentru mine.

Una peste alta, nu mi se pare normal ca o persoana ce se identifica cu o asociatie sa arunce cu jigniri in membrii altei asociatii.

PS Nu am nimic cu apsalba, il admir pentru faptul ca lupta pentru interesele pescarilor din Alba, dar nu sunt de acord de felul cum se comporta fata de alti pescari care nu au "norocul" de a fi inscrisi in APS Alba.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Feb 2007, 14:37

apsalba, las-o mai moale cu epitetele.
attilaf, ma solidarizez cu tine, si eu am fost fraier anu trecut si pe bani mai multi cu permisul pe un an la Romsilva :cry:
Te simti mai bine acum? :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 14:38

Te-ai gandit la solutia sa iti creezi propria asociatie si sa-ti porti singur de grija? Sau este prea greu sa raspunzi de destinele unui grup de pescari care ar avea incredere in tine? Mojicia sa sti ca nu ti creste popularitatea in randul forumistilor. Alo, admin, atentie cum se scrie apsalba in ungureste.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 16 Feb 2007, 14:46

Domnule apsalba imi cer scuze pentru greseala de a scrie o data "apsalaba".Nu a fost intentionat va asigur, lucru de care puteati sa va dati seama urmarind termenii folositi in continuarea textului.
Nu vreau sa intru in polemici, nu vreau sa par un ZORRO al clientilor ajvps, nu vreau sa iau apararea ajvps, eu doar vreau sa fiu respectat, pentru ca dreptul de a ma asocia (impotriva vointei mele) este garantat de constitutie. Si atunci cine sunteti dvs. sa imi spuneti ca sunt fraier ca m-am asociat la AJVPS?

PS. La varsta mea am alte preocupari decat a-mi face o asociatie.
PS2? ce treaba faptul ca as apartine altei etnii decat cea romana (asta daca chiar asa ar fi?)

Scrie răspuns