Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

re

Mesaj de apsalba » 19 Ian 2007, 14:04

Pe la AGVPS, dar le este rusine sa recunoasca. Speram sa nu mai dureze mult acasta basculanta uzata.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 19 Ian 2007, 17:36

ok
hai sa le luam pe rand
am sustinut si la intalnire ca eu sunt PERSONAL de alta parere in anumite privinte si m-am suspus votului majoritar -CORECT?

Nu am spus ca a fost ceva dosit la intalnire , ai inteles in palma sau ce ai vrut ,

mai departe , recunosti ca ai luat o decizie personala
1 aveai dreptul?
2 in calitate de ce ?
3 tu crezi ca ,,, chiar nu s-a stiut despre decizia ta pana sa spui tu unora ? te inseli intreaba-ti prietenii

"In rest chestia cu pescarii de rand este un populism ieftin" te inseli amarnic inca o data .....si recunosti in parte ca te intereseaza ACUM doar pescarii de competitie ....aveai si alte idei anul trecut cand am discutat despre asta
de ce ati facut asociatie si nu club daca doar competitia te intereseaza?
sau mai bine spus ce ai cu cei ce sunt interesati si de ceilalti ?
ti-am zis si la intalnire parerile mele si faptul ca ar fi bine daca s-a hotarat inca o scindare a pescarilor ca si anul trecut, atunci macar sa fie fiecare cu treaba lui si lasat in pace de celalalt
suntem mebrii ai federatiei de la alba pentru obiectivele asociatiei prevazute in statut si pe care chiar dorim sa le facem cum putem mai bine
iar prezenta ca si organizatori ai unei etape in cadrul open arata ca ne intereseaza si competitia
vei spune iar " nu le poti face pe amandoua", dar nu le fac eu ,
in cadrul asociatiei sunt competitori ce vor forma un club si oameni ce vor sa faca si altceva
au astfel cadrul juridic asigurat si sprijinul totodata
multumesc pentru respectul cu care imi amintesti ca am fost opozant al openului anul trecut
e cat se poate de adevarat ,uiti un lucru , AM FOST IMPOTRIVA SISTEMULUI DE COMPETITIE IMPOTRIVA , NU IMPOTRIVA ORGANIZATORILOR e o mare diferenta
spre deosebire de cine vrei tu eu am spus ce am gandit de fiecare data in fata si tie si celor ce ma cunosc sau cu care am discutat probleme legate de competitie sau pescuit
anul trecut NU am fost printre organizatori de etapa , iarasi iti parvin informatii trunchiate , am ajutat in nume personal prin arbitraj.... e alta diferenta si de aici ai putea deduce ca :
daca nu mi-a placut sistemul am mers mai departe , nu am participat datorita ferestrelor lasate la indemana organizatorilor in privinta regulamentului concursului , ferestre pe care am incercar sa le pun in discutie la intalnire si sa ajut la disparitia lor
o parte am reusit , o parte nu , pentru ca nu am tipat mai tare decat altcineva poate
la intalnirea de vineri FRPS erai la un suc sau unde cand am spus pe cine reprezint si ca participarea inseamna acordul de principiu urmand ca la adunarea noastra generala sa se discute restul
se pare ca vei albi de dragul celeilalte federatii pe care nu scapi ocazia sa o ataci de cate ori ai ocazia asa cum ai facut si cu alte organisme si apoi te vezi nevoit sa bati palma cu ei
am spus la intalnire ca personal nu sunt de acord cu asocierea sub nici o forma cu agvps? atat vineri cat si sambata ?
spune-mi maline ca mint cu ceva si jos palaria
retine concretul nu poate caracteriza o multipersonalitate si nici rigiditatea corectitudinii
vizavi de Suedia uite m-am gandit sa vin si eu sa va vad , tu m-ai convins , pe banii mei si ai sponsorului evident ca asa se poarta
problem ?:)
ps
intr-o zi vei participa ca organizator in sistem zonal , s-ti aduc aminte respectuos ca ai fost un fervent luptator impotriva acestui sistem ?
maline , lasa chestiile personale unde vrei tu si hai sa ne rezumam la problemele de pescar , de competitie sau nu .
vorbeam de disociere o data daca iti amintesti , ...inca nu ai reusit
sanatate

ps
la fel ca si "dincolo" retine ca daca anumite expresii au jicnit nu asta a fost ideea nu am intentionat si daca e cazul ai scuze publice
in rest inchei discutia cu tine aici
lipsa unui raspuns nu o interpreta cum iti place
cu acelasi repect
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Ian 2007, 09:22

Este cam migalos, insa foarte instructiv sa cautam in arhiva acestui forum interventiile semnate Ovidiu14 de acum un an in legatura cu topicul zonale vs. open (pro zonale si pro AGVPS) si Trofeul Aventuri la pescuit (antiAVP). Mai este inca un amanunt interesant: Ovidiu14 a fost dat afara din Pescari4ever datorita opozitiei sale inversunate la decizia ca aceasta asociatie sa organizeze etapa in open. Este dreptul lui sa aiba ce opinie vrea, insa anul acesta a vrut sa devina organizator Turneu AVP alaturi de asociatii care declanseaza procesul de infiintare FPS. Si asta nu ar fi totul: Ovidiu14 este printre membrii fondatori FNPS. Ciorba cu pricina a fost explicata de Ovidiu14 invocand impartialitatea. Care "impartialitate" transpare din textul incoerent de mai sus. Repet si cu aceasta ocazie ca nu este prea tarziu sa-si retraga canditatura la organizarea unei etape in turneu. Daca Ovidiu14 vrea in continuare sa fie impartial si sa ramana organizator de etapa, sfatul meu este sa stea departe de arbitraj. Ultima lui prestatie ca arbitru in cadrul unui concurs de spinning a fost catastrofala.
P.S. Ovidiu14 - "Jicnirea" e una, jignirea e alta. Vad ca insisti.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Ian 2007, 09:51

propunerea de zonale de anul trecut a venit de la un grup de pescari si a fost acceptata la momentul respectiv de reprezentantul agvps ( deci nu a venit de la agvps) pot confirma membrii PP

nu am fost dat afara ci m-am retras din asociatie ( http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=60 )
secretraul P4E Liviu Ceausu care are si retragerea scrisa ( a semnat de primire personal) la dosarul asociatiei poate confirma

nu eu organizez etapa ci APR

despre arbitrajul prestat pot fi intrebati cei clasati de ex pe podium
sau participanti , sentintele de pe mal au valoare zero pt mine

nu sunt membru fondator decat al asociatiei APR( nici nu se poate constitui o federatie cu membrii fondatori persoane fizice)

Paradoxal AGVPS poate organiza etape in cadrul openului ( a facut-o si anul trecut ) dar o asociatie nu pentru ca de ex y nu-l inghite pe x .

ps
postarea nu se adreseaza userului malin
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Ian 2007, 11:07

ovidiu14 scrie:ok
in rest inchei discutia cu tine aici
lipsa unui raspuns nu o interpreta cum iti place
:)

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Ian 2007, 11:08

ovidiu14 scrie: ps
postarea nu se adreseaza userului malin
:lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Ian 2007, 12:09

@malin
Ce legatura are asta cu un sistem de selectie functional, cu un campionat de spinning, cu o federatie de pescuit sportiv si cu pregatirea participarii Romaniei la Campionatele Mondiale, aşa cum insinuează posturile lui Popescu? Dle. Podosu, mai cititi inca o data
Legatura e simpla .Asa cum AVP a reliazat un turneu (pt care merita felicitari)mai sint si altii care vor sa pregateasca pescari pt diferite competitii si vor sa faca si ei turnee.Pina cind nu se va realiza afilierea la org.internationale sa se poata participa oficial la diferite competitii toate concursurile pot fi introduse in categoria pregatiri .

Diferenta de opinii ar trebui sa aibe ca efect gasirea celor mai bune solutii pt a putea inchega o echipa care sa participe la concursuri.

Din pacate va mai dura mult pina cind se va renunta la orgolii si se va trece la cooperare.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Ian 2007, 13:29

Dle Podosu, sunt obligat sa va dau dreptate.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Ian 2007, 08:42

Asa cum am promis, va tin la curent cu evolutia procesului privind desfiintarea AGVPS.
Ieri am avut termen de judecata si la raspunsul nostru la intampinarea paratei, aceasta a cerut un nou termen de judecata. Termenul este 12 februarie. Din nefericire pentru parata, a inceput sa faca greseli. A depus la dosar un document care cred ca o ingroapa definitiv. Nu pot sa spun care.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 23 Ian 2007, 11:15

apsalba scrie:Nu pot sa spun care.
De ce?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns