Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Ian 2007, 09:19

Se vede ca citesti pe sarite sau nu pricepi rolul proiectului. Este o campanie de educare de constientizare a populatiei, cu privire la necesitatea protejarii si pastrarii resurselor acvatice din raurile judetului Alba. Am mai spus-o odata si repet ca sa iti intre in cap; sunt cisme cu bariera termica pentru ca nu poti sta ore intregi in apa sa cureti gunoie si tu probabil fiind toata ziua cu nasul in cipuri si alte circuite integrate, nu ai ocazia sa vezi ca raurile arata ca o cocina ajunse astfel tot datorita unor alde tine. Daca ai fost corigent la geografie, afla ca prin judetul Alba trece Muresul, si sunt locuri ce necesita ecologizare la care nu se poate patrunde de pe mal. Fii linistit, barca nu a fost considerata de evaluatori eligibila, dar noi oricum o achizitionam din banii nostri, fiindu-ne necesara si la adunatul setcilor plantate pe apa.

Apropo de pret; ai stat vreodata sa cugeti, cam cat ar trebui investit in educarea populatiei, daca unul ca tine judeca astfel?

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 19 Ian 2007, 09:37

cu cizme de 20 nu poti sta in rauri de munte de ex sa lucrezi la o cascada
corect ?
Ovidiu ai dreptate, dar in proiect nu se vorbeste de refacut vreo cascada.

Alabala ce facusi bre, te crezi la vanatoare acilisa? Trimisasi mai intai scotocitorii iar mai apoi aparusi chiar mata-n persoana sa rapui fiara?
Daca ai fost corigent la geografie, afla ca prin judetul Alba trece Muresul, si sunt locuri ce necesita ecologizare la care nu se poate patrunde de pe mal.
Bre alabalanezule, mi-a spus soacra mea, ca cica mai sus o bucata buna da Orastie (adicatelea-n Alba) sunt niste gropi da pierzi tractoru-n ele. Ma gandeam acu sa va luati si un costum da scufundac autonom (neopren, tuburi, detentor alea-alea).
Fii linistit, barca nu a fost considerata de evaluatori eligibila
Pfiu, mi-a revenit culoarea-n obraji.
Apropo de pret; ai stat vreodata sa cugeti, cam cat ar trebui investit in educarea populatiei, daca unul ca tine judeca astfel?
Ce sod esti alabalanezule!
Mie-mi place-n Delta!

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 19 Ian 2007, 09:39

ovidiu14 scrie:aceeasi atitudine o vad la unii si vizavi ca federatia are un sponsor care va sponsoriza o deplasare a unor membrii in Suedia
pana la urma e un castig pentru noi ca se castiga experienta competitionala de organizare si nu in ultimul rand de reprezentare
Ovidiule, ai fost la intalnirea AVP? Bun. Ca organizator de etapa ai votat ce şi cum. Regulament de organizare, de arbitraj, de punctare si de stabilire a clasamentului general. Au venit toti organizatorii la intalnire tocmai pentru a imbunatatii regula campionatului asta national care se numeste Trofeul AVP. Te-am apreciat la intalnire pentru modul riguros in care ai tratat fiecare segment al regulamentelor. Scopul final al campionatului este sa aibă un campion national si un lot national selectat pe baza unor criterii cat se poate de obiective. Ne-am intalnit dupa un an de alergat prin toata tara de la o etapa la alta. Avem in spate un clasament general. Acum apari tu si spui ca initiativa lui Popescu este laudabila! Ce este asa de bun, modul in care a stabilit lotul? Modul in care scoate banii din buzunar in mod ostentativ? Felul in care a luat o hotarare importanta pentru FNPS tot contrandu-se cu mine pe forum? Fara a consulta adunarea aia generala de care tot vorbesti tu?
Este vorba de principii aici si este evident ca Popescu a picat primul test in materie de gandire manageriala pe segmentul competitie.

P.S. Ca sa inteleaga toata lumea (inclusiv tu Ovidiu14), Suedia este doar un test, o simulare pentru ceea ce va urma. De exemplu in Suedia vor fi cativa din afara lotului care se vor deplasa la Cupa Mondiala si chiar vor participa pe banii lor. Nu au nevoie de Popescu sa mearga acolo! Campionatul de spinning exista, functioneaza cu succes si nu are nici o legatura FNPS cu asta. Avem un lot, un circuit national, un sistem. Pasii urmatori vor fi europenele si mondialele. Scopul este performanta, nu orgoliul personal al unui escu sau altul.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 19 Ian 2007, 09:52

nu te infierbanta maline degeaba
ai vzut semnat altfel decat ovidiu14 la mine ?
iti amintesti la adunare care a fost reactia mea la protocolul cu agvps ? am spus parerea personala e una cea colectiva se mananca cu altceva
e advarat poate ca abia acum ai invatat si tu asta si nu iti vei mai permite sa iei decizii cu de la tine putere in numele unui turneu
am participat la intalnire ca reprezentant
vorbesc pe forum ca pescar
cand o fac altfel semnez ca atare
iar faptul ca pleaca si din alta parte pescari in suedia nu vad care-ipb
ca organizator de etapa am votat ce si cum si acolo unde am fost nevoit m-am supus majoritatii
corect ?
pune pe net ce am votat ce si cum si ce s-a discutat
am inteles partea cu publicarea regulamemntelor dar sunt si alte aspcte care vad ca se tin mai deoparte
repet
ramai pescar pe forum , ramai editorialist la revista , si organizator in turneu...nuincerca mai mult in numele altora ca nu te comporti corect
ai ce ai cu popescu
vedeti-va frate pe latura stanga a orasului y si lamuriti ca prea iti face placere sa va caraiti la nesfarsit
si lasati restul sa continuie
te legi iarasi de federatie
federatia s-a legat de turneul pe care il sponsorizati ?
si unde-i fair playul decare vb ?

pana una alta repet sunt lucruri total diferite
pe tine am inteles nu te intereseaza pescarii de rand ...sunt si din aia nu ai ce sa faci trebuie sa recunosti
poate tu te-ai nascut direct profesionist
ok asta-i drumul tau dar pt ceilalti ce faci ? ca vad ca nu te intereseaza si nici pe cei interesati nu-i lasi sa faca nimic venind cu o gramada de mizerii , carcoteli si dezimformari
eu zic ca e bine sa-si vada fiecare de drumul in care este implicat
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Ian 2007, 09:57

FNPSR este inregistrata, are personalitate juridica si functioneaza. In data de 17 februarie va fi pe ordinea de zi si aprobarea programului competitional pe anul 2007. Putem sa cerem voie lui Malin sa-l votam si aprobam? Sau trebuie sa cerem voie la AGVPS?

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 19 Ian 2007, 10:29

@ malin
P.S. Ca sa inteleaga toata lumea (inclusiv tu Ovidiu14), Suedia este doar un test, o simulare pentru ceea ce va urma. De exemplu in Suedia vor fi cativa din afara lotului care se vor deplasa la Cupa Mondiala si chiar vor participa pe banii lor. Nu au nevoie de Popescu sa mearga acolo! Campionatul de spinning exista, functioneaza cu succes si nu are nici o legatura FNPS cu asta. Avem un lot, un circuit national, un sistem. Pasii urmatori vor fi europenele si mondialele. Scopul este performanta, nu orgoliul personal al unui escu sau altul
Daca Suedia e doar un test nu inteleg de ce sa nu participe citi mai multi la acest test.Daca si alte asociatii ar avea posibilitatea sa sponzorizeze deplasarea ar fi si mai bine.Am avea cit mai multi pescari care sa fie familiarizati cu concursurile internationale.Experienta cistigata acolo va fi benefica pt toti si va duce la cresterea valorii concursurilor interne.

De ce sa mearga numai cei consacrati pt ca au cistigat la turneul AVP cind orce pescar are dreptul de amerge daca isi plateste deplasarea?Au primit exclusivitate cei de la AVP pt participarea cetatenilor romini la acest concurs?A aparut cumva teama ca mai pot fi si altii care sa poata organiza concursuri?In fond pe balta se stabileste cine e mai bun iar o participare mai numeroasa va duce la cresterea calitatii si a pregatirii unor noi generatii de pescari de competitie.

fir intins tuturor celor care vor participa indiferent de modul prin care vor ajunge acolo

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 19 Ian 2007, 10:45

Ovidiu 14, vad esti un om cu personalitati multiple. Asta si explica modul in care intlegi tu impartialitatea. Daca la intalnire a fost ceva dosit, cred ca este de datoria ta de observator absolut sa spui aici si in alta parte. Daca nu, mi se pare un afront la adresa tuturor celor prezenti la intalnire. Decizia pe care am luat-o anul trecut nu a fost decat una morala,personala, ca reactie la o propunere tot in nume personal, venita din afara turneului. Faptul ca vorbim acum despre acest lucru inseamna ca nu am tinut secreta acea decizie. Puteam foarte bine sa tac, daca ascundeam ceva. In rest chestia cu pescarii de rand este un populism ieftin. Iti aduc respectuos aminte ca acum un an ai fost un opozant foarte fervent al actualului open, chiar pe acest forum. Anul trecut ai fost printre organizatorii de etapa, la fel si anul asta. Inca o dovada de impartialitate.
P.S. La intalnirea cu membrii fondatori ai FRPS ai fost observator din parte asociatiei din Ilfov, a FNPS sau si una si alta?

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 19 Ian 2007, 10:56

Dle Podosu, cred ca a fost clar ce am spus. Merg si alti pescari pe banii lor alaturi de cei din lot, care sunt sponsorizati. Gestul lui Popescu de a hotara sponsorizarea unui alt lot pentru Suedia este din acest punct de vedere OK. Ce legatura are asta cu un sistem de selectie functional, cu un campionat de spinning, cu o federatie de pescuit sportiv si cu pregatirea participarii Romaniei la Campionatele Mondiale, aşa cum insinuează posturile lui Popescu? Dle. Podosu, mai cititi inca o data. Suedia este un test, un antrenament, nu avem exclusivitate.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 19 Ian 2007, 11:02

apsalba scrie:FNPSR este inregistrata, are personalitate juridica si functioneaza. In data de 17 februarie va fi pe ordinea de zi si aprobarea programului competitional pe anul 2007. Putem sa cerem voie lui Malin sa-l votam si aprobam? Sau trebuie sa cerem voie la AGVPS?
Bre nea apslaba, poti sa faci ce vrei matale. Sa-ti faci federatie, sa-ti trimiti loturile unde vrei, nu trebuie sa-mi ceri mie aprobare, ci membrilor tai, pe care nu i-ai intrebat in schimb atunci cand ai hotarat ca trimiti pe cutare si cutare in Laponia pe banii federatiei. Capisci? Daca vrei, reluam. Si oricum subiectul asta cu federatii, agvps si loturi s-a cam varsat. Vin-o cu ceva concret ca altfel doar ne balacarim si atat. Adios.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Ian 2007, 13:32

[quote="malin"] Avem un lot, un circuit national, un sistem. Pasii urmatori vor fi europenele si mondialele. .[/quote]

Bine , si pe unde trec pasii astia pentru mondiale ?

Fir Intins!!!

Scrie răspuns