Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

Pro si contra AGVPS

Mesaj de pityu » 27 Oct 2006, 22:15

Adrian Ionascu a zis : "urmeaza o serie de articole cu multe din manariile facute de baieti. e material de studiu pentru DNA."
Le vei posta pe forum, sau ... unde putem sa le vedem si noi? Cred ca ar fi ceva interesant si educativ totodata pentru pescarii neincrezatori in noile asociatii. M-ar interesa f. mult !!!!
Multumesc anticipat !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Oct 2006, 08:25

Documentele sunt in dosarul AGVPS, si vor fi publicate in Academia Catavencu. Sesizarea DNA o vom face noi, fiind in litigiu (chemati in judecata) cu AGVPS. Asteptam punctul de vedere al Guvernului pe care l-am sesizat in legatura cu HG nr. 259/2001 privind atribuirea utilitatii publice pt. AGVPS in vederea anularii fiind emisa ilegal.
Studiati de exemplu HG 487/2001 si veti vedea cum s-a vindut un palat (al Elenei Lupescu) catre AGVPS cu enorma suma de 54.400 USD in buricul Bucurestiului, si altele care urmeaza. DNA ar trebui sa se sesizeze si din oficiu. Este probabil cel mai mare furt din avutul public dupa revolutie.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 18 Ian 2007, 08:09

Ieri, 17.01.2007 , Curtea de Apel Alba trebuia sa pronunte hotararea in procesul dintre APS Alba si AJVPS Alba. APS Alba a solicitat instantei recunoasterea nulitatii absolute a infiintarii AJVPS Alba si radierea acesteia din registrul asociatiilor si fundatiilor.Stie cineva care a fost hotararea?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Ian 2007, 10:32

Instanta a respins actiunea si urmeaza ca azi sa vedem motivarea sentintei. Urmeaza sa facem recursul. Avem informatii ca s-au facut presiuni imense asupra judecatoarei care a judecat cazul. Voi posta motivarea si recursul pe care il inaintam.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Ian 2007, 10:48

nasol. isi fac de cap daca spuneti ca sunt presiuni in justitie.
sper sa-i puneti cu botul pe labe rapid.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Ian 2007, 11:13

Fii convins ca nu se termina asa.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Ian 2007, 12:24

Am motivarea Tribunalului Alba. Instanta si-a declinat competenta in ceea ce priveste pronuntarea asupra ilegalitatii propriei hotarari. Sentinta va atacata cu apel la Curtea de Apel. Au mai castigat ceva timp. Sper ca nu pentru prea multa vreme.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 18 Ian 2007, 12:31

Avem informatii ca s-au facut presiuni imense asupra judecatoarei care a judecat cazul.
Lasa alabala ca le deslusiti voi pa toate. Fir intins. Fara discutie ca voi n-aveti loc da AGVPS da ma-ntreb ce dracu ati face daca n-ar fi AGVPS?

Acuma vorbind ca-ntre manageri (stai linistit tu esti cu mult mai destept), voi alabalanezii faceti o grava eroare de pozitionare. Sunteti perceputi mai degraba intr-un razboi fratricid cu AGVPS decat creand o asociatie altfel. Sunteti perceputi ca alergand cu balele siroind dupa fonduri europene decat transpirand rece de grija membrilor sau a mediului. Da tu dai inainte alabala. Numai astfel pot sa vada chiar si copiii "ASA NU!".
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Ian 2007, 12:48

Sile vine de la mi-e sila?

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 18 Ian 2007, 15:41

Sile scrie: Sunteti perceputi ca alergand cu balele siroind dupa fonduri europene ...
Ma eu nu ma bag in discutiile astea cu procesul si federatia si alte alea, da e a nustiucata oara cand aud asta. CARE E PROBLEMA sa alergi dupa fonduri europene? Indiferent pentru ce. Sunt bani de dat, care e problema sa ia cineva? Mia bine sa ramana acolo sa putrezeazca? Ca pana la urma banii din fondurile alea europene tot din buzunaru meu si al vostru sunt.

Scuze de interventie, ma opresc aici.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns