Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 09 Mar 2006, 11:22

jonin - vezi www.sapard.ro
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Mar 2006, 17:22

taman acu' cand se formeaza noile asociatii. ciudat, nu? pana acum nu era un stres ca treceam pe la ajvps in drum spre apa, acum e o problema!
inainte de '89, eram toti utecisti (obligatoriu) si nu era nici un stres...
daca te angajai in "campu' muncii" deveneai automat membru de sindicat...si nu era nici un stres...
"taman acu"...e altfel ! asta e ceva ciudat ?... de ce chestia asta cu pescuitul trebuie sa ramana o exceptie ?
n-are nici o legatura cu nou infintatele asociatii...dimpotriva...
dorinta de libertate e aceeasi... numai ca unii inteleg libertatea de asociere si altii libertatea de a se asocia...sau NU !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 09 Mar 2006, 18:57

nu cred ca cu genul asta de discutii o sa ne ia cineva vreodata in serios.
nu vad ce motive ar avea.
ne plangem ca lucrurile merg prost si ca trebuie facut ceva. dar inca suntem la stadiul la care discutam discutii.
sigur ca e greu sa cauti solutii, nu in ultuimul rand iti asumi si niste riscuri, nu?...
si pe deasupra mai cere si eforturi.
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 09 Mar 2006, 19:25

NU SHTIU CE SA MAI ZIC pro shi CONTRA !?!
Un prieten d'al meu a fost sa'shi vizeze permisu la AJVPS Alba (dupa ce a venit de la pescuit, in ziua respectiva).
La" filiala", ii anuntza pe (H)OneT&co, ca "la conducte" (cei din zona shtiu unde...shi de ce) se "grebleaza" in draci!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsu' onor AJVPS Alba a fost urmatoru': "N'are cum, ca acum am venit de pe teren"!?! (De pe care teren? Ala de fotbal? ca ei n'au ieshit pana atunci deloc {Precizez ca pana la acea data nu i'a vazut nime' in teren :cry: })
Asha ca fiecare poate sa traga concluziile sale PRO shi CONTRA :!: :evil:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Mar 2006, 20:07

daca considerati ca am fost deplasat imi cer scuze...am pomenit de acele vremuri pentru ca si AGVPS-ul (si legile care-l tin in viata) sunt tot o relicva comunista, numai ca de-a lungul anilor, nefiind o problema sociala in primplanul atentiei intregii populatii, a reusit cumva sa supravietuiasca.
eu zic ca ar trebui sa invatam din greselile trecutului si sa incercam sa nu le repetam.
ce nu inteleg eu insa, e sa cautam false motive de dusmanie acolo unde ele chiar nu exista.
pescarii din asociatii ca si cei ce doresc sa ramana neasociati sunt (si ar trebui sa fie) de aceeasi parte a baricadei.
cred ca nici unul dintre cei care-si doresc permisul fara a fi conditionati nu are ceva impotriva asociatiilor noi si desi fiecare dintre cei care au postat aici exprimandu-si aceasta optiune, au spus asta in felurite moduri, pare sa nu se inteleaga.
considerand pe toata lumea de buna credinta ma mira ca aceasta nemultumire si suspiciune apare nu din partea celor care vor libertate totala, libertate care nu-i ingradeste de loc pe cei ce vor sa se asocieze, ci dimpotriva din partea celor care vor sa le ofere primilor o libertate conditionata.
se tem pentru supravietuire ? atunci cred ca se insala. vor avea mult mai mult de castigat caci sunt multi care vor sa faca ceva pentru pescuit iar cei care se vor indrepta catre asociatii vor merge din toata inima si vor fi membri fideli si devotati pe care se vor putea baza real.
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mar 2006, 10:11

miky scrie:...dorinta de libertate e aceeasi... numai ca unii inteleg libertatea de asociere si altii libertatea de a se asocia...sau NU !
nu te supara, n-am prea inteles ce-ai vrut sa zici cu fraza asta...poate sunt io somnoros...vrei sa fii mai limpede putin?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Mar 2006, 10:33

leba scrie:
miky scrie:...dorinta de libertate e aceeasi... numai ca unii inteleg libertatea de asociere si altii libertatea de a se asocia...sau NU !
nu te supara, n-am prea inteles ce-ai vrut sa zici cu fraza asta...poate sunt io somnoros...vrei sa fii mai limpede putin?
Confor constitutiei este garantat dreptul la asociere ... nu obligatia de a te asocia ...
S'altare și bunăstare !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mar 2006, 11:23

taicanoe scrie: Confor constitutiei este garantat dreptul la asociere ... nu obligatia de a te asocia ...
perfect de-acord. asa este. si...am zis eu altceva?
legea ne obliga sa ne asociem daca vrem permise din alta parte decat ajvps.
basta.
East Spinning Team

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 10 Mar 2006, 13:07

taicanoe a scris:

Confor constitutiei este garantat dreptul la asociere ... nu obligatia de a te asocia ...

basta.
Leba tati nu cred ca esti somnoros. Cred ca nu te-ai trezit. Ne este garantat dreptul la asociere prin constitutie asa cum bine pomeneste taicanoe. Legea de care pomenesti ne obliga insa in mod incorect sa ne asociem daca vrem permise. Fie la AGVPS, fie in alta parte. Somn usor. Da o sa ne explice ANPAistii ca asta e, ca statu-i de vina, ca numa daca facem multe alte asociatii o sa fie bine.

Io subscriu la ce spune Ioan S. E mai usor sa se autodistruga (sau nu) AGVPS daca se elimina conditionarea eliberarii permisului de pescuit de apartenenta la o asociatie. Slava domnului ca am permis da conducere far sa fiu membru ACR sau alta aia.
Mie-mi place-n Delta!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mar 2006, 13:25

Sile scrie:
taicanoe a scris:

basta.
Leba tati nu cred ca esti somnoros. Cred ca nu te-ai trezit. Ne este garantat dreptul la asociere prin constitutie asa cum bine pomeneste taicanoe. Legea de care pomenesti ne obliga insa in mod incorect sa ne asociem daca vrem permise. Fie la AGVPS, fie in alta parte. Somn usor. Da o sa ne explice ANPAistii ca asta e, ca statu-i de vina, ca numa daca facem multe alte asociatii o sa fie bine.
Nu stiu zau care dintre noi doarme, de fapt. unde anume am spus eu altceva? si unde anume am sustinut eu ca legea este buna?
Ia si citeste bine ce se scrie si dupa aia spune ce ai de spus. Asta daca tot ataci persoana si nu ideea.
Daca vrei sa combati legea da un email la guvern sau fa o greva.
Daca ai ceva cu mine da-mi un privat.
Simplu.
East Spinning Team

Scrie răspuns