Dupa infintarea unor asociatii, AJVPS-urile - ca masura de protectie - au reinfintat reciprocitatile ... pe care bineinteles ca noile asociatii le considera ilegale (ce mai conteaza interesele micilor pescari) - in schimb se vorbeste de permisul unic pe tara - lucru bun de altfel - (problema va fi pretul unui astfel de permis)
Nu stiu cum va fi mai bine ... cu o asociatie mare cu filiale judetene (despartita de vanatori) sau cu multe, foarte multe asociatii mai mici sau mai mari luptandu-se pentru acapararea cat mai multor membrii si pentru "arendarea" unor zone cat mai bune de pescuit.
Si mai e o mica problema ... cand am vazut semnatura "prietenului pescar" gigi stefan pe autorizatia de pescuit pe ape curgatoare interioare, mi-am amintit cum ne sfatuia cu insistenta acest personaj sa ne asociem, sa facem cat mai multe asociatii - eventual cat mai mici ...ca deh cand sunt multe si mici sunt mai usor de dezbinat si manipulat.
... asa ca pentru mine deocamdata este inca foarte neclara directia cea buna ... dupa cum am mai spus, in acest an am facut doua permise in doua judete diferite - unul la ajvps si celalalt la o altfel de asociatie ... poate la anul daca treburile vor fi tot asa neclare imi voi face permis de braconier

In spiritul topicului ... si al consecventei ministru razgandeanu ... sunt pentru agvps ... sau ... sunt contra