Pai vezi ca si pentru recunoasterea ca sport e nevoie de cluburi/asociatii, cu un numar minim de membri samd. E pur si simplu ridicol ca in Romania sporturi cu un numar infim de practicanti sunt recunoscute ca atare, iar pescuitul, care numara probabil peste 500.000 de practicanti, n-a parcurs nici macar primul pas in acest sens.ovidiu14 scrie: ipotetica federatie nu ma intereseaza acum ci recunoasterea pescuitului ca sport
asta ca sa nu mancam desertul intre ciorba de burta si ceafa de porc , sau sa nu stropim savarina cu tuica fiarta
Apropo solutii, eu zic sa citesti mai atent, ca exact asta am scris in postul ala, chiar daca poate, la prima vedere, nu se observa

Ce pot face eu? Cert e ca nu dispun de timpul necesar implicarii in constiturea/buna functionare a unui club/asociatie. Dar pot cu siguranta bate cateva cuie in cosciugul actualului AGVPS, pot lupta pentru ca personaje ca Vantu sa nu puna gheara pe acest sport, iar la o adica pot face un lobby destul de eficient pentru a sprijini recunoasterea pescuitului ca sport, daca se vor indeplini conditiile minimale prevazute de lege. Cu siguranta e mai mult decat vor face unii care au gura foarte mare pe-aici.
Si scuza-ma, dar daca te uiti cu atentie pe precedentul meu post o sa-ti dai seama ca impreuna cu oameni cu un caracter ca al lui malin in mod cert nu se poate construi nimic.