cu riscul poate de a ma repeta
vorbim de federatii .....nu avem sportul intai ca atare
pescuitul asa cum spuneam si cu ceva luni in urma nu este recunoscut ca sport
nu exista nici un club SPORTIV de gen deci federatie este un fel de n-ar mai fi ( fara sa jicnesc sau sa minimalizez ce au facut cei ce s-au organizat in vreun fel -cinste lor dar sa nu punemlauri la buturugi de gard )
se pot face N federatii ...e un bine ? ...personal consider ca nu si nu face decat sa arate din nou ca nu exista un singur interes
dezvoltarea pescuitului ca si SPORT nu ca si afacere
in momentul in care asociatiile vor constitui cluburi sportive , federatia sportiva nu va fi decat una , afiliata ministerului de resort , etc
nu mai poti sa faci 14 mii de federatiisportive ca nu faci decat sa te faci de ras afara
federatii de orice gen se poate numi orice grup de forme organizate ....egida sub care functioneaza e alta
si aici adu-ti aminte apsalba cand am discutat la Gostilele si ti-am spus ca din pacate sunt niste conditii care trebuiesc indeplinite ca sa existe Federatia ...
e poate putin pus carul inaintea boilor si poate iti amintesti si atunci ca vb despre recunoasterea pescuitului ca sport inainte de a ne numi fel de fel de federatii
nu incercati sa omorati AGvps-ul .....nu va reusi nimeni , parerea mea , incercati sa deveniti varianta la agvps mai buna care sa atraga sustinotori si participanti
nu credeti ca daca luati o balta sau n km de rau sa-l administrati se va uni cerul cu malul si gata e primavara
apele publice ar trebui sa ramana publice , cu drept de pescuit sportiv pentru orice cetatean al tarii ce detine un permis unic pe tara
administrarea trebuia sa ramana acolo unde exista structurile necesare pentru aceasta si asociatiile sa fie un fel de factor de sesizare al proastelor gestionari sau ceva de genul asta
nu uitati ca aproape toti membrii asociatiilor fac asta din pasiune , in timpul liber si nu sunt convins ca cineva va putea in timpul liber sa administreze un luciu de apa mai bine decat o structura patronata de bugetul de stat
cred ca trebuie gasita solutia de a obliga pe cei ce sunt platiti de la buget sa-si faca treaba
nu cred ca ar trebui urmarit altceva decat de a se creea un sport , un mediu de educare al copiilor in natura si o posibilitate de a exista pe plan international si ca valori sportive in acest domeniu
transformarea intr-o lupta de linsare a agvps a tot ceea ce se doreste cred ca e o eroare
nu va mai ganditi la fonduri administrate de asociatii ca e vis de popa beat deocamdata
ganditi-va la sportul Pescuit si nu la afacerea cu fondurile ce va sa fie
o parere