Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

vanatoruldepesti scrie:
deoarece pe rapitori.ro ai dat de dracu'

si poti sa-i mai spui ca nici nu ai apucat bine sa postezi si i-ai si vazut coarnele
asta chiar mi-a placut.
aaaa si inca ceva,ma numesc Adrian Neagoe.
asta asa ca sa stie "toata lumea"
-
mihaimircea
- veteran

-
nu cred ca mai posteaza. asta e, daca nu ne-am ridicat in picioare sa aplaudam....
Vanatorule: in a doua jumate a lu spetembrie 1 saptamana pe vale!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
pityu
- veteran

AGVPS trebuie sa dispara , nu sa dialogheze cu pescarii.
Culmea nesimtirii !!! De cand le-a ajuns cutitul la os stiu sa ne bage in seama. Pana acuma cine mai era ca ei ?
SA DISPARA !!! ADIO !
-
vanatoruldepesti
- veteran

ptr. adiwolf
Imputitu' de antonescu facea oricum "sapaturi" ca sa afle cine esti. Citez: "cine-i domne lupu' asta?!? Io il stiu?"
Sincer sa fiu, mie imi pare rau daca nu mai apare deoarece tocmai dorem din tot sufletelul

sa ii mai aresez niste intrebari legate despre furatul banilor amaratilor de pensionari ce isi luau de la gura ca sa isi plateasca permisul, chestiuni concrete....

-
pikeman
- veteran

-
vanatoruldepesti scrie:ptr. adiwolf
Imputitu' de antonescu facea oricum "sapaturi" ca sa afle cine esti. Citez: "cine-i domne lupu' asta?!? Io il stiu?"
Sincer sa fiu, mie imi pare rau daca nu mai apare deoarece tocmai dorem din tot sufletelul

sa ii mai aresez niste intrebari legate despre furatul banilor amaratilor de pensionari ce isi luau de la gura ca sa isi plateasca permisul, chestiuni concrete....

Chiar ma gandeam ca n-a mai scris ALA fiind ocupat sa mai bage bani in buzunar de la pescari, dar se pare ca miai luato inainte in expunerea ideii

o vazut el ca nare ce face, te pui cu unu dar cand vezi cas 10 te ascunzi, poate intra el pe mainile noastre

cal arunc direct in plasele braconierilor ca sa vada si el prin ce trec pestii si legatura dintre poza care am postato si AJVPS
-
adiwolf
- veteran

vanatoruldepesti scrie:ptr. adiwolf
ma lasiii
pai omul asta nu a inteles ca nu mai traim in "timpuri preistorice"?
daca vroia sa stie cum ma numesc,putea pur si simplu sa intrebe,nu am nici un motiv sa ma ascund in spatele unui nickname,sunt om matur si pt ceea ce afirm in posturile mele imi asum responsabilitatea.
stiu si ei foarte bine ca sunt fapte reale si relativ usor de probat cu dovezi sau martori asa ca...................

va astept domnilor

-
pityu
- veteran

Gerula, Malin si Adiwolf ! Va rog frumos nu va mai certati intre voi ! Ati uitat ca tinta trebuie sa fie "Ajv_Valcea", "Pescuitorul"si alti reprezentanti ai defunctului (deacum) AGVPS. Noi pescarii chiar daca nu avem intotdeauna aceleasi idei, opinii, etc. - nu inseamna ca trebuie sa ne dusmanim. Doar o lupta de idei constructiva naste adevaratele valori !
-
pescuitorul
- veteran

nu stiu daca sa ii spun dovada de prostie sau de altceva dar pytiu-le desi nu nu am nimic cu nimeni trebuie sa lupti ptr binele pescuitului nu ptr distrugerea AGV-ului sau cui vrei tu caci asta nu inseamna ca de maine prinzi numai monstrii.
Ce pot spune si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni: halal gandire
Fir intins si dai in continuare la baros ca poate cade agv-ul.
Spor la treaba

-
RIon
- utilizator constant

citeam in ultimul numar AVP de organizarea unei etape de concurs - pescuit stationar undeva la Giurgiu, a fost o batjocura, responsabili - AGVPS-ul zonal.
Daca tot e sa va/ne impotrivim AG, trebuie o alternativa, o alta asociatie, privata, cu un plan mai bun decat al concurentei, cu oamni dedicati, platiti sa faca asta.
Numai asa se poate reusi, ar fi un prim pas - CONCURENTA!
-
adiwolf
- veteran

@ malin
sper ca am inteles bine si nu la mine faci referire in atacul tau.
@ pityu
omule,cu cine vezi tu ca ma cert eu?
chiar nu intelegi ca pt mine imi este tot una daca "pica" AGVPS-ul sau nu?
nu ma intereseaza cum se numeste,ca e AGVPS,APS,si alte PS-uri sau cum naiba se mai numesc,ma intereseaza ce fac de aici incolo pt sustinerea si pt promovarea pescuitului recreativ,combaterea braconajului,popularea cu diverse specii de peste,etc.