Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ajvps_vl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ajvps_vl » 01 Aug 2006, 17:37

Pikeman
Daca tatal tau este corect ar trebui sa nu te mai dezinformeze. Si tu sti adevarul si daca ai demnitate renunta la astfel de practici de care mai tirziu o sa-ti fie rusine. Nu ai avut niciodata permis vizat. Tu ai pescuit ca si tatal tau si cumnatul tau prin ingaduinta celor care din acest moment o sa-ti arate ca a'ti abuzat de prea multa toleranta. Ai si aveti o singura sansa. Recunoaste ca a'ti gresit prezentati adevarul vizati permisele si numai asa puteti sa va manifestati pasiunea de a pescui. Este singura voastra varianta chiar daca ceea ce postez acum demonstreaza o slabiciune consumata care nu se va mai repeta. Totdeauna vom recunoaste atunci cind gresim. In acest caz am gresit dar remediabil. De ce imputi AJ pescuitul cu monofilament? Cine a autorizat astfel de pescuit si cine are drept de aplicarea sanctiunilor? Tatal tau ar trebui sa-ti spuna. Uneori chiar a demonstrat ca se pricepe spun pescarii.
Adiwolf
Nu am nici-un interes sa-ti dau dreptate. In totalitate agreez idea eliminarii obligativitatii de asociere.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Aug 2006, 20:20

ajvps_vl scrie:Pikeman
Tu ai pescuit ca si tatal tau si cumnatul tau prin ingaduinta celor care din acest moment o sa-ti arate ca a'ti abuzat de prea multa toleranta. Ai si aveti o singura sansa. Recunoaste ca a'ti gresit prezentati adevarul vizati permisele si numai asa puteti sa va manifestati pasiunea de a pescui. Este singura voastra varianta chiar daca ceea ce postez acum demonstreaza o slabiciune consumata care nu se va mai repeta. Totdeauna vom recunoaste atunci cind gresim. In acest caz am gresit dar remediabil.
Ingaduinta,prea multa toleranta? :shock:
dati-mi voie sa nu clasific asa participarea cu buna stiinta la jaful apelor a multora(99.9%) dintre angajatii dumneavoastra.
nu de ingaduinta si toleranta au dus lipsa angajatii AJVPS Valcea,eu la varsta de 14 ani am fost prins de un angajat al AJVPS (Pistol parca era porecla) pescuind cu o singura undita si fara permis pe balta de la Recea,unde mai erau inca cateva zeci de pescari(era de 1 sau 2 Mai) insa dintre toti doar mie si unui coleg de-al meu ,care am avut indrazneala sa nu fugim la vederea vestitului Aro,ne-au fost confiscate unditele, celorlati nici macar nu le-au zis nimic,cu toate ca se pescuia in prohibitie,aveau o cantitate de peste mai mare decat cea legala si pescuiau cu mai mult de 2 undite,spilul era ca trebuia sa cotizezi cu ceva la vasnicii aparatori ai apelor,dar cum noi eram elevi si nu aveam bani nici de tren am ramas cu buza umflata.(am recuperat betele dupa ce ne-am facut permise,dar spaga nu am dat)
asa a stiut AJVPS-ul sa imparta si sa aplice legea pana acuma,acolo unde a gasit veriga slaba a lovit vrand sa dea exemple,insa acolo unde a avut interes si de castigat a inchis ochii.
ceea ce v-am relatat a fost insa un incident minor pe langa gravele abateri ale angajatilor AJVPS,abateri care mergeau pana acolo incat se dadea telefon la braconieri si se anunta ca vin in inspectie,sau chiar ii pazeau sa nu-i deranjeze cineva.(nu spun basme si nu fac acuzatii gratuite,am si exista martori ,chiar braconierii insisi)
cum doamne iarta-ma sa am incredere intr-o asemenea institutie si intr-un asemenea sistem?
m-am bucurat atunci cand am aflat ca de anul asta poate sa mai existe o alternativa la permisul de pescuit si am crezut ca poate se schimba ceva in bine cu adevarat,insa m-am inselat amarnic,iar asta este unul din motivele pt care sustin cu tarie eliminarea obligativitatii de asociere.

le cereti altora sa recunoasca ca au gresit,insa dumneavoastra ar trebui sa fiti primi care sa veniti in fata pescarilor si sa va puneti cenusa in cap.
spuneti ca ceea ce a fost pana acuma nu se v-a mai repeta. :lol: :lol: :lol:
pai cine credeti ca va mai asculta?credibilitatea si autoritatea dumneavoastra ca institutie este ZERO.

v-am spus si o repet,nu am incredere nici in vechiul sistem reprezentat de AJVPS,dar nici in noul sistem care se vrea impus si implementat de catre ANPA si CNAFP .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Aug 2006, 22:07

ajvps_vl scrie:Pikeman
Daca tatal tau este corect ar trebui sa nu te mai dezinformeze. Si tu sti adevarul si daca ai demnitate renunta la astfel de practici de care mai tirziu o sa-ti fie rusine. Nu ai avut niciodata permis vizat. Tu ai pescuit ca si tatal tau si cumnatul tau prin ingaduinta celor care din acest moment o sa-ti arate ca a'ti abuzat de prea multa toleranta. Ai si aveti o singura sansa. Recunoaste ca a'ti gresit prezentati adevarul vizati permisele si numai asa puteti sa va manifestati pasiunea de a pescui. Este singura voastra varianta chiar daca ceea ce postez acum demonstreaza o slabiciune consumata care nu se va mai repeta. Totdeauna vom recunoaste atunci cind gresim. In acest caz am gresit dar remediabil. De ce imputi AJ pescuitul cu monofilament? Cine a autorizat astfel de pescuit si cine are drept de aplicarea sanctiunilor? Tatal tau ar trebui sa-ti spuna. Uneori chiar a demonstrat ca se pricepe spun pescarii.
Adiwolf
Nu am nici-un interes sa-ti dau dreptate. In totalitate agreez idea eliminarii obligativitatii de asociere.

BAAAA dar tu cu ce drept ma jicnesti pe mine deja nu mai meriti respect, auzi la el, maine fac poza la permis, din pacate nam aparatul azi si ai sa vezi cele doua vize de Brasov si asta de Fagaras de anu asta, auzi la el la anu vizez la prima asociatie neAJVPS de care dau cu ochii, si numi zi mie cine are drept de APLICARE sanctiuni, esti un birocrat care nu statea cu frica in san la 7 dimineata cand au trecut tziganii sasi ia plasele pe care eu cu inca 3 prieteni le taiasem la 5 dimineatza...mai ai si tupeu sami zici mie ce inseamna pescuit sportiv, maine dupa ce postez permisul ai face bine sa afisezi scuzele de rigoare, ca deja vad ca exagerezi. Ceea ce am vrut sa demonstrez cu poza aceea cu monofilamentu nu este faptul ca imput AJ treaba asta ci sati arat ce TOLERANTA are AJ-ul tau, drept urmare tumi spui ca ma tolereaza pe mine fara permis, asta o sa o iau ca un afront personal ca nai muncit tu banii care ii arunc pe curu vostru...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Aug 2006, 07:12

ajvps Valcea sau oricare alt judet este acelasi rahat.Sunt din Brasov si pescuiesc la Fagaras si Sibiu ......de ce oare ????La fiecare iesire la pescuit parcurg 200-300km(dus-intors) pentru ca datorita ajvps nu am unde pescui in Brasov .Sau de fapt am ,am optiunea de a prinde monofilamente sau ceva sutiene din baltile si raurile care apartin zonei Brasov.De ce ?Pentru ca ajvps vegheaza (o sa citez pe cineva de mai sus)in birou,8 ore sau 4 ore la birou si 4 ore la Rotbav la cabana in fata unei ciorbe de burta MOCA.Control de la ajvps nu a fost nici in perioada de prohibitie pt ciprinide.Singura zona unde exista control este Sibiul.Degeaba arunci cu noroi in toti pt ca nu esti altceva decat un produs comunist care se agata disperat de dogme si concepte de mult apuse si de un scaun platit +spagile aferente.Incearca sa faci ceva pt pescari (de acolo iti vin banii) ,ceva care sa se vada ,ceva care sa vedem toti.........nu numai tu.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 02 Aug 2006, 11:23

ptr. ajvps_vl
Mi-am dat seama imediat cine esti si asta pentru ca folosesti acelasi limbaj de lemn ca de fiecare data cand iesi in public. Nu ma mira tupeul tau de a intra pe forum, iar chestia aceea cu asumatul "bombardamentului" poti sa ti-o bagi undeva!!! :twisted: Ai contribuit la distrugerea pescuitului din Valcea si, pentru a te face direct de rahat pe forum, ai refuzat acum cateva ore sa semnezi in numele ajvps Valcea o nota de protest impotriva celor ce pescuiesc industrial si ilegal pe Olt. Motivatia ta a fost una de rasul lumii: nu vrei sa iti pui pe nimeni in cap! Orice ai face, nu o sa reusesti sa speli niciodata mirosul de rahat pe care il imprastiati din interiorul ajvps Valcea. Esti o reminiscenta comunistoida care trebuie sa dispara din orice functie de conducere ce are legatura cu pescuitul si chiar si cu vanatoarea. Ce sa-ti fac, daca tot ai intrat aici o sa fac in asa fel incat sa ai parte de tratamentul pe care il meriti.
P.S. Imediat dupa replica ta iti voi mai servi si alte "mancaruri grele".

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Aug 2006, 11:46

vanatoruldepesti scrie:ptr. ajvps_vl
Ai contribuit la distrugerea pescuitului din Valcea si, pentru a te face direct de rahat pe forum, ai refuzat acum cateva ore sa semnezi in numele ajvps Valcea o nota de protest impotriva celor ce pescuiesc industrial si ilegal pe Olt. Motivatia ta a fost una de rasul lumii: nu vrei sa iti pui pe nimeni in cap!
aaaaaaa,deci individul are functie de conducere in ajvps_vl,interesant :twisted:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 02 Aug 2006, 12:11

Pai uite ce zicea.
ajvps_vl scrie:Ocup aceeasi pozitie ca si A.Ionascu la ANPA. Deosebirea este ca eu vorbesc in numele AJ nu in nume propriu sunt neritribuit si fac asta pur si simplu din placere. Ii reprezint pentru ca ma consider un martor si chiar un autor al framintarilor si realizarilor de esenta post-decembriste care nu pot fi lasate s-au luate in deridere in mod aleatoriu interesat prin meschinarii dezimformare si mai ales de catre cei ce nu au demonstrat ca stiu ce vor.
Apropo de faza aia cu angajatii care muncesc 3 ore pe zi: esti penibil stimabile. Baga-i in 3 schimburi!

Mi-as dori foarte tare sa vad un raport de audit independent facut de un auditor calificat si competent (si independent) asupra modului de folosire a fondurilor. Pe romaneste unde se duc banii cotizantilor. Nu exista? Pai nu ma mir. Si miram-as daca va exista vr-odata. Este totusi o datorie morala (probabil si legala) sa informezi pe cei care ti-au dat banii ce ai facut cu eu, nu vii cu faza gen "bagam mai mult decat primim" sau "am facut populari". Astea nu sunt verificabile.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Aug 2006, 12:17

foarte tare frate !!

chiar ca astept raspunsul lui a j etc acum ..

la fel cum astept si raspunsul lui gigi stefan care refuz sa cred ca habar nu are de acuzele ce i se aduc aici ( si probabil nu numai aici )
acuze la care vad ca ramane ...eminescian ...nemuritor si rece

adrian ionascu ....din cate stiu ...esti mai aproape de gigi stefan ...frate ...chiar nu vrea sa raspunda si el intr-un fel la tot ce se intampla ?

mai nou stiu ca i-a fost amenintata functia daca nu semna ....una alta .....
de ce nu vine si el public cu o replica ceva ? ma asteptam la mai mult ...poate reusesti sa-i transmiti ...mesajele de pe aici ( am apelat la tine doar intelegand ca tie iti e mai la indemana sa-i aduci spre urechi anumite randuri ...)

"prietenul pescarilor " poate-si face timp si da o vb 2 si la PESCARI

ajvps_vl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ajvps_vl » 02 Aug 2006, 13:11

Vinatoruldepesti
Invocarea refuzului directorului de a semna o “lista de protest� este un neadevar. Eu am inteles ca furierul a prezentat o coala listata de pe internet pe care o dorea insusita prin semnatura si stampila AJ crezind ca se va accepta o postura de plagiator. A fost o incercare dejucata cu diplomatie pe buna dreptate de catre domnul director. Celelalte floricele ingrediente si catalogari sunt de prisos. Pot servi momentan pentru deruta si impresie.Intentiile mele bune se opresc aici cu atit mai mult cu cit dialogul dorit de mine nu se poarta cu pescarii AJ Vilcea si nici in interesul acestora.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Aug 2006, 13:24

Intentiile mele bune se opresc aici cu atit mai mult cu cit dialogul dorit de mine nu se poarta cu pescarii AJ Vilcea si nici in interesul acestora
pai daca doar cu ei doresti sa vb ...mai bine va vedeti la o BR sau cand dau banutzii la casierie

sa inteleg ca de acum ne raspunzi doar cu intentii rele daca cele bune s-au terminat

cred ca e mai normal sa continui un dialog daca l-ai inceput si cand esti acuzat sau se vb ce nu-ti place .
pana la urma din schimbul de idei si "intentii" ...."sare iepurele".....ca solzii raman la baietii cu plase din valcea ce practica si cu acceptul vostru pescuitul pe olt asa cum desigur stiti dar ...nu va puteti pune cu ei ...nu?

Scrie răspuns