Pro si contra AGVPS Romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Mar 2006, 19:18

Dupa informatiile mele reciprocitatile sunt valabile intre judete invecinate asa ca nu fac inutila vigneta.
S'altare și bunăstare !

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 24 Mar 2006, 15:39

din ultimele mele informatii reciprocitatea dintre AJVPS-uri nu este recunoscuta de gestionarul cu care au contracte (CNAFP). urmeaza sa apara un act legislativ care sa reglementeze pescuitul in toata tara.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 24 Mar 2006, 16:20

din ultimele mele informatii reciprocitatea dintre AJVPS-uri nu este recunoscuta de gestionarul cu care au contracte (CNAFP). urmeaza sa apara un act legislativ care sa reglementeze pescuitul in toata tara.
Nea Ionascule parca ziceai ca AGVPS-u ie naspa. Pai cum bre, vrea si el sa faca un lucru bun si nu-l lasa statu (pardon, CNAFP-u).

Si-n alta ordine da idei, ziceai mata ca nu se doreste modificarea legii pescuitului... Acu zici altceva... Hai bre ca m-ai zapacit da tot.

Iote zic si io cum vedem noi treaba, io si cu niste vecini, cica da fapt AGVPSu are si el bube negre da nu el ie problema ci ciocoii da la CNAFP si ANPA care comploteaza unii impotriva altora si-mpreuna ne prostesc pa noi. Pai bine bre, frumos va sade...

PS. In formularea de mai sus "ciocoii da la CNAFP si ANPA" sa nu se considere o relatie biunivoca intre ciocoi de-o parte si CNAFP si ANPA de cealalta.
Mie-mi place-n Delta!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 25 Mar 2006, 17:10

Ptr. Adrian Ionascu
" In situatia in care reciprocitatea nu va fi respectata de vreuna dintre asociatiile afiliate AGVPS, exemplul negativ se va extinde in lant iar pescarii vor opta, pe buna dreptate, pentru adoptarea viniatei si pentru o alta forma de organizare care sa tina mai corect seama de interesele lor"
Acesta este un extras recent din comunicarea AGVPS Romania catre toate AJVPS-urile afiliate si este semnat Neculai Selaru.
" (.....) Consiliul AGVPS Romania a hotarat, luand in considerare toate implicatiile si consecintele situatiei, sa se respecte, din nou, reciprocitatea intre toate asociatiile. Aceasta hotarare vi s-a transmis." ( din acelasi comunicat)
Asadar, AGVPS Romania persifleaza total ANPA si CNAFP si hotaraste ce vrea, cand vrea si cum vrea!
Intrebare: Daca Ministerul Agriculturii are vreo putere asupra apelor, exista vreo avertizare scrisa, din partea ANPA sau CNAFP, in sensul atentionarii AJVPS-urilor vis-a-vis de tulburarile pe care le pricinuiesc celorlalte asociatii de pescuit sportiv/recreativ si cu referire la reciprocitate?
P.S. Daca doriti, domnule Ionascu, va pot trimite intreg continutul comunicatului, care de altfel, prin exprimari ca " speculatii demagogice" si "frustrarile pescarilor" batjocoresc pe absolut toata lumea. Ma intreb eu, din moment ce AGVPS Romania sfideaza STATUL ROMAN, cum va trata pescarul membru al altei asociatii, decat AJVPS? :roll:

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 27 Mar 2006, 09:10

am vazut comunicatul. este hilar, dar in acelasi timp este definitoriu pentru modul in care se lucreaza la AGVPS.
Sile
n-am scris niciodata ca legea nu se modifica. nu stiu de unde ai scos-o.
AGVPS vrea monopol pentru el. atat la pescuit cat si la vanatoare. daca consideri ca asta e un lucru bun e treaba ta.
ce dragut esti. acum am devenit si ciocoi ANPA. institutiile statului sunt de vina. in schimb AGVPS se straduieste pentru pescari ... ca sa se pastreze monopolul.
ia vorbeste cu vecinii tai poate gasiti si niste solutii la probleme. ca la soparle nu te intrece nimeni.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 27 Mar 2006, 14:47

ce dragut esti
Multumesc
acum am devenit si ciocoi ANPA.
Eu scrisesem
PS. In formularea de mai sus "ciocoii da la CNAFP si ANPA" sa nu se considere o relatie biunivoca intre ciocoi de-o parte si CNAFP si ANPA de cealalta.
Acu daca te simti cu musca pa caciula nu ie treaba mea... Parca mata nu erai factor da decizie.
AGVPS vrea monopol pentru el. atat la pescuit cat si la vanatoare. daca consideri ca asta e un lucru bun e treaba ta.
Iote si io vreau sa-mi "distrug" toti competitorii dara legea nu-mi da voie. E normal si sanatos sa vrei sa fii cel mai tare. Va tot plangeti ca AGVPS vrea cate-n luna si stele. Daca doleantele lui sunt conform legii, schimbati-o!
ca la soparle nu te intrece nimeni.
Stai sa vezi la artimetica...
Mie-mi place-n Delta!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 27 Mar 2006, 15:43

Sile, eu cred ca te inseli daca tu consideri ca prin "reciprocitate" AGVPS Romania a facut un lucru bun! Este un act de o perversitate fara margini, tipica nemernicilor din AJVPS-uri. Acesta "reciprocitate" are efecte pe termen lung la care tu nu te-ai gandit. Te bucuri ca platind la AJVPS-ul de care apartii poti pescui in toata Romania, dar nu realizezi un lucru: "reciprocitatea" este principalul argument al AGVPS Romania pentru a anihila ideea de vinieta si, in consecinta, niciodata pescarul recreativ/sportiv nu va deveni liber si nesilit sa partina de o asociatie de pescuit. Vinieta era primul pas in acest sens. "Reciprocitatea", care este conditionata, dupa cum am inteles de la domnul Adrian Ionascu, de acceptul CNAFP tocmai pentru ca lucrurile sa poata fi controlate. Argumentul secundar al AGVPS Romania numit "reciprocitate" si-a atins scopul chiar prin afirmatia ta ("Nea Ionascule parca ziceai ca AGVPS-u ie naspa. Pai cum bre, vrea si el sa faca un lucru bun si nu-l lasa statu" (pardon, CNAFP-u). Pot comunica pescarilor ca vinieta nu mai are nici o justificare, folosindu-se astfel de egoismul indus al oamenilor: am permis AJVPS, exista reciprocitate intre AJVPS-uri, ma doare-n pix... eu sa pescuiesc! AGVPS Romania a gestionat prost si fraudulos bunurile nationale pe care aproape le-au distrus. Daca vor ramane in continuare cu monopolul piscicol al apelor naturale, peste cativa ani o sa mai vezi cum arata salaul, stiuca, avatul sau cleanul doar prin galeria rapitori.ro!!!
P.S. Stiind ca Adrian Ionascu lucreaza pentru CNAFP si anatemizand cu expresia "ciocoii da la CNAFP si ANPA", l-ai jignit, dar posibil sa fi facut acest lucru fara sa iti dai seama... Considera act de responsabilitate, civilizatie si de curaj atitudinea lui Adrian Ionascu de a intra pe www.rapitori.ro aproape in fiecare zi, cand ar putea sa isi vada de treaba. S-a transformat in paratraznetul CNAFP si a intrat aici ca intr-o groapa cu lei, asumandu-si civilizat rolul de "tinta" a pescarilor nemultumiti de pe forum. Incearca sa respecti lucrul acesta.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 27 Mar 2006, 16:22

Terminati fratii mei cu victimizarile. Ciocoi, neciocoi pana la urma functionari publici. Io mi-am precizat pozitia.
Sile, eu cred ca te inseli daca tu consideri ca prin "reciprocitate" AGVPS Romania a facut un lucru bun! Este un act de o perversitate fara margini, tipica nemernicilor din AJVPS-uri.
Vanatoruledepesti nu te cunosc, da citind ce-ai scris mi te imaginez cu venele de langa tampla umflate cand vorbesti de AJVPS. Poate ca ai motivele dumitale. Nu comentez. Da nu-mi cere sa nu constat ca "reciprocitatea" e un lucru natural, corect, si in folosul pescarilor membrii AGVPS. Motivul pentru care se doreste revenirea la "reciprocitate" poate sa fie cat de pervers si josnic vrei mata. Uite tot asa din "perversiune fara margini" m-ar bucura sa se reformeze AGVPSu si sa devina ce n-a fost niciodata. Si tot dintr-o "perversiune fara margini" statul sa legifereze dreptul de a pescui fara sa-l conditioneze de apartenenta la vreo asociatie.
AGVPS Romania a gestionat prost si fraudulos bunurile nationale pe care aproape le-au distrus.
M-ai terminat nene. Pai pa gestionaru da la noi da la ferma l-a arestat pen-ca "a bagat mana-n caraiman". Daca un gestionar nu gestioneaza bine ia-i gestiunea nu aduce altu langa el. Vor fura impreuna. Daca legea dupa care i-ai dat gestiunea nu e buna schimb-o. Dar toate astea le poti face numai daca nu esti ciocoi si deci daca ai cele mai bune intentii.
Mie-mi place-n Delta!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 27 Mar 2006, 16:55

partea frumoasa a concurentei e ca fiecare tabara trebuie sa ofere ceva ca sa fie mai atractiva si pina la urma cistiga si clientul(pescarul in cazul nostru)

daca AGVPS a introdus reciprocitatea de ce nu fac acelasi lucru si noile asociatii?

dorel

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 27 Mar 2006, 17:05

Declararea reciprocitatii nu-i totuna cu legalitatea reciprocitatii. E ca si cum o firma privata de transport cu autobuze ti-ar spune ca poti sa te urci in orice tren cu biletul lor.

Fara vigneta exista o singura posibilitate ca un membru AJVPS Y sa aiba dreptul sa pescuiasca legal in alt judet pe barba AGVPS, dar cred ca ar fi aparul detaliul pe toate gardurile.

Poate ma lamureste cineva cum functioneaza reciprocitatea. Din cate stiu eu nu AJVPS si nici AGVPS acorda dreptul de a pescui.

Mersi.

Scrie răspuns