Pro si contra AGVPS Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Miercuri, 15.03.2006, trebuia sa se judece la Curtea de Apel Bucuresti dosarul prin care AGVPS a cerut anularea art.7 din ordinul 1134 referitor la vigneta. Stie cineva daca s-a judecat si ce a hotarat instanta?
Cred ca de aceasta sentinta va depinde si soarta proceselor prin care diferite AJVPS-uri au contestat legalitatea acordarii statutului de gestionar delegat pentru asociatiile noi.
@ adrian ionascu
Expira totusi contractele AGVPS in 2007 ?
Cred ca de aceasta sentinta va depinde si soarta proceselor prin care diferite AJVPS-uri au contestat legalitatea acordarii statutului de gestionar delegat pentru asociatiile noi.
@ adrian ionascu
Expira totusi contractele AGVPS in 2007 ?
-
- senior
E loc pe ape pentru toti ... nu am spus ca acel contract al ajvps ingradeste drepturile noilor asociatii.adrian ionascu scrie: taicanoe
contractul AJVPS expira la 31 decembrie 2007, dar asta nu afectaza cu nimic drepturile altor asociatii care au contracte cu CNAFP pe aceleasi ape.
S'altare și bunăstare !
- costica_fishing
- veteran
-
- senior
Mai repet odata ce am patit eu aici la filiala din Iasi.M-am prezentat ca pescar platitor de permis la filiala Bacau si i-am intrebat daca prin reciprocitate pot pescui in judetul Iasi.Raspunsul a fost,ca pot pescui in Iasi numai dupa ce achit suma de 200 000,atat cat costa permisul,prin reciprocitate ei intelegand ca nu mai platesti cotizatia si celelalte taxe,diferenta pana la 900 000.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
SALUT
intrebare: shtie cineva dacå in Bacåu existå alternativå la AJVPS ?
Shi o rugåminte -cine poate initzia un proiect de lege sau da o hotårire pt. permis de pescuit unic pe tzarå (au mai fost) fårå roviqniete shi taxe de reciprocitate/judetze.(pt. cineva in måsurå så ne deschidå ochii, in ce måsurå ne-am putea implica noi cei direct interesatzi ?)
fir intins
intrebare: shtie cineva dacå in Bacåu existå alternativå la AJVPS ?
Shi o rugåminte -cine poate initzia un proiect de lege sau da o hotårire pt. permis de pescuit unic pe tzarå (au mai fost) fårå roviqniete shi taxe de reciprocitate/judetze.(pt. cineva in måsurå så ne deschidå ochii, in ce måsurå ne-am putea implica noi cei direct interesatzi ?)
fir intins
Dupa ce am platit unul din permise la ajvps Caras-Severin (al doi-lea permis e la o asociatie din Arad) am cerut si am primit copii dupa intelegerile de reciprocitate cu doua asociatii din Timis si una din Mehedinti. Nu stiu in alte parti cum functioneaza treaba cu reciprocitatile ...
S'altare și bunăstare !
- vanatoruldepesti
- veteran
Eu am sunat, folosind nr. de tel. indicate pe acest site, la 7 filiale AJVPS si toti presedintii cu care am vorbit mi-au confirmat ca exista reciprocitate intre filialele AGVPS! Comunicatele de presa ale AJVPS-urilor (unul dintre ele l-am trimis d-lui A.Ionascu si nu numai) sunt foarte clare: exista reciprocitate. Acesta este modul prin care cretinii de la AGVPS vor sa faca inutila aparitia vinietei. Ca sa nu mai intru intr-o discutie sterila, Ministerul Agriculturii, CNAFP si ANPA au lasat asociatiile nou infiintate de izbeliste!
Poate cineva din Alba, unde situatia pare a fi nasoala pentru AJVPS Alba, ne povesteste ce s-a intamplat acolo si cum s-a ajuns la pierderea drepturilor pe care le aveau ajevepesistii asupra apelor naturale. Eu am citit ieri, la Dady, 6 astfel de articole de presa (Ex. Romania Libera) care m-au lasat cu gura cascata.

Poate cineva din Alba, unde situatia pare a fi nasoala pentru AJVPS Alba, ne povesteste ce s-a intamplat acolo si cum s-a ajuns la pierderea drepturilor pe care le aveau ajevepesistii asupra apelor naturale. Eu am citit ieri, la Dady, 6 astfel de articole de presa (Ex. Romania Libera) care m-au lasat cu gura cascata.