pana la urma statul, care este proprietarul resurselor decide cum se face gestionarea pescuitului sportiv. daca se considera ca aceasta masura nu este inca oportuna ea nu va fi inclusa in propunerile de schimbare a legii pescuitului, care oricum trebuie sa treaca prin Parlament, unde propunerile se vor discuta si vota"
Adrian,
pe forumul unui alt site spuneai exact contrariul, adica spuneai ca eliminarea obligativitatii de a fi membru al unei asociatii pentru a putea practica pescuitul sportiv/recreativ este una din prevederile proiectului noii legi, iar acum vad ca deja ai inceput s-o scalzi (da, da, stiu, tu esti doar executant/purtator de cuvant, nu factor de decizie ...). Apropos, daca nu cer prea mult si nu-s prea indiscret

P.S. Daca un orb conduce orbii, toti vor sfarsi inecati (proverb chinezesc din zona Yang Tze)
P.P.S. Roata morii se-nvarteste, tzac, tzac, tzac, / Si p'ai de sus ea mi-i tranteste, tzac, tzac, tzac ...
P.P.P.S. Cu cat cineva s-a (sau a fost) cocotzat mai sus, cu atat are mai multe sanse sa-si rupa gatu'
N.B. PS-ul, PPS-ul si PPPS-ul de mai sus le-am mentionat NUMAI cu titlu informativ, orice legatura cu persoane reale fiind pur intamplatoare si nedorita