poze pt. administratori

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

poze pt. administratori

Mesaj de andrei-ovidiu » 04 Aug 2005, 15:49

v-am trimis niste poze cu pastravi. nu s-au postat. sper sa le puneti. numai bine.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Aug 2005, 16:00

va mai explic odata fenomenul

pozele intra in baza de date, iar eu cand am timp sau cand imi aduc aminte intru si le validez
nu primesc notificari cand apar poze, si nu la intervale constante
deci daca le-ati bagat or sa apara, nu va impacientati ca nu discriminez pe nimeni

Michael
Moderator
Moderator

Re: poze pt. administratori

Mesaj de Michael » 04 Aug 2005, 22:15

andrei-ovidiu scrie:v-am trimis niste poze cu pastravi. nu s-au postat. sper sa le puneti. numai bine.
Cea mai adevarata poza e cea in care-ti curge pe degete sangele din branhiile pastravului.No offense.In rest,esti un bun pescar de pastrav,cu siguranta.

paul
Moderator
Moderator

Re: poze pt. administratori

Mesaj de paul » 05 Aug 2005, 08:07

Michael scrie: Cea mai adevarata poza e cea in care-ti curge pe degete sangele din branhiile pastravului.No offense.In rest,esti un bun pescar de pastrav,cu siguranta.
Da.. si nu stiu de ce a trebuit sa pui aceleasi poze de cate doua ori... Nu inteleg logica!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Aug 2005, 09:03

mda... e chiar dragut si plin de respect. Sangele curgand din branhii la greu si fripti pe lopata. Intr-adevar, foamea din tara asta nu a disparut. Iar respectul fata de peste se pare ca e greu sa ajunga , inca, la noi.
poze pitoresti pentru un roman mioritic.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Aug 2005, 09:26

Propun o noua sectiune in Galeria Foto, intitulata "Culinare", in care sa aratam lumii cum ne-am gatit prada !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de claudiu » 05 Aug 2005, 11:03

si eu sunt pentru culinare!

Dintr-un anumit punct de vedere e sadic sa prinzi peshte shi sa ii dai drumu in apa. E mai de condamnat decat cineva care il prinde shi il mananca.

Ce-ar fi daca n-atzi mai manca gaini de exemplu? Sau sa te duci in curte shi sa prinzi gaini la unditza la rama. Dupa ce le prinzi le dai drumu ca e "gainarit sportiv".

pt, Luci: in ce priveshte respectul pentru peshte .. tot la fel am putea vorbi de respectul pentru porci, tauri, gaini etc. De ce-ar fi peshtele mai privilegiat? Ca ne da parte de driluri frumoase? Pune o rama in carlig shi vezi ce dril faci cu o gaina prin curte... hai sa ii acordam respect.

Eu zic sa o lasatzi balta cu toata povestea asta "vai!! ai pus o poza cu sange pe branhii" shi cu alte discriminari gen: "ala e macelar, eu sunt pescar sportiv".

Bunicul meu Dumnezeu sa il ierte frigea peshtii de vii, n-avea timp sa le dea in cap sa moara iar voi facetzi scandal ca vedetzi unu mai fomist ca il prinde shi il baga in oala. Datzi pace omului sa il manance shi sa faca poze cu el.

Claudiu.

PS: nu mi se pare etic sa vad deloc sange pe nici o poza, indiferent de vietate. Asta e clar. Ce ma enerveaza este ideea asta ca mergem la pescuit numai sa il prindem nu sa il shi mancam. Adica unii pescuiesc ca sunt pescari sportivi shi altzii pescuiesc de foame. Interesant. Poate mananca peshtele de placere nu de foame, v-atzi gandit la asta?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Aug 2005, 11:20

claudiu scrie: .........
Bun asa! :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Aug 2005, 11:32

parerea mea personala: nu mi se pare motiv de mandrie o poza in care apari cu un pastravior, tinut cu degetele infipte in branhii

ca-l mananci ca nu-l mananci, ca poate oricum sangera, nu conteaza - mie poza nu-mi place mie personal, si nici nu e cine stie ce captura.....

dar fiecare are opinia lui......

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Aug 2005, 11:41

Pestii sunt, in general, salbatici si e datoria noastra sa conservam natura lasind sa plece o mare parte din ei. Porcii si gainile le crestem tocmai pentru a fi mincate asa ca nu prea tine comparatia.
Exista si pastravarii unde daca vrei te duci si iei peste cit nu poti duce. Deci Claudiu, daca nu vrei sa fii sadic pescuind C&R te poti duce la crescatorii.

Tudor

Scrie răspuns