Am citit acest topic si m-am minunat . Nu mi vine a crede ce se poate intampla aici ... de fapt unde e pastravul ala insangerat , eu nu am vazut niciunul , decat poze bune de a lui andrei-ovidiu

dar poate intre timp s-a sters poza , tocmai din cauza rautatiilor din partea unora .Cum apare unul nou , cum dop , ciocanul in cap , se poate si mai maleabil zic eu . ma mir ca si daca apare o poza cu ceva pastravi pregatiti pt. a fi mancati se da duma referitor la foame ...... nu exagerati oare
daca ar fi analizate toate pozele , sunt mai multe unde sunt degete infipte in branhii doar ca nu curge sange , dar pot pune ramasag ca respectivii au mers tot la foc . Care ar fi problema , daca e asa ?
Personal nu vad niciuna . dar ce sa faci la veterani , sunt retineri la facut comentarii . Atunci oare de ce cand apare pe forum unul nou repede tre buie apostrofat ....
eu cand ma uit parca simt acel miros placut de fum in mijlocul naturii , care aduce poate cu el si un iz de paastrav prajit . ceva senzatie ce nu toti au gustato ..... se raspunde cu rautate ....
Asta e ... unii sunt mai obtuzi , ce poti face