Calone, discutia asta nu are - sau, ma rog, nu ar trebui sa aiba - legatura cu persoanele. Poate ca ar trebui sa ne mai si autocenzuram putin, cu totii, inainte de a face niste poze publice. Sa ne gandim ca ele ar trebui sa ne reprezinte, sa reflecte actiunile noastre si modul nostru de a ne comporta fata de pesti, natura, etc.Calone scrie:
daca ar fi analizate toate pozele , sunt mai multe unde sunt degete infipte in branhii doar ca nu curge sange ....
Personal nu vad niciuna . dar ce sa faci la veterani , sunt retineri la facut comentarii .
Asta cu atat mai mult cu cat sunt destui care ne vor imita.
Si ca sa dau un exemplu. Uite in SUA, la nea Jean, unde este peste din belsug, se pot retine 25 de bibani pe zi. Pestii se tin vii legati pe sfoara aceea pe toata durata partidei. Dupa cateva partide reusite, nea Jean a bagat niste poze cu acesti pesti.
Uite ca au aparut si alte poze, in replica, cu ciorchini de pesti.
Maine, nu ar trebui sa te miri cand pe malul apei vei intalni pe unul care o sa-ti spuna: " Ba fraiere, asa se tin pestii. Am vazut eu pe rapitori.ro", sau "Ba hai sa-i tin pe toti. Sa fac si eu un chiorchine sa vada lumea ce bun sunt".
Asta este pozitia mea. Ma vad nevoit sa repet ceea ce am mentionat si anterior, ca nu sunt nici adeptul "No kill" si nici "No eat". Sa nu se creada ca as dori sa par. Caci pentru unii asa ceva nu e posibil in Ro.