Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Nu e nici o problema, cu clenutii, dar sti, vorbeam noi doi mai demult ceva de lupul moralist....care prinde stiuca de 15 kg si o elibereaza.... daca vrei caut postarea, dar ideea e ca una zicem si alta facem...
Nu am eu treaba cum ti tu pestii, daca vrei poti sa-i ti si cu batul tras prin ochii, ideea e sa nu o faci public si mai mult dupa ce ii apostrofezi pe altii....in rest chiar vorbeam cu razvan, daca ai mers sa prinzi clean nu vad de ce sa nu reti cativa pt masa, cred ca asta e un lucru normal.

-
Adi_
- veteran

mai Adeline, nu prea are legatura discutia aia cu asta de acuma...
oricum, poate eram beat la discutia aia, de atunci, cu stiuca

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
cristian.ene
- veteran

Luci & Mihai
in problema corectitudini de a omori cativa pastravi si de ai gusta la jar probabil ca decisiv a fost efectul cizmelor de cauciuc care au provocat o grava orbire spirituala. Nu-i bai, e o boal des intalnita dar nu are leac.
Evista ceva sanse de tratament cu ceva pastrav proaspat sau alt peste de calitate.
E bine ca exista si oameni impartiali si car eau inca mult bun simt.
Nu vedeti bai ca plutiti pe un curent minoritar si poluant si mai faceti si murdarie pe site cu corectitudinea voastra politica !!!
-
SF
- veteran

[quote="andrei-ovidiu"] SNOBISMUL ne omoara in tara asta.
[b]ps[/b]: ochelarii( polarizanti) erau marca Balzer, si asa este modelul, nu sunt "retro", cum s-a gasit nu stiu cine sa zica. in sfarsit fratilor, am mai spus-o: SE DICUTA ENORM AICI, [/quote]
Cam opaci ochelarii aia ai tai , mai Ovidiu .
Fir Intins!!!
-
gabor
- senior

cristian.ene scrie:Nu vedeti bai ca plutiti pe un curent minoritar si poluant si mai faceti si murdarie pe site cu corectitudinea voastra politica !!!
hmm, asta trebuie sa fie o ironie super sofisticata, mai ales ca mesajele pregatitoare au fost brici.
mai greu de inteles, totusi. sau n-am inteles nimic?