Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

burtea scrie:Cred ca pescuitul la crap iti aduce cele mai mari beneficii: partide luuungi, contact prelungit cu natura, timp pentru reflectii despre viata, daca ai si inca niste prieteni cu tine campionate de sah, table, poker pe boilies, viata la cort, foc de tabara, educatia rabdarii, privesti cum creste iarba din astea...
...si sa nu uitam , cea mai mare ocazie in care poti sa mai adaugi cateva grame , kilograme ....la burta
...asa ca vedeti ce scrie sub bara :"GO FOR..."
-
nagy victor
- senior

cred ca muscarii si spinningarii sunt pescarii cu ce-a mai multa rabdare si tot odata sunt si cei mai activi
pina la urma urmei putem spune ca ei vineaza (cauta) pestele
imbina pescuitul cu vinatoarea

-
kzoli
- veteran

deleted .....

-
modigliani
- veteran

onemark scrie:
Eu am tras cu arme cu bile (paitball, rsoft) pana acum, se pune?
Eiiii , na ! Cum sa nu se puna ? Si eu am trecut de la Counter Strike la vanatoare de ursi ! Si ma descurc de minune !
Fara doi ani de ucenicie , fara pregatire , fara echipa , fara nimic . Imi iau gloante de la librarie si-n padure alerg scos din minti dupa cutiute ce leviteaza si au inscriptionata pe capac o cruce rosie . Alea-s cu viata . Problema e cand sunt mai multi ursi in zona ! Nu fac fata cu culesu' cutiutelor si-mi sare niste sange prin fata si la urma scrie : game over . Noroc ca ursu' nu stie carte , ca altfel muream .
Cateodata mai si pescuiesc . Nu-i la fel de interesant .
-
sebi/7
- veteran

Cred ca aici nu vei gasi pe nimeni sa-ti recomande vanatoarea la fel cum pe un site de vanatoare nu-ti va recomanda nimeni pescuitul...
In legatura cu protectia cetatenilor pe strada impotriva cainilor vagabonzi...cred ca suntem bolnavi! De ce nu protectia cainilor impotriva oamenilor vagabonzi? Ca din ce-mi amintesc ei au fost inaintea noastra pe lume, deci noi le-am ocupat teritoriul si nu invers....Omul, cel mai idiot animal...nu mai cunoaste nimic din ce stia...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
kzoli
- veteran

sebi/7 scrie:Cred ca aici nu vei gasi pe nimeni sa-ti recomande vanatoarea la fel cum pe un site de vanatoare nu-ti va recomanda nimeni pescuitul...
In legatura cu protectia cetatenilor pe strada impotriva cainilor vagabonzi...cred ca suntem bolnavi! De ce nu protectia cainilor impotriva oamenilor vagabonzi? Ca din ce-mi amintesc ei au fost inaintea noastra pe lume, deci noi le-am ocupat teritoriul si nu invers....Omul, cel mai idiot animal...nu mai cunoaste nimic din ce stia...

Vanatoarea si pescuitul sunt 2 lucruri total diferite.... fiecare are farmecul lui, insa nu se pun pe aceeasi foaie. Pescar poti sa devii i peste noapte te duci la un magazin si cumperi lansete, mulinete si tot ce vrei, te duci pe balta platesti o taxa si prinzi peste... vanatoria e alta mancare...
Caini vagabonzi sunt o problema peste tot, solutii ar fi, dar la "noi ", nu prea tin, din pacate... Caini vagabonzi de unde au aparut ? cine le a dat drumul, de au devenit vagabonzi, si sau inmultit necontrolati ? la asta v-ati gandit ? ....

-
old_radu
- veteran

...faina partida !...
...exact ca si stationaristii care pescuiesc intr-o balta din aceasta aparuta peste noapte de 10 x 15 metri , adica ... intr-o fosa septica
...s-o fi schimbat sensul verbului " a vana"
-
ranga
- veteran

Niste tarani.....

sa se ia de mana cu italienii , ca si aia practica aceeasi metoda .
-
kzoli
- veteran

Astia nu sunt vanatori.... din 3 impuscaturi un mistret ?
Sunt niste mascarici care chinuiesc vanatul ....